Libertarian International

en Libertarian Alliance

Conventie in Londen

18 – 20 november


Enkele maanden geleden schreven we over de verschillen en overeenkomsten van het libertarisme en het objectivisme. Zie op 16 juli www.vrijspreker.nl/blog/?it…

Daarin stelden we:”Veel Objectivisten zijn echte puriteinen die niet dulden dat iemand een andere mening hoeft over bepaalde punten dan zoals Ayn Rand dat geformuleerd heeft. Hen wordt (vaak niet ten onrechte) gebrek aan tolerantie verweten.
Jammer is dat deze personen niet rustig tot oplossingen komen. Als ze rationeel met elkaar blijven praten, komen die er echt wel. Want we zullen toch samen iets moeten doen om verder afglijden van de maatschappij af te remmen.”

Nu wil het dat er op de hierboven genoemde data zowel een libertarische als een objectivistische conventie is. En het goede nieuws is, dat beide groepen enkele programmapunten “gezamenlijk” gaan beleven!
Er zal minstens één lezing op de libertarische conventie gehouden worden door William Thomas – “Ayn Rand and the Values of Liberty”.*)

Bovendien wordt het diner op de zaterdagavond gezamenlijk georganiseerd.
Een positieve opening voor meer samenwerking!

Meer gegevens:
LIBERTY 2005:
THE EUROPEAN CONFERENCE OF THE LIBERTARIAN ALLIANCE
AND THE LIBERTARIAN INTERNATIONAL
Saturday 19 November – Sunday 20 November, 2005
Saturday: 10.00am-6.00pm
Saturday – Banquet: 8.00pm-11.00pm
Sunday: 10.00am-7.00pm
The National Liberal Club, Whitehall Place London England
You can find the full conference programme at:
www.libertarian.co.uk/conf0…
————————————————————————————
*) William Thomas is Director of Programmes at The Objectivist Centre (www.objectivistcenter.org/), in the USA, formerly having lectured at Universities in America, Indonesia and conducted research under the auspices of the People’s University of China! He is the author of Radical For Capitalism, co-author of The Logical Structure of Objectivism, and editor of The Literary Art of Ayn Rand. A number of his essays can be found at:
www.objectivistcenter.org/i…

HOW TO BOOK
Please print out and complete and return the booking form below. If you choose to pay by credit card, please use the PayPal option below and follow the prompts. This is the most efficient and speedy method of payment, and allows immediate confirmation of your booking.

BOOKING FORM
PAYMENT BY POST:
* I/We wish to book ….. places at the Liberty 2005 Conference at British Pounds 85.00 ($150 US) (124 Euros) per place. Payment in Euros must be made to to the Libertarian International – see see the Libertarian International booking category below.
** I/We wish to book ……places only at the Saturday banquet at British Pounds 35.00 ($65 US) (55 Euros) per place. No banquet bookings can be made on the day. Payment in Euros must be made to to the Libertarian International – see see the Libertarian International booking category below.
Name: ………………………………………………
Address: ……………………………………………
………………………………………………………
Country: …………………………………………….
Tel: ……………………………………………….. (Required)
Fax: …………………………………………………..
Email: ……………………………………………….(Required)

* I enclose a cheque, payable to “The Libertarian Alliance”, for British Pounds 85 or in US dollars for $150. Please note that the Libertarian Alliance can accept only cheques in pounds sterling or in US dollars. Payment in Euros must be made to to the Libertarian International – see the Libertarian International booking category below.

** I enclose a cheque, payable to “The Libertarian Alliance”, for British Pounds 35 or in US dollars for $65. Please note that the Libertarian Alliance can accept only cheques in pounds sterling or in US dollars. Payment in Euros must be made to to the Libertarian International – see the Libertarian International booking category below.

Return to: Dr. Chris R. Tame, Director, The Libertarian Alliance, Suite 35, 2 Lansdowne Row, Mayfair, London W1J 6HL, EnglandTel: +44 870 2421712 (from overseas)
Tel: 0870 2421712 (from the UK)
Email: director@libertarian.co.uk
PAYMENT BY PAYPAL:
Alternatively, you can pay securely by credit card or other electronic transfer by selecting the PayPal option below. Please note: PayPal payments are routed via Dr Sean Gabb, our Director of Communications. This is the most efficient and speedy method of payment, and allows immediate confirmation of your booking.

PAYMENT IN EUROS AND NON-UK AND NON-US CHEQUES VIA THE LIBERTARIAN INTERNATIONAL: Alternatively, if you wish to pay by cheques in Euros (EU124 for the entire Conference, EU 55 for the banquet-only) or in any other European currency, you may send your currency’s equivalent of British Pounds 85 (for the entire Conference), or British Pounds 35 for the banquet-only) payable to “The Libertarian International”, to:
The Libertarian International, P.O. Box 21, B-2910, Essen, Belgium.
Fax: +31-165-348035
Email: info@libertarian.to
BANK: RaboBank, Ac. No: 17.43.35.350 (Libertarian International), Laan van Limburg 2, 4701 BP Roosendaal, The Netherlands
IBAN: NL75RABO0174335350
SWIFT: Rabonl2u

If you choose to pay in this latter manner you must send by email a copy of this booking form to BOTH the Libertarian Alliance and to the Libertarian International.

1 REACTIE

 1. Geachte Landgenoten,

  Ben zojuist thuis gekomen van Rotterdam.
  Het vragenhalfuurtje gisteren tijdens,
  begroting van 2006. (van Rotterdam) komt nog
  algeheel verslag van, m`n bevindingen visie & motivatie`s.

  Wij kunnen vaststellen dat alle raadsleden beaamden, of geen inbreng hadden.

  Bij de Commissie voor Sociale Zaken en Onderwijs (grote zaal)
  was er `n camera aanwezig, dit houdt in dat ik Jan Molendijk
  ook ben (`vastgelegd.`)
  Ik zal zo dadelijk de Griffie te Rotterdam benaderen, om te vragen omtrent.
  Wil natuurlijk, als die mogelijkheid aanwezig is, niemand onthouden van…….

  Als De Voorzitter was ik daar, voor U, observerend, verbaal & non-verbaal,
  zo ook met luisterend oor, en waar nodig ter interruptie.

  Hoogachtend, Jan Molendijk (Spijkenisse)

Comments are closed.