Europarlement steunt opslag telefoon- en internet-verkeer.

Ik word er zo ontzettend nuts van, dat dit allemaal zomaar gebeurt!!

WE HEBBEN TOCH NEE GEZEGD!!

Welk deel van het woordje ‘NEE’ zouden deze fascisten nou niet begrijpen?

Nu.nl, 25-11-2005:

“De massale opslag van de telefoongegevens van alle Europese burgers is een stapje dichterbij gekomen. Donderdag stemden de fractiespecialisten van het Europees Parlement in met een voorstel om de ‘verkeersgegevens’ (wie belt met wie) te bewaren. Dat moet de strijd tegen terrorisme en zware criminaliteit vereenvoudigen.”

“Ook van internetverkeer gaan de lidstaten gegevens bijhouden, al blijft het daar hoofdzakelijk beperkt tot registratie van de tijdstippen waarop de burger online is. Voor gsm’s moeten telefoonmaatschappijen registreren waar de beller zich bevond bij het begin van het gesprek, en of het een echt gesprek of alleen maar een sms’je betrof.

Het is nu aan de ministers van Justitie van de EU om de wetgeving te voltooien. Zij willen wellicht nog meer gegevens hebben en de data langer dan een jaar opslaan.”

“Het plan voor dataopslag heeft vanaf het begin veel tegenstand gekend van privacywatchers. Europarlementslid Buitenweg (Groen Links) heeft tegen gestemd. “Onder druk van de lidstaten zijn we enorm aan het schuiven gegaan. We begonnen met drie maanden opslag en alleen voor telefonie.” Ze wil ook meer duidelijkheid over de kosten hebben. Overigens heeft het Europarlement de wens neergelegd dat telefoonmaatschappijen die dit allemaal moeten bijhouden, een vergoeding krijgen”

Dit is toch onbegrijpelijk!

Een stukje in de krant, een enkele politicus die wat mompelt over ‘privacy’, en het wordt gewoon ingevoerd. Nederland slaapt er niet minder om, ‘het is namelijk alleen maar om terroristen te vangen en dat is toch goed?’

Overigens heeft het Europarlement de wens neergelegd dat telefoonmaatschappijen die dit allemaal moeten bijhouden, een vergoeding krijgen

Mooi he? Dus wij gaan betalen voor het 24×7 in de gaten houden van … onszelf!

Stel, u bent een terrorist.
Dan leest u dit soort berichten niet. U bent dan dom genoeg om steeds het zelfde – niet gestolen – mobieltje te gebruiken. U heeft een vast IP-adres, om het niet te ingewikkeld te maken en als email gebruikt u al jaren T.Errorist@Nederlandse-provider.nl.

Zoals alle overheidsmaatregelen, treft ook deze actie uitsluitend de 99% van de mensen die te goeder trouw zijn. Die minder dan 1% die men zoekt aan te pakken, heeft er totaal geen last van. Wist u dat met bijvoorbeeld steganografie, complete oorlogsplannen te verspreiden zijn in één vakantie-kiekje!!

Even Googlen op steganografie: 54.600 (alleen al in nederland), steganography: 673.000 (engelstalig).
Nee, over díe techniek is nauwlijks iets bekend … Bovendien worden er maar weinig images verspreid via internet…

U bent zélf het doelwit van deze politiek !!
Als u iemand wilt belazeren, dan gaat u hem dat toch ook niet van te voren vertellen?

Aan terrorisme, hoe erg dat ook is, overlijden aanzienlijk minder mensen dan aan overheidsbemoeienis.
En de terroristen lachen zich dood. ZIJ hebben geen last van dit soort maatregelen. U wel, al merkt u dat nu nog niet…. NOG niet!

NEDERLAND,
 
WAKKER WORDEN!!

17 REACTIES

 1. Dit gedrag was wel enigszins te verwachten van Circus Volkskammer. Het enige positieve aan dit plan is dat je weer extra munitie hebt om bij anderen aan te tonen dat de NL/EU politiek EVIL is en een dubbele fascistische agenda er op na houdt. Van dit nieuw Securitate beleid hebben alleen de niet-terroristen last, want dank zij dit soort aftap techniek hebben de Staats-terroristen (die het aller gevaarlijkst zijn) een mooi chantagemiddel in handen om "onofficiele medewerkers" te ronselen. ‘De overheid is tot het goede geneigd en heeft het beste met ons voor’? Droom maar lekker verder…

  P.S. De nieuwe Duitse Fuehrer, ahum, Kanselier wil een poging ondernemen om alsnog die EU grondwet bij iedereen door de strot te duwen. Wij zijn nog lang niet verlost van dit vod en de Quislings van de EU. Wat herdenkt NL ook al weer op 4 en 5 mei ieder jaar?

 2. Dit moet gestopt!!
  Begrijpt men dan niet dat hier weer een deur open gaat naar de TOTALE CONTROLE? Tot in je prive-leven aan toe?!
  Het is de DDR, met verfijndere technische middelen.
  U heeft niets te verbergen?
  Dat dacht u maar!
  Wat vandaag onschuldig lijkt, kan morgen verdacht zijn!
  Langzamerhand ligt uw hele handel en wandel vast, ter inzage voor overheidscontrole!
  Tweede Kamer: STOP DIT!

 3. Het terrorisme is een zegen voor Big Brother Staat. Sinds 2001 kan de ene na de andere privacy-schendende wet er doorheen gejaagt worden onder het motto anti-terrorisme maatregelen.
  Dat het merendeel van deze ingrijpende wijzigingen totaal geen effect heeft, deert de beleidsmakers niet. Het kunstje ‘milieumaatregelen’ wordt herhaald onder een andere vlag. We mogen er ook nog zelf voor betalen om deze waanzin op te richten en in stand te houden.

 4. Wanneer er een klein wetje komt om alleen online tijden bij te houden en bijvoorbeeld gebelde nummers op te slaan, is daar een infrastructuur voor nodig.

  Die infrastructuur is vervolgens uit te breiden door een druk op de knop en kan vervolgens mensen 24/7 volgen. De overheid mag die middelen niet in handen krijgen. De uitbreiding kan namelijk door politie en inlichtingen diensten worden gedaan en zo buiten parlementaire (alsof we daar iets aan hebben) om plaatsvinden.

  Misschien moeten we Endemol gewoon laten regeren. Dan kunnen we terroristen wegstemmen in de Live-uitzending.

 5. Ik hoor zojuist in een propagandafilmpje van de overheid dat de ‘ economie nu toch echt wel aantrekt’. Tegelijkertijd wordt in het zelfde programma door meerdere bronnen gewaarschuwd voor een opstand. Een begin van een mogelijke revolutie van ontreveden Nederlanders.

  Als dit soort facsistische idioterie werkelijkheid gaat worden dan heb ik zo iets van ‘ laat maar uitbarsten die volkswoede!’

 6. Triest, maar het kan nog veel erger:

  PROJECT L.U.C.I.D
  Het 666 universeel controlesysteem van het beest.
  http://home.wanadoo.nl/henr

  Het is onbegrijpelijk dat er nog geen opstand is uitgebroken.

  Er wordt werkelijk maar wat aangesold met de burgers. Steeds een stap verder richting totale controle.

  Kom dus in actie voordat deze vorm van moderne slavernij compleet is ingevoerd,
  m.a.w wordt dus inderdaad WAKKER !!!!

  De overheid wil zich overal mee bemoeien.
  Schaamteloos eigenlijk, deze verderfelijke regering.

  Ze vragen er gewoon om om omver te worden geworpen.

 7. Helemaal mee eens Henk.

  Revolutie hier in dit inmiddels waanzinnige land met corrupte blindgeslagen politici.

  Het wachten is op het juiste moment.

  Richard

 8. Het moet toch niet veel gekker worden in dit land.

  Waar zijn ze eigenlijk mee bezig ?

  Inderdaad gesol met de mensen in dit ooit zo mooie landje.

  Ga zo door Henk en hou ons op de hoogte van dit project lucid.

  Ontmasker die hele bende maar.

  Carolien van der Meer.

 9. De Nieuwe Wereld Orde is wanhopig bezig voet aan de grond te krijgen.

 10. Beste bezoekers van deze website,

  Fijn te zien dat er onder de Nederlanders toch nog enkelen zijn die het gevaar doorzien. Van het zogenaamde terrorisme (laten wij hier in het midden wie de echte veroorzakers zijn) maken onze werkelijke machthebbers achter de schermen en hun marrionetten onder de politici dankbaar gebruik.

  De plannen voor een Nieuwe Wereldorde liggen allang in de lades van onze regeringen. In veel landen wacht men het juiste moment af om deze plannen de bevolking op te dringen. Onze politici benodigen alleen maar een argument. In Nederland werd na de moord op Theo van Gogh op 2 november 2004 van alle kanten om meer veiligheid geschreeuwd. Meer veiligheid betekent echter meer controle! Al heel snel presenteerde de regering- als reactie op de moord van de cineast – een uitgebreid pakket van maatregelen, zogenaamd om terrorisme en radicalisering te bestrijden. Voordat de mensheid het door heeft, zijn haar alle rechten ontnomen. We zijn hard op weg de maatschappij zoals we die kennen te verliezen. Bijna alle mensen zijn bereid afstand te doen van hun rechten, zelfs op dat van vrij denken, wanneer daarmee hun zekerheid en veiligheid gewaarborgd blijft. Om die reden wordt de mensheid door twist, haat, nijd, ontberingen, honger en nood zo murw gemaakt en gemanipuleerd dat zij aan het eind van de weg geen andere uitweg meer ziet dan het zich onderwerpen aan de heerschappij van de machtselite. De meeste bovengenoemde problemen worden met opzet gecreëerd! Hoe meer verwarring, hoe meer klassenstrijd, rassendiscriminatie, oorlogen en politiek spanningen, des te sneller nadert de gezamenlijke mensheid het punt waarop zij een wereldregering accepteert die met ijzeren vuist het lijden van de mensen voor altijd beëindigen zal. Een werelddictatuur met een wereldregering aan de top. Deze regering zal een elite leiden waarin een door computers gestuurde maatschappelijke orde heersen zal en waarin een allesbeheersende controle van het individu zal plaatsvinden. Op militair vlak zal dat leiden tot een wereldleger dat samengesteld wordt uit het Amerikaanse leger, de NAVO en andere legers uit het Westen. De wereldregering zal zeer autoritair zijn en er zal een soort van hoogste wereldraad bestaan die nationale en regionale raden controleert.

  Meer informatie op de website.

 11. [13] Ja, Robin, er speelt zich heel wat meer af in de wereld dan uit de zogenaamde vrije pers en media blijkt.
  De brainwashing van het overgrote deel van de mensen door kerk en staat, is zeer geslaagd.
  De Vrijspreker merkt dagelijks hoe moeilijk het is om iemand duidelijk te maken (laat staan te overtuigen) wat het libertarisme is, dat iedereen recht op zijn eigen leven heeft, en dat het niet initieren van geweld de enige morele wijze van samenleven is.

 12. ik denk dat het geen nut heb om alles op te slaan want als iets belnagrijks besproke moet worden denk je dan echt dat dat via de telefoon word gedaan dat komt in erkeerde handen daarom spreek ik voor de jeugt van purmerend laat privici met rust want de waarheid komt vanzelf wel aan het ligt en dat is dat je met zoww ongeloofelijk veel bestolen word door de politiek dat die opstyand er nog wel gaat komen mischien niet vandaag mischien niet morgen maar het komt er wel want het kost allen maar mmeer geld volgens mij kan dat geld wel beter gebruikt worden en dit begint echt gewoon te veel op de jaren 30 eb 40 te lijken in duitsand m alles tegen te gaan van wat er kan gebeuren gewoon een enorm schending van de mensen rechten ik vind dat dit moet stoppen of er komt weer een revolutie ik denk dat wel het beste is gewoon op nieuw beginne en ook niet meer doen aan die oorlogen wat hebben wij er mee te maken pas als het dichtr in de buurd komt dan mischien maar naar die oorlog is het allen maar erger geworden en dat vin ik niet kunnen er word gedacht dat de jeugt alees zo maar kan gebeuren dat is niet zow wij hebbe ook een stem
  denk er oevr na

Comments are closed.