Of zijn de rellen in Frankrijk, die nu plaats vinden in meer dan 200 gemeentes (volgens NOS nieuws), er alleen maar een “voorteken” van?

We willen proberen om geen paniek te zaaien. Maar wel willen we graag trachten de feiten objectief aan de orde te stellen. Goed begrijpen kan van essentieel belang zijn voor ieder van ons persoonlijk.

We hebben er een aantal nieuwsbronnen op nageslagen en daar word je niet erg vrolijk van.
Sorry dat we door een aantal andere verplichtingen deze nu niet kunnen analyseren en u aanbieden. Bovendien betreft het een complexe en gevoelige ontwikkeling.

Daarom vragen we u om objectieve gegevens die u hebt, hier onder reacties op te geven. In de loop van maandag (7 nov) hopen we dan nader op dit punt terug te komen. Met verwerking van de meest recente gegevens.
Zie ondertussen ook het artikel plus reacties:
“Parijse rellen erger dan je denkt”
www.vrijspreker.nl/blog/?it…

9 REACTIES

 1. <naief>Welnee, gewoon wat rifrakkertjes die ’n beetje ondeugend zijn. Niet zwaar aan tillen, hoor…

  Het is de schuld van de Vrijspreker, onze ministers hadden toch gewaarschuwd dat er oorlog zou komen als er geen Europese Grondwet zou komen?</naief>

  Waarom zijn er ooit grenzen geschapen? Zodat mensen van ‘gelijk niveau’ het lekker bij elkaar konden uithouden en geen last hadden van ‘buitenlanders’.

  Immigratie op kleine schaal van buitenlanders is nooit een probleem geweest. Veel moslims willen hier hun eigen gemeenschap opbouwen. Moslimscholen, moslimslagers, moslimwinkels, moskeeen, het is allemaal niet genoeg.

  Ze krijgen (gemiddeld veel meer dan Nederlanders) uitkeringen, zitten in de WAO, het ziekenfonds en nog zeuren dat ze respect willen ook.

  Die culturen liggen zo ver bij elkaar vandaan, daar valt geen brug tussen te slaan. Het complete Romeinse Rijk is aan z’n diversiteit ten onder gegaan, waarom voor ons een uitzondering?

  Er zijn ook zeker moslims waar je geen last van hebt, dat is zeker zo, maar moet je 10 vreemdelingen binnenshuis halen als er 1 potentiele moordenaar tussenzit?

  Onze hele nationale trots wordt te grabbel gegooid door afgelopen regeringen. Geld wordt gespendeerd aan economisch niet rendabele zaken, welvaart en welzijn lopen terug.

  Het is een doodlopend punt. Des te eerder die burgeroorlog er is, des te beter. M.i. is dat punt onvermijdelijk. Heb eens het verhaal gehoord van een (voormalig) joegoslaaf, en hoe hun burgeroorlog begon. 85% van de symptomen hebben wij ook al.

  Helaas…

 2. http://www.telegraaf.nl/bui

  Telgraaf artikel over brandende autos in Brussel.

  Let op: de politie zegt dat het uitgesloten is dat deze brandende autos iets te maken hebben met de geweld in Frankrijk!

  Met zo een doortastende politiemacht kán je geen battle meer verliezen, lijkt wel..

 3. Ook is het interessant om de achtergrond van de islamist en lieveling van de extreem-collectivisten Tariq Ramadan te onderzoeken. Hij is zoon van de oprichter van het Moslim Broederschap Hassan Al-Banna en is de mentor van het islamistische gedachtegoed in West-Europa.

  http://www.campus-watch.org

 4. Beiroet heette vroeger het "Parijs van het midden-oosten". Nu is Parijs het Beiroet van Europa.

  Het kan verkeren.

 5. De jihad is allang begonnen in Europa kijk maar naar frankrijk engeland.
  en als je goed op youtube zoekt kan je er overal bewijzen van vinden.

Comments are closed.