26 REACTIES

 1. Hij is goed!

  Pas op anders word je nog aangeklaagd door de multiculturistische gedachtepolitie.

 2. Nu nog een witte Piet en een zwarte Sint en dan is het feest compleet (in de Bijlmer hebben ze intussen al ‘Pieten’ in allerlei kleuren)…

 3. Op RTL4 was een neger als woordvoerder van een of ander slavernijinstituut, en die vond "negerzoenen" kwetsend (omdat het negers ‘herinnerde’ aan hun slavernijverleden. Hoe dat kan is onduidelijk, aangezien geen van de negers die hier nu leeft ooit slaaf is geweest — misschien gaat het hier om vorige levens; is er een paragnost in de blog? Toen hem gevraagd werd hoe het dan wel moest heten stelde hij "Hollandse koeken" voor, wat hij blijkbaar niet kwetsend vond. Hollanders, komt in opstand! Tegen zo een kwetsende naam moet men actie voeren!

 4. [4] Hollandse koe-ken is zeer discriminerend: alsof die blanken alleen maar koeien kennen.

 5. Het valt nog mee: negerzoenen staat in Vlaanderen bekend onder de véééél sappiger benaming negerinnentetten.

 6. Lieve help, zoek je soms problemen met de MDI-stasi’s:
  ‘Blanke kussen: Altijd de lekkerste!’?
  Ik zet het wel even recht:
  MDI, let op, want:
  Negerzoenen: De Beste!
  Bruine pakkerds: De zaligste!
  Gele kusjes: De fijnste!
  Getinte smakkerds: De smakelijkste!

 7. [9]
  De term ‘negerzoen’ is toch al jaren geleden vervangen door ‘dickman’?

  Ik zie nog die reclame voor me: "wat is-tie dickman, wat is-tie lekker man" (je zou overigens het idee krijgen dat het over heel wat anders gaat, maar dat terzijde ;-))

 8. Ga vanavond eens lekker genieten van een turkey stick pinda, dolle mina curry en een vlaamse friet mayo.

 9. [11] "Vlaamse friet"!!! Dat is enorm beledigend en discriminerend jegens de Vlamingen. MDI, waar zijt gij?

 10. [12] Ooit gehoord van French Fries? Gelukkig heeft de MDI geen macht in de VS. Anders werd die naam ook veranderd.

 11. [13]
  Die heten toch Freedom Fries inmiddels?

  In de VS hebben ze echt het MDI niet nodig voor dit soort dingen. Het woord ‘neger’ is daar al sinds tijden ‘African American’, en er zijn universiteiten waar je de woorden ‘boyfriend’ en ‘girlfriend’ niet meer mag gebruiken.

  (De documentaire waar ik dat laatste uit heb kan ik zo gauw niet meer terugvinden, maar dit geeft een voorproefje: http://www.google.com/searc…)

  Men zegt wel eens dat de VS tien jaar voor loopt…

 12. [17] nee
  zoen zit te dicht bij Zen, hetgeen we moeten respecteren en niet mogen/kunnen gebruiken ivm Afro en Bataafs.
  Trouwens met Afro en Bataafs discrimineer je tov de Chino en andere bevolkingsgroepen dus dat kan ook niet.

 13. [10] Nee Dickman is van Dickman. Negerzoenen is een auteursrechtelijke benaming (of zoiets.. heb daar ook niet zo veel verstand van) van Buys. Dus Buys mag het ook alleen maar gebruiken ;).. Nu waarschijnlijk niemand meer :S

 14. Wat een onzin over die jodenkoeken en blanke vla… Ten eerste komt het woord blanc uit frankrijk wat staat voor WIT. Dus zijn jullie nou blank???? Het woord neger komt uit de slavernij en is dus kwetsend bedoeld… Niet de zwarte beschaving heeft dit woord bedacht, maar de witte… Kortom doe eerst onderzoek voor je met onzin aankomt

 15. De taalpolitie zal er wel voor zorgen, dat de termen "kaaskoppen", "moffen", en "yankees" ook verboden zullen worden.

 16. Ja en de jodekoeken dan of de jodelaars whawha sorry waar gaat het over !moet daar dan geen andere naam voor verzonnen worden !

 17. voor sommige mensen hier: Doe maar zo naief alsof je niet weet waarom de naam veranderd is. Als je geen bruin gekleurd mens bent moet niks zeggen want dan heb je geen fucking idee over hoe het is om er wel 1 te zijn en dan aangesproken te worden met het woord ‘neger’. En jazeker een bruine sint en een witte piet zou ik geweldig vinden. En kaye blanke vla is niet beledigend je bent toch blank ofniet? Wij bruine mensen hebben het geen blanke vla genoemd dat hebben jou mensen zelf gedaan dus…
  Als deze reactie te veel voor jullie is haal het maar weg ik geef geen shit erom. Je weet tog dat ik gelijk heb. losers

Comments are closed.