Met zijn hartverscheurende optreden bij de UNO heeft JP, Premier der Nederlanden, nog eens duidelijk aangetoond dat wij niet alleen door volslagen idioten & waanzinnigen worden geregeerd maar ook door volslagen stumpers.

Wat een genante vertoning: helemaal achteraan, lang nadat de echt belangrijke mensen hadden gesproken mocht deze zielepoot ook zijn zinken duit in het zakje doen. De meeste toehoorders waren allang weg of allang dronken zodat het gewauwel van deze JP eigenlijk alleen door de Nederlandse delegatie van speciaal voor dit doel meegebrachte staatshielenlikkers met iets te duidelijk getoond enthousiasme werd aangehoord.

En het gewauwel van JP bestond uit het obligate politiek correcte gezemel over onze kinderen en kleinkinderen die deze wereld van ons zullen erven, verder wat onnozele broeikashysterie van de koude grond en de standaard smartelijke oproep om vooral samen te werken: kortom flink belegen en beschimmelde kost.

Wat een onbenul, ik geneer mij om Nederlander te zijn: geen wonder dat immigranten hun oude nationaliteit niet willen opgeven.

6 REACTIES

 1. Zolang we de humor er in houden, gaan we niet ten onder, Wladimir! 🙂
  Uit het onderzoek Nationale Trots dat De Vos & Jansen Marktonderzoek heeft uitgevoerd in opdracht van Reader’s Digest blijkt, dat ruim 90% van de Nederlanders trots is op zijn nationaliteit. Niet helemaal tot mijn verrassing behoor jij daar kennelijk niet bij. Gefeliciteerd!

 2. [1]
  Ben benieuwd wat er uit komt als ze nu dit onderzoek nog ’s doen… 🙂

 3. Readers Digest is zo n slaapverwekkende periodiek,dat ik me niet kan voorstellen,dat er ook nog een zinnig opinieonderzoek vandaan komt.
  Ongeveer zoiets als de overheid vragen of we allen tevreden zijn.
  Vraag blijft:welk kantoor verzorgt een goed onafhankelijk onderzoek,zonder naar de opdrachtgever van het onderzoek toe te werken.

 4. Ja ik heb het toneelstukje van Balkenende ook gezien.Gebazel over raketten naar de maan en honger in Afrika.En dan te weten dat na 100 milard aan hulp het enige resultaat is dat er in Afrika na 40 jaar 9x zoveel mensen zijn om te voeden.
  En dan die watjes die op de bank zaten te kijken met Bot voorop met zn uitgestreken smoel,inderdaad hielenlikkers Wladimir,zonde van het geld.

 5. reactie van een lezer in de Metro van 19/9:

  Ik heb wel respect voor de ministerpresident

  E. DEN HERDER-MICHIELSEN •Voorschoten

  Wat een gênante vertoning. “Met zijn hartverscheurende ingezonden stukje in Metro van 16 september heeft ene Wladimir van Kiel uit Heiloo nog eens duidelijk aangetoond dat Metrolezers niet alleen volslagen idioten en waanzinnigen zijn maar ook volslagen stumperds.
  Wat een gênante vertoning. In de rubriek Meningen, mocht deze zielepoot ook zijn zinken duit in het zakje doen. De meeste lezers zijn dan allang afgehaakt of ze slapen zodat het gebral van Van Kiel eigenlijk alleen door andere stumperds (waaronder ik) wordt gelezen. Wat hij schrijft is totale onzin. Wat een onbenul, ik geneer mij om de Metro te lezen.”

  Bovenstaande is de letterlijke tekst van een ingezonden brief in Metro van 16 september maar dan ging het over Jan Peter Balkenende bij de VN. Ik ben zo vrij geweest deze tekst als parodie op de briefschrijver zelf te laten slaan, waarschijnlijk tot zijn grote verontwaardiging.

  Maar over onze minister-president mag je kennelijk alles maar schrijven. Ik ben ervan overtuigd dat ik namens een grote en meestal zwijgende groep Nederlanders spreek als ik hierover mijn afschuw uitspreek en meld: wij hebben wel respect voor onze minister- president, de heer Balkenende.

Comments are closed.