Een vrouw uit Los Angeles, die een bomenknuffelaarster was en ook tegen de jacht, kocht een stuk bosgrond. Op één van de hoogste punten van het terrein stond een hoge boom. Daar ze een goed uitzicht wilde hebben op de prachtige natuur van haar land, begon ze in de grote boom te klimmen. Dichtbij de top stuitte ze echter op een gevlekte uil, die haar aanviel.

In haar haast te ontsnappen gleed de vrouw langs de stam omlaag naar de grond, waardoor ze heel wat splinters kreeg in haar kruis. Daar ze verrekte van de pijn haastte ze zich naar de dichtsbijzijnde dokter. Ze vertelde hem dat ze een milieu-activiste was en tegen de jacht, en hoe ze aan al die splinters kwam. De dokter luisterde geduldig naar haar verhaal en zei haar naar de onderzoekkamer te gaan en dat hij zou bekijken of hij haar kon helpen. Ze zat en wachtte daar drie uur voor dat de dokter weer verscheen.

De boze vrouw vroeg: “Waar bleef u zo lang?”

Hij glimlachte en zei haar: “Welnu, ik moest vergunningen zien te verkrijgen van de Milieubescherming, Bosbeheer en Ruimtelijke Ordening vóór ik hout van oude bomen uit een recreatiegebied zou kunnen verwijderen. Het spijt me zeer, maar mijn verzoek is afgewezen.”

Ingezonden door Saartje

1 REACTIE

  1. Het moet gezegd dat bomenknuffelaarsters zich in genietbare poses rond bomen wikkelen.

Comments are closed.