Vandaag staat in het teken van de orkaan Rita die nu reeds de Amerikaanse zuidelijke staten Mexico en Louisiana heeft bereikt.
En dat terwijl de ellende van Katrina ook nog voortduurt.

Het stemt wel tot nadenken dat de mens die in staat is om naar de maan te gaan en heelhuids terug te keren, nog niet in staat is om zich efficiënt tegen dergelijk natuurgeweld te verdedigen.

Opvallend is dat Milieu-Broeikas-enthousiastelingen deze verschijnselen weer onmiddellijk voor hun karretje spannen.
Eerst hoorden we verhalen dat dergelijke orkanen de laatste jaren veel vaker voorkomen dan vroeger. (door het broeikaseffect natuurlijk)
Dat blijkt aantoonbaar niet waar te zijn. Daarom wordt het verhaal aangepast in: “Ja, niet vaker, maar ze zijn wel veel sterker in kracht!”. Misschien is dat wel zo. Net als het wel waar kan zijn dat de aarde een heel klein beetje opwarmt; of in een fase zit waarin de temperaturen stijgen. Zoals ze al eeuwenlang periodiek stijgen en weer dalen.
Het nare van die milieu-doem-scenario-mensen is dat ze dat alles toeschrijven aan acties van de mens. Aan de toename van onze welvaart.

Ook worden deze natuurverschijnselen op andere manieren aan de mens toegeschreven. Namelijk dat ze door mensen opzettelijk veroorzaakt zijn om het een of andere doel te bereiken.
Voer voor liefhebbers van “conspiracy-theorieën”.

Op dit moment maakt daarvoor furore Scot Stevens, een weerman uit Idaho, die de schuld legt bij de Japanse Yakuza Maffia. Die zouden met behulp van een Russische elektromagnetische generator de orkaan Katrina hebben veroorzaakt om zich te wreken voor de atoombom op Hiroshima.
Bij deze verhalen komen ook weer de uitvindingen van Nikola Tesla ter sprake.

Wie van science fiction en van conspiracy theorieën houdt kan beginnen meer hierover te lezen op:
www.weatherwars.info en/of www.cheniere.org/references…

3 REACTIES

  1. Die orkanen zijn gewoon het nieuwe geheime waper van Osama Bin Laden…..

Comments are closed.