Een van mijn favoriete blogs, Samizdata.net rapporteert zojuist dat ze woedend zijn over de toekenning van de Nobel prijs voor de literatuur aan de Engelse schrijver Harold Pinter

Daar waar iemand met een rechtse overtuiging voor het minste geringste wordt ontslagen en zwart gemaakt, kan een socialistische schrijver die een petitie voor de vrijlating van Slobodan Milosevic heeft onderschreven, de Nobelprijs voor de literatuur krijgen.

Kan die corrupte Nobel prijs bende daar in Zweden nog dieper zinken?

1 REACTIE

  1. van mij mag Milosevic ook vrijgelaten worden terwijl ik graag zou zien dat Clinton en Blair opgepakt, vervolgd en lang vastgezet zullen worden voor hun bombardementen op Servie en het veroporzaken van vluchtelingenstromen van tien-of honderdduizenden mensen, het steunen van het Kosovaarse ‘bevrijdingsleger’ dat de Serviers en hun culturele erfgoed uit Kosovo verdreven heeft.

    Tegenlicht van de VPRO heeft drie erg goede docu’s over Milosevic rechtzaak gemaakt, en Scott Horton heeft erg goed interview met Balkan-specialist over hoe het echt zat in de Balkan op http://www.philipdru.com.

    geloof de (in dit geval letterlijke propaganda-)CNN-waarheid die je in de media ziet toch niet.

    Milosevic is een schurk maar hij heeft nog niet 10 procent van de dingen gedaan waarvan ie beschuldigd wordt, terwijl Clinton en Blair met de meest gruwelijke dingen wegkomen

Comments are closed.