Morgen is in Den Haag de presentatie van een nieuw boek van Peter Siebelt.*)

Daarbij zou het eerste exemplaar aan Geert Wilders worden aangeboden.
Maar nadat alles daarvoor geregeld was, werd de boekhandel bang en schrapte dit deel van het feest.

De boekhandel Verwijs is of zelf bang geworden voor ongeregeldheden als het bedreigde Kamerlid bij hen komt, of iemand heeft ook hen bedreigd.
Hoe dan ook, een feit is dat een plan om aan een Nederlands Kamerlid een boek uit te reiken, in Nederland door bepaalde personen of bedrijven niet aangedurfd wordt. Men is bang voor eigen leven of goederen. Men heeft niet het vertrouwen dat de politie de orde voldoende kan handhaven en iedereen kan beschermen.
De angst is zo groot dat men zich daardoor laat leiden.

Nederland in 2005! De terroristen, de relschoppers, de boeven, hebben bereikt wat ze wilden bereiken.
Zij hebben gewonnen. Wij hebben verloren!
————————————-
*)Zie voor uitnodiging en gegevens:
www.vrijspreker.nl/blog/?it…

4 REACTIES

 1. En het ergste is dat dit niet een alleenstaand incident is, maar de nieuwe norm. Zie bijvoorbeeld ook: http://www.jihadwatch.org/a

  Het reken er maar op dat het komende jaren alleen maar erger gaat worden. Ik hoop dat de Wallages en Van Dams nu tevreden zijn.

 2. … en de premier heeft een nieuwe auto met betere bepantsering in bestelling (400.000 eur geroofd geld). Dat Nederland inmiddels een ‘bananenstaatje’ is moge duidelijk zijn. Even flink ingrijpen is er natuurlijk niet bij in die draaikontende quasi tolerante moerasdelta. Nederland kan pas van die bananenlijst als Wilders weer op de fiets of met zijn eigen auto naar zijn werk kan, je gezellig naar de film ‘Life of Brian 2’ – die zich dan afspeelt zo rond het jaar 630 – mag*, je eerlijk verdiende eigendom gewoon weer je eigendom is, je op mag komen voor je eigen veiligheid en de overheid aan een bescheiden kantoor genoeg heeft voor zijn werknemers.

  * of een schilderijtje bekijken en misschien kopen, maar dan wel onder bovenstaande condities en niet op die typisch Nederlanse wijze (=symptoombestrijding): http://www.blauwefeniks.nl/

 3. [2] "Nederland kan pas van die bananenlijst als ….. "
  Vincent, dat is een leuke, belangrijke, gedachte.
  Heb je geen zin,tijd en inspiratie enz. om daar een echt (kort) stukje voor de Vrijspreker voor te maken"?
  Dan graag insturen op "zelf schrijven op vrijspreker.nl op de voorpagina.

 4. [3] Hub, dank voor de aanmoediging! Ik zal graag eens wat insturen, maar het lijkt mij zeer interessant te lezen wat anderen zouden stellen na "Nederland kan pas van de bananenlijst als…"

Comments are closed.