zaterdag, 24 september 2005
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Demonstratie in Den Haag

Vandaag wordt in Den Haag een grote demonstratie georganiseerd.
Het Binnenhof zal omsingeld worden. De bedoeling is om daarmee de onvrede over het beleid van de regering aan te tonen. Mogelijk om deze regering kwijt te raken.

In het land schijnt trouwens nog maar 19 % enig vertrouwen in de regering te hebben! De organisatoren (Keer het tij) stellen dat het kabinet Balkellende in de afgelopen twee jaar meer kapot gemaakt heeft dan hen lief is.

Tot zover klinkt dat nog niet zo gek. Maar dan!
Zou een kabinet Bosellende niet nog veel meer kapot gemaakt hebben? Dat is niet met feiten te bewijzen. Als we echter kijken naar de deelnemende organisaties en hun doelstellingen, dan weten we met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat dat nog meer kapot gemaakt zou hebben.

Een zeer korte blik op de lijst van deelnemers geeft enig inzicht. Vooraan staan de vakbonden. Deze week vermeldden we hier dat er door hen weer gestreefd wordt naar verhoging van het minimumloon. Dus meer werklozen en slechtere economie.
Op de lijst staan wel 500 organisaties zoals de “kraakbeweging”, het “dierenbevrijdingsfonds”, de “Anti-Kapitalisten” en de “Communistische Arbeiders Partij Irak”.
Toen heb ik niet verder gelezen. Het is in ieder geval een verzameling van mensen die met geweld over het leven van alle andere mensen willen beslissen. Als tussengedachte vroegen we ons af wie en hoe dit alles gefinancierd wordt. Allemaal door subsidies?

Hiermee keuren we het Balkellende beleid niet goed. Het enige goede beleid zou zijn in de richting van de persoonlijke soevereiniteit. Naar een maatschappij waarin alle mensen op vreedzame wijze, op basis van vrijwilligheid, met elkaar omgaan.
Op weg naar een libertarische maatschappij.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Subsidie Industrie
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Bep schreef op : 1

  Dit lijkt op de bestorming van de Bastille…

 2. Arby schreef op : 2

  [1] … alleen nu lopen de mensen zonder hoofd aan beide kanten van de spandoeken … šŸ™

 3. Karel de Grote schreef op : 3

  Ja het gruwelijke linkse gajes is weer op pad. Want die hebben altijd tijd voor dit soort onzin.

 4. Francisco d-Anconia schreef op : 4

  news.inq7.net…

  It’s a planned takeover

  No martial law; control of private firms studied

  First posted 01:16am (Mla time) Sept 25, 2005

  EMERGENCY rule, no; but takeover, yes.

  UITREKSEL
  Justice Secretary Raul Gonzalez yesterday said he and Speaker Jose de Venecia had been studying the prospect of a government takeover of key private industries-including oil and power firms and air and shipping lines-after the full effect of the global oil crisis shall have hit the country.
  ==
  Wat was dat verhaal weer in Atlas Shrugged?

 5. Francisco d-Anconia schreef op : 5

  Wille zur Macht, zei Nietzsche

  news.inq7.net…
  UITREKSEL
  "In our minds, [what the President said] meant using the resources of government to protect and help her survive," [former Social Welfare Secretary Corazon "Dinky"] Soliman said

  Het artikel van zoeven
  news.inq7.net…
  NOG EEN UITREKSEL
  But opposition Sen. Panfilo Lacson said: " [President] GMA [Gloria Macapagal-Arroyo] is courting either a revolution by the people, a military coup, or both. She cheated [in the elections], she stole, she lied. Now she bullies the people. She really must go."

 6. jetze schreef op : 6

  Tolerantie is hun grootste ethische prestatie, en hun grootste intellectuele prestatie is de afwezigheid van een moreel oordeel. Aangezien het capitalisme wordt gezien als patriarchaal, zijn linkse mensen vanzelfsprekend feministisch. Maar door de islam staan het multi-culturalisme en het feminisme op gespannen voet. Hoe lost men dit probleem op? Door het dood te zwijgen.

  Het hele artikel op:

  www.hetvrijevolk.com…

 7. Josh Peeters schreef op : 7

  [3] Oordelen? Etiketteren? Classificeren? Wat geeft dat een ,,goed,, gevoel kennelijk.
  ,,Zeggen wat je weet,,?

  Beter is:,, Weten wat je zegt,,!

 8. t heidbuurt schreef op : 8

  dieren bevrijden?dood maken
  fuck you.