Dat denk ik nu al een hele tijd.
En dan is het toch wel fijn als dit door deskundigen wordt bevestigd!

Eén van die deskundigen is de Nederlandse minister van Landbouw, Cees Veerman. Deze zit al jaren in het huidige kabinet en heeft meegewerkt met zijn collega Hans Hoogervorst (VVD) aan een nieuw “zorgstelsel” en werkt nu mee om dat in te voeren.

Nu zegt diezelfde veranderaar en invoerder Veerman (CDA) dat het uitgangspunt van dit nieuwe zorgstelsel, dat burgers zelf op zoek gaan naar de beste verzekeraar, ‘onzin en fictie’ is. ‘Mensen kiezen voor een situatie waarin ze zich kosjer voelen, niet voor een paar tientjes voordeel.’

Als tweede punt verklaart Cees dan ook dat de door zijn collega Laurens Jan Brinkhorst (D66) geroemde privatisering van de energiesector (die geen privatisering is) ook niet heeft gezorgd voor een betere keuze door de gebruikers.
Dat deze onbetrouwbaarheid niet alleen Nederlandse politici betreft, bevestigt Cees door te verklaren dat Tony Blair een pure “volksverlakker” is: . ‘Wat Blair over het Europese landbouwbeleid zegt, is pure volksverlakkerij.’

We mogen toch aannemen dat een minister als Cees Veerman echt wel weet waar hij het over heeft. Dan is hiermee dus bewezen dat politici onbetrouwbaar zijn.

Cees Veerman is onze eerste “Politicus van de Week”.
Zie www.vrijspreker.nl/blog/?it…
Waarin meer te lezen is over de integriteit van Cees.

1 REACTIE

 1. Ooit wel eens nagedacht beste mensen,waarom er geen protest is uit de mediese hoek of kant van de patienten?
  De kritiese mening wordt kompleet de kop ingedrukt,een soortoverheidskorrekt denken.
  Dan krijgen van die bedenkelijke jongetjes als Hans Wiegel en Frank de Grave vrij spel om wat er nog over is
  van eties denken om te buigen naar
  overheidsaangenaam denken.
  M.i. heeft de Grave met het oog op zijn toekomstige funktie,scheidsrechter tussen verzekeraars en hulpverleners(ziekenhuizen etc.)zijn ogen laten laseren.
  Het ziet er nu helemaal niet meer uit.

Comments are closed.