Complimenteus als je zo in het register staat. 1. surf naar Google via www.google.com 2. type het woord “Failure” (mislukking) in, 3. klik op “ik doe een gok”, naast de button “google zoeken” 4. …geweldig, niet ? 5. stuur het gauw door voordat ze het bij Google doorhebben…

6 REACTIES

 1. Dit is echt al jaren oud. Sorry. Google heeft het ook al jaren door.

 2. Tijdje geleden net zoiets met Most Wanted.

  Kreeg je dezelfde figuur.

 3. de grappigste is ‘French military victories’ en dan ‘ik doe een gok’

 4. Dit is een electronisch equivalent van taarten gooien, wat ik altijd al een verwerpelijke praktijk heb gevonden (maar met Bill Gates kreeg ik ademnood van het lachen:-)
  Met de Vlaamse liberale dissident Hugo Coveliers hebben ze dat ook gedaan: typ ‘lul’ in in Google, klik op ‘ik doe een gok’ en je komt op coveliers.be uit. haha nog zo eentje en het vriest.
  Hugo Coveliers was nochtans de hoop van vele klassiek-liberalen binnen de VLD. Hij is buitengekieperd door de progressieve kliek.
  Hoewel ik ook zeer wantrouwig kijk naar de vergroting van het staatsapparaat door Bush, wacht ik mij wel om links te plezieren door zelf mee te gaan Bush-bashen.
  Waar gebushbashd wordt wordt algauw ge-amerika-bashed en waar ge-amerika-bashed wordt, daar loert het antikapitalisme gniffelend mee achter het hoekje.

Comments are closed.