Het lijkt fictie: Een groep van internationale samenzweerders heeft een geheime bijeenkomst in Geneve. Dit onder de dekmantel om een plan te ontwikkelen om de onderontwikkelde landen te helpen beter gebruik te maken van de digitale revolutie.
Maar hun echte bedoeling is om zelf de macht en controle te krijgen over het totale Internet via de dekmantel van de Verenigde Naties.

Dit is echter geen fictie, maar harde werkelijkheid. En het gevaar voor deze zeer ongewenste ontwikkeling speelt bij een VN Wereldtop over de Informatie Maatschappij later deze maand in TUNESIE.
Bij de voorbereidende besprekingen werd de agenda veranderd en in plaats van te plannen hoe $100.- laptops ter beschikking konden komen van kinderen, kreeg vooral de aandacht hoe de macht over het internet in handen van de politici kan komen.

Een dieptepunt bij deze voorbereidende besprekingen was wel dat de EU zich schaarde achter een plan van China, Iran, Saoedie Arabië en Cuba. Een gezelschap waarin de EU politici zich kennelijk goed thuis voelen!
In feite een politieke zet om Amerika te trachten te “overrulen”.

Iedereen die de vrijheid lief is, zou zich hiertegen moeten verzetten. Het Internet draait nu goed. Het heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt dank zij de geringe (of geen) invloed van politici. Op het moment dat die er meer grip op krijgen, kunnen we, net als bij alle andere zaken waar ze zich mee bemoeien, de verdere ontwikkelingen wel vergeten. De verdere ontwikkeling zal dan slechts gaan in meer controle en meer censuur.
Uiteraard in het belang van die gebruikers die onder andere beschermd moeten worden tegen drugs en kinderporno!

Het moet verhinderd worden dat het Internet in handen komt van een organisatie die zo corrupt is als de Verenigde Naties. Het schandaal van het Olie-voor-Voedsel programma is slechts één voorbeeld.

Het is in het belang van iedere Internetgebruiker om alles te doen wat hij of zij kan om het Internet uit handen van de politici, met name de UN en de EU, te houden.
——————————————————————————
Dit onderwerp werd uitgebreider behandeld door Norm Coleman in de Wall Street Journal.
Zie: online.wsj.com/article/SB11…

5 REACTIES

 1. Voor zover iemand het nog niet wist: dit bericht toont in combinatie met andere gebeurtenissen het volledige morele bankroet aan van zowel de Verenigde Naties als een groot aantal overheden, waaronder de Nederlandse.

 2. Het doel is duidelijk, men wil ultieme controle over wat mensen doen en laten, ook op internet. Het nieuwe fascisme tekent zich steeds scherper af. Kunnen politici niet gewoon wereldwijd als gevaarlijke diersoort uitgeroeid worden?

 3. [3] Uitgeroeid gaat me te ver, maar het is al 150 jaar bekend wat de meeste politici willen en doen!
  Het zijn vaak vrijmetselaars en leden van de Bilderberggroep!
  erger dan alle mafia bijelkaar.
  En de gewone man word gewoon voor de gek gehouden.

 4. Voorlopig is het voorstel van China, Iran, Saoedie Arabië , Cuba….en de EU (!) om het internet onder de Verenigde nazi’s te brengen afgeketst
  maar dit wordt ongetwijfeld nog vervolgd.

  http://edit.store.yahoo.com

  Groetz,

  Cincinnatus.

Comments are closed.