Ik ga eerst een bank beroven.
Lukt dat, dan ben ik binnen, lukt het niet,,,,,,,,,,,,, schiet ik er een paar dood en laat me gek verklaren,zodat ik TBS krijg.Vervolgens moet ik wachten op een plaats in een TBS-kliniek, zodat ik recht heb op wachtgeld,jaja je leest het goed. Ik word dus slapend rijk.Is dan de tijd gekomen dat er plaats is in een TBS-kliniek,,,, dan lekker sporten,relaxen, vissen, computeren, cursusjes volgen enz.
enz. Allemaal gratis en in mijn tempo.Als ik me dan een beetje rustig houd, mag ik zelfs op verlof, en krijg dan 2 begeleiders mee, die mijn koffers dragen en mij brengen waar ik maar wil, helemaal gratis natuurlijk.Nou, als ik dan na een jaar of tien vrijkom,,,,, heb ik jullie (de belastingbetalers) een bedragje van ongeveer:
500 euro per dag x 365 dagen x 10 jaar = 1.825.000 eurootjes gekost ,,enne …het wachtgeld niet meegerekend.Ondertussen een en ander gespaard in die tien jaar, dus kan ik lekker leven als ik vrij kom.
Bevalt het in de kliniek, schiet ik er tijdens mijn verlof gewoon nog een paar kapot, zodat het verlengd wordt …Jullie betalen, dus waarom zou ik moeilijk doen…Bedankt Nederland, opeens weet ik het, ik word TBS-er.

7 REACTIES

 1. ik vind het niet leuk dat je Mijn plan voor Mijn pensioenregeling aan de grote klok hangt. Straks gaan meer mensen dit doen en blijft er voor mij minder over.

 2. Zit hier een verklaring in voor de hogere criminaliteit bij bepaalde bevolkingsgroepen?

 3. Tja dit krijg je waneer je het huidige christelijk liberale beleid toepast!
  En het sociale vangnet voor degene die het broodnodig hebben afbreekt!
  Men zal toch moeten eten en een dak boven zijn of haar hoofd willen hebben.

  Maar 1 ding dient te veranderen. Men wordt veel te gemakkelijk ontoerekeningsvatbaar verklaart. Maar ook zou het zo zijn, is dan een misdaad minder erg? NEE! gewoon allemaal hetzelfde berechten en waneer men ontoerekeningsvatbaar wil zijn nog extra behandelingen bij de straf.Gewoon in de gevangenis of een aparte vleugel. maar niet in die luxe hotels.En laat ze tusen de behandelingen door maar maatschappelijk verantwoord bezig zijn zoals knijpers maken enz)

  (ps ik heb ook gereageerd op het eerdere stuk wat na aanleiding van een post van ons was geschreven)

 4. [1] sorry, ik hoopte door dit ‘grapje’te vermelden dat de TBS wat meer onder druk zou komen te staan.
  Daarna kan dan gewerkt worden om de TBR af te schaffen:

  die andere lijst waar 16 miljoen nederlanders op staan: (Ter Beschikking van de Regering)
  hetgeen volgens mij alleen maar via het libertarisme kan

 5. [5]
  Zowel het christelijke als het liberale aan het huidige regeringsbeleid is mij enigszins ontgaan, dus misschien kun je me bijlichten?

 6. [6] VVD enD66 zouden liberalen zijn!
  En cda zou christelijk zijn!

  Dus een christelijk liberaal boekhoud kabinet.

  OK voor een echte liberaal zijn die partijen geen liberale partijen maar ze bezoedelen wel de naam liberaal.

Comments are closed.