vrijdag, 18 november 2005
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

80km

Met 80 km rond de grote steden zou het milieu beter af zijn. Nu blijkt dat er meer files zijn en dit betekent meer uitstoot. Stationair rijden is ook niet ideaal voor een auto. Toch wordt de 80 km-maatregel natuurlijk nooit teruggedraaid.
Best wel smerige politiek.
Grappig is dan wel dat de nieuwe achtervolgingsregels voor de politie voorschrijven dat er niet harder dan 40km boven de maximumsnelheid gereden mag worden: mijn volgende overtreding tegen de overheid pleeg ik dus met een vluchtauto die harder dan 120 rijdt, moet lukken.
Leuk die tegenstrijdige regelgeving toch?

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Goed Geregeld
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Bud. schreef op : 2

  ROTFL, wat een grappige niet-achtervolgingsregel, haha!
  Ik voel minder en minder angst voor de politie en begin zelfs te begrijpen wat moslims voelen wanneer ze, op heterdaad betrapt bij een roofoverval, een kop koffie op het politiekantoor krijgen in plaats van stokslagen zoals bij hen gebruikelijk.

 2. Neerlands Welzijn Partij schreef op : 3

  Als elke seconde telt. Rijd de politie stapvoets door rood!

  Nee deze maatregels zijn belachelijk. Het wordt inderdaad veiliger op straat. Niet voor de burger maar voor de misdadiger. Hebben we in 2003 de verkeizingsprogrammas zo verkeert begrepen van cda/vvd/d66 dat wij allen dachten dat ze het over de burgers op straat hadden.

 3. wanker schreef op : 4

  haha wat een onzin toch neerlands

  maar dat klopt wat overnight post, die regel word nooit meer terug gedraaid en we zitten ermee opgescheept…