Deze week wil ik graag uw aandacht vragen voor een oproep van Mary Ruwart, schrijfster van het prachtige boek “Healing our world”.

Zij roept iedereen op om op woensdag 12 oktober bij Amazon.com “Healing our world” te bestellen.
Daarmee wordt dit boek misschien in één klap “Amazon.com bestseller”, en krijgt daarmee de aandacht die het verdient!

Bij deze roep ik u op, om op woensdag 12 oktober tussen tussen 09:01 u en 24:00 (Nederlandse tijd) een exemplaar te bestellen. Dit is een prima kans om het eindelijk zelf te lezen of het kado te doen.
De dollarkoers is nog steeds goed: $24,95 = ¤20,70.

Hieronder de brief van Marry Ruwart:

Dear Friends,

On OCTOBER 12, you will have an unprecedented opportunity! On that date, you can receive over $100 in FREE downloads when you buy a copy of Healing Our World from Amazon.com between 12:01 a.m. and 11:59 p.m. By targeting this 24-hour window with our purchases, we can make Healing Our World an Amazon.com bestseller and attract enough attention to get this award-winning book picked up by a major publisher. This may be the best way to get widespread bookstore distribution and reach broader audiences with the message of love and liberty that can heal our world.

1. Claim over $100 in FREE downloads for yourself by buying a copy of Healing Our World from Amazon.com for yourself or a friend (Healing Our World makes a great Christmas gift!).

2. Send the promotional e-mail to people you know, such as friends, family, and associates. Most e-mail programs allow you to compose a list in advance. By sending out this e-mail a couple weeks before the promotion, I’m hoping to give you time to do just that.

3. Post the promotional e-mail to any lists, newsgroups, etc. to which you subscribe. Many groups welcome such postings; others don’t. It’s a good idea to check the rules by which your particular groups operate. If you take time to do that now, you’ll be prepared for the time-sensitive promotional e-mail when it reaches your mailbox.

Of course, this campaign is not really about making a particular libertarian primer hit the best-seller lists or even about cloning the process to promote other books about individual freedom and responsibility. It’s about regaining our liberties, not only to promote our own health, wealth, and happiness, but to eliminate poverty, protect the environment, end terrorism, and restore hope to the world.

Please join me in helping to make that happen!
Thank you for all that you already do to make the world a better place!

Sincerely,

Mary J. Ruwart, Ph.D.

Gebruik deze link naar Amazon.com op woensdag uw boek te bestellen.

12 REACTIES

 1. Eerlijk gezegd begrijp ik dit niet goed. Als veel mensen dit boek tegelijk kopen, verdient Mary J. Ruwart een hoop geld. Gaat zij daar iets speciaals mee doen, of is dit een actie "help Mary J. aan een nieuwe BMW om de winter door te komen." De actie wordt als een idealistische campagne gepresenteerd. Wat is de ‘winst’ voor de deelnemers? Die $100 downloads lijken mij persoonlijk niet interessant.

 2. [1] Oh gut, wacht, geld verdienen als resultaat van noeste arbeid is vies, zeker als je er een BMW van koopt. Zoiets trekt natuurlijk ook compleet de inhoud van het boek en/of actie in twijfel, ook al geeft ze de eerste versie van het boek gratis weg, deze moet ook gratis weg! Rare ‘linkse’ reflex hoor.

 3. "Healing our world" vond ik een geweldig, verfrissend boek en goed leesbaar boek. Een boek dat zeker meer aandacht verdient. De oplossing voor problemen zitten hem vaak in eenvoudige zaken. Niks geen vage ingewikkelde analyses maar gewoon "common sense" en de Good Neighbour Policy!! 🙂 Een aanrader! Het is dat ik al een exemplaar heb…..

 4. [2] Die Pavlov reactie van jou mag er anders ook wezen. Is dit soms het nieuwe LPF forum geworden?"Wie niet denkt als ik is LINKS!". Ik denk lekker voor mijzelf en intussen is mijn vraag nog steeds niet beantwoord…

 5. Vrijbuiter: om je vraag te beantwoorden, van boeken verkopen verdien je echt geen BMW. Nou ja, totdat het om écht grote aantallen gaat, maar dan kun je het beste boeken over tovenaarsleerlingen schrijven.

  Naar mijn mening is mevrouw Ruwart gewoon van mening dat haar boek een daadwerkelijke bijdrage kan leveren aan de wens die velen hebben: een meer vrije maatschappij. Zowel voor jezelf als voor anderen is het dus prettig als véél mensen haar werk lezen, zodat ook anderen kunnen gaan inzien dat vrijheid werkt.
  Kortom, iedereen wordt beter als veel mensen dit boek lezen. Dát is wat ze wil bereiken. Om te zorgen dat veel mensen het boek onder ogen krijgen wil ze graag in de bestsellers-lijst komen. Een goede manier van marketing, heet dat. Gewoon slim.
  Of jij dit doel steunt bepaal je uiteraard helemaal zelf. Door al dan niet mee te doen met dit initiatief.

  Mao deed het ongeveer hetzelfde met zijn rode boekje, maar dan net iets anders. Ik kies voor Ruwart als ik zou moeten kiezen.
  In verband met gebrek aan financiële middelen doe ik trouwens niet mee, maar goed.

 6. [1]
  "Wat is de ‘winst’ voor de deelnemers?"

  Dat je een goed boek krijgt voor je geld, en dat je dat kunt lezen.

  Voordeel van het, op één moment tegelijk kopen, is dat het boek meer aandacht krijgt. Zelfs als jou dat niets zegt, is het nog steeds een aanrader!

 7. We kunnen de wereld veranderen! Maak op 13 oktober a.s. allemaal 300 Pleuro over op rek.nr: 54.45.3523.345. Dan krijgen jullie daarvoor het Telefoonboek van Dinxperloo toegestuurd.
  En als nu 100.000 mensn deze deze 300 pleuro overmaken dan verzeker ik u dat de wereld een beter Liberatatische toekomst tegemoet kan zien. Zo zal ik dan ijveren om de maximum snelheid op de Nederlandse wegen op te trekken naar de Libertarische snelheid van 200 KM per uur in de bebouwde kom…; want tjah dat is dan toch echt de gangbare snelheid waaronder een Libertarier (en zeker ondergetekende met zijn dan libertarische Porche Carera) zich door een woonwijk wil voortbewegen!

  Dus weest een Libertarier in hart en nieren en maak 300 pleuro (of meer)over naar bovenstaand rekeningnummer…

 8. Als iedereen nou minimaal een bedrag van 100 euro op mijn rekening stort dan kan ik mijn standpunt onder de aandacht brengen.

 9. het is ook moeilijk om te begrijpen dat een goed boek, als het meer gelezen/gekocht wordt, meer effect heeft dan een slecht (telefoon) boek.
  Er is maar een klein krommigheidje in die koopactie van vandaag en de discussie hier: diegenen die het boek gelezen hebben zijn/gaan er helemaal voor, maar hebben het al. Diegenen die het nog niet gelezen hebben, vreten niet wat ze niet kennen.

 10. [4] Ik zei "linkse reflex", wat iets anders is dan wat jij stelt. Het op dienwijze in twijfel trekken van de motieven achter de activiteiten van Mary Ruwart kan per definitie gekarakteriseerd worden als linkse reflex.

  Je vraag was al beantwoord met: "Zoiets trekt natuurlijk ook compleet de inhoud van het boek en/of actie in twijfel, ook al geeft ze de eerste versie van het boek gratis weg, deze moet ook gratis weg!". Misschien een vleugje te veel ironie, laat het het me weten!

 11. Vragen aan mensen die vaker iets bij Amazon.com bestellen (kon de antwoorden zo 1-2-3 niet op de Amazon-site vinden):

  ik hoef toch geen invoerrechten of andere bijkomende kosten te betalen o.i.d. dan de bijkomende $4,49 shipping costs? En betalen kan toch alleen met een creditcard? Snel antwoord alsjeblieft, want ik heb zelf geen creditcard maar wil wel graag met de actie meedoen (zal dus iemand moeten bellen met een creditcard, wat ik beleefdheidshalve niet te laat wil doen!

Comments are closed.