De rellen in Frankrijk nemen nog steeds toe. Zowel in aantal als in hevigheid. Je kunt nauwelijks een verslag schrijven of het is alweer achterhaald! Zie ook het stukje van vandaag:
“Is de Jihad in Europa begonnen” met de daarbij gestuurde waardevolle reacties en verwijzingen.
Wat er aan het gebeuren is, is niet alleen maar interessant. Het kan een enorme invloed op onze toekomst hebben.

WE vroegen ons af of de jihad begonnen was in EUROPA, en het blijkt nu al dat er ook al rellen in Denemarken zijn.
Zie “Muslim Riots Break Out in Denmark As Well www.israelnationalne… (met dank aan Mike Madison) En Nu.nl meldt dat “Ook in voorsteden van de Duitse hoofdstad Berlijn en de Belgische hoofdstad Brussel zijn in de nacht van zondag op maandag auto’s in brand gestoken. In beide gevallen was er geen sprake van rellen of ongeregeldheden, zoals in de Franse voorsteden de afgelopen twee weken het geval was. De politie onderzoekt wel of er verband is met de Franse rellen.”

In totaal zijn tot nu toe in Frankrijk bijna 5000 voertuigen verbrand.

De Franse politiebond Action Police CFTC heeft de regering gevraagd om militairen in te schakelen tegen de relschoppers. Eerder hadden de kleine linkse partijen daartoe al opgeroepen. Action Police wil ook een nachtelijk uitgaansverbod om rellen te voorkomen. Een “staat van beleg” lijkt het wel.

De VOLKSKRANT vermeldt: “De Unie van de Franse Islamitische Organisaties (UOIF), een van de grootste moslimgroeperingen in Frankrijk, heeft zondag de rellen in de voorsteden van Parijs scherp veroordeeld en er een fatwa (religieus decreet) over uitgesproken. In een verklaring haalde de organisatie de Koran aan om de vernielingen te veroordelen. ‘Het is elke moslim die de goddelijke genade en vreugde zoekt, verboden om deel te nemen aan acties tegen persoonlijke of openbare eigendommen of acties die kunnen leiden tot een aanval op iemands leven’, aldus de fatwa.

Dit wijst toch wel heel sterk op een sterke relatie met de islam. Al klinkt dit citaat verschillend met een citaat dat we kortgeleden aanhaalden:”
Qur’an 8:12 “Your Lord inspired the angels with the message: ‘I am with you. Give firmness to the Believers. I will terrorize the unbelievers. Therefore smite them on their necks and every joint and incapacitate them. Strike off their heads and cut off each of their fingers and toes
Dat is dus boek Koran, Soera 8, vers 12.

Zondag al waarschuwde Rusland zijn landgenoten in Frankrijk voorzichtig te zijn. Maandag volgden Japan en Groot-Brittannië.

Zo kunnen we nog even doorgaan.
De eerste dode door de rellen is gevallen. Een man die zijn in brand gestoken vuilnisvat wilde blussen, is door de relschoppers zodanig in elkaar getimmerd dat hij overleden is.

Het zal nu echter al iedereen duidelijk zijn dat we met een ernstige bedreigende ontwikkeling te maken hebben. Zelfs als die gewelddadige rellen nu onmiddellijk gestopt zouden kunnen worden, dan zijn de oorzaken nog niet weggenomen. Het gevaar blijft dan dat er over enige tijd het geweld weer opnieuw begint.
De toestanden die Ayn Rand beschreef in haar meesterwerk: “ATLAS SHRUGGED” beginnen we in werkelijkheid steed meer te zien.

De meeste commentaren trachten de rellen te verklaren met sociale en/of economische factoren. Krampachtig vermijden ze zoveel mogelijk het religieuze facet, en woorden als islam en moslim worden nog sterker verdrongen.

Toch is de diepere oorzaak van wat er hier gebeurt een gevolg van de politieke maatregelen uit het verleden. Politici, die nog steeds het idee hebben dat zij de maatschappij van boven af kunnen besturen en regelen, hebben de toestand geschapen waaruit nu de rellen ontbranden.
Met onder andere ficties als het “algemeen belang” hebben ze met socialistische ideeën een welvaartstaat laten ontstaan waarin “iedereen recht heeft op van alles ten koste van anderen”. Daarmee hebben ze allerlei mensen naar Europa getrokken die daar ook wel van willen profiteren. Geef ze eens ongelijk!

Als nu blijkt dat een samenleving niet van boven af “maakbaar” is, en dat de beloftes niet nagekomen kunnen worden, dan loopt het fout. Dan gaan velen hun zogenaamde rechten opeisen. En volgens het voorbeeld van de overheid, doen ze dat dan ook met geweld.

De ware oorzaak ligt in de opvattingen die de meerderheid over de manier van samenleven heeft. Nu leven we in een democratie waarin een meerderheid vindt dat ze met geweld de minderheid mag dwingen om haar wensen te vervullen. Dat blijkt een hele tijd goed te kunnen gaan. Maar het blijkt ook uiteindelijk tot crisissituaties te leiden.

De heersende ideeën in een maatschappij bepalen uiteindelijk wat er zich gaat afspelen. Ideeën hebben consequenties. Vandaar dat wij via de Vrijspreker doen wat we kunnen om de goede rationele ideeën betreffende de vrijheid en soevereiniteit van ieder mens bereikbaar en begrijpbaar te maken.
Daarna zullen deze dan vanzelf worden toegepast en leiden tot een rechtvaardige, welvarende, vredige samenleving.

7 REACTIES

 1. Meer bewijs dat er een intifada aan de gang is, want islamitische zaken worden gespaard, terwijl Frans bezit in vlammen opgaat. Dit uit de Daily Telegraph:

  But – and this is the crucial difference between the different generations of rioters – most of those living in the French ghettoes are Muslims and have grown up during a period of Islamic radicalisation. Many of the youths hurling petrol bombs on Parisian estates look up to a slightly older group of mosque stalwarts. These men are capable of being forces for both good and mischief; there have been examples from the past fortnight of situations calmed, but also of attackers acting under their direction, so that Muslim-owned businesses, a halal butcher’s shop and a kebab joint, for example, are spared, while a bank branch and symbols of another France are targeted.

 2. Als er inderdaad een Intifada aan de gang is –ik denk van wel, het verbaast mij dat het in NL nog rustig is– dan hebben een aantal landen een aanpak a la Israel nodig dan het beleid van een bende volslagen idioten die denken met theedrinken de boel bij elkaar te kunnen houden. Of het echt een reli-oorlog in wording is vind ik nog moeilijk te beoordelen, dat de relschoppers een houding hebben van "onze soort tegen de rest" lijkt mij intussen wel duidelijk. Aan de andere kant de veroordeling van de relschoppers door een Islamistische organisatie lijkt verdacht veel op het concept van "takiya" (moslims mogen liegen tegenover niet-moslims).

 3. Rioting Spreads to 300 Towns in France
  http://www.breitbart.com/ne

  Ter vergelijking: Nederland heeft maarlieftst 467 gemeentes.

  Ik vindt het steeds grappiger worden dat de media er erg loconiek over doen.

 4. Hub,

  "Je kunt nauwelijks een verslag schrijven of het is alweer achterhaald"

  Inderdaad hub, je informatie is allang achterhaald 🙂

 5. klopt inderdaad wat er gezegt wordt het concept kan idd van toepassing zijn Takya huichelarij

Comments are closed.