Vandaag een jaar geleden werd Theo van Gogh koelbloedig vermoord.


Onze vrijheid van meningsuiting werd niet geaccepteerd.

Onze eigen overheid doet dat ook niet.
Die is politiek correct!


Wij laten vandaag commentaar aan u over.

9 REACTIES

 1. Waarom moet daar de vlag van de overheid bij? Op halfmast?
  De overheid is toch eigenaar van de straat. Zij mag toch beslissen wie daar zijn mening mag uiten? Of is dit eigendoms-"recht" van de overheid on-recht-matig? Begin dan toch met die vlag weg te smijten.

 2. kankergeloof?
  ach wel nee t zit in die mensen zelf
  er zijn gerust veel Islamieten die Theo ook wel zullen missen aleen door kritiek van een ander kun je je plaats bepalen !
  Hofstadgroep zijn criminelegassies van de straat en gaan de mensen nu even vertellen hoe het moet !
  Net zoals die klanten die in Engeland bomaanslagen pleegten werdt mij vertelt dat ze hun in pakistan hadden laten brainwashen ik denk dat ze al leip waren voor dat ze zich lieten omlullen !
  De laatste verklaring die mohamed Boyeri gaf sloeg ook nergens op "ik was niet beledigt maar deed het vanuit mijn geloof "
  en het zijn in mijn ogen allemaal kinderen die net uit de zandbak komen rollen en denken de wereld in hun zak te hebben !
  En 1 of andere daad willen stellen waaronder de moord op die bolle !
  Andere kant er gaan elke dag mensen de pijp uit uit waaronder mijn vader die mij meer te vertellen had dan Theo !
  Hoe dan ook Theo was gewoon een gave gast die zn klauwen in het vuur stak !
  Nu ben ik gisteren even door west(Amsterdam) gereisd met de tram ik zal je zeggen ik vindt er weinig an met wat ik van vroeger weet ,van mij hadden die buurten beter overspoelt kunnen raken met Russen,Polen ,Tsjechen,Slowaken,Letten etc.

 3. Sorry hoor, maar een herdenking zoals die nu werd gehouden vindt ik in- en intriest. Dat uitgerekend Cohen en consorten de nagedachtenis vanb Theo van Gogh op zo’n manier bedoezelen. Het is simpelweg natrappen van een lijk (gekoppeld aan weer een paar minuten media exposure op primetime); iets waar ze maar al te goed in zijn. De hedendaagse politiek (links of rechts)… ik walg er van!

 4. [5] "De hedendaagse politiek (links of rechts)… ik walg er van!"
  Je hebt gelijk Ronald; de politiek is gebaseerd op geweld. Er zijn altijd mensen die daaronder lijden.

 5. Bedankt, Hub, voor het halfstok vlaggen op deze site.
  Ik beschouw de vlag als zijnde van ons, dus we mogen zelf uitmaken wanneer we (al dan niet halfstok) vlaggen. (Zie reactie van Ivo.)

 6. Wij, vrije burgers, mogen in alle vrijheid, zelf bepalen wanneer we de vlag halfstok gaan hangen.Is dit de vlag van de "Overheid"? Arme Ivo: ze hebben jou dus al zover gekregen! De vlag staat voor Nederland, een land waarin de mensen zijn vergeten dat ze over natuurlijke vrijheid beschikken, maar die niet gebruiken uit angst. Theo had die angst niet en gaf zijn mening, niet altijd even tactvol, maar hij kon het wel hebben om kritiek terug te krijgen. Vrijheid van Meningsuiting is door Theo duur betaald. Het gaat er niet om of je hem nu mocht of niet, het gaat erom dat hij zich van niemand iets aantrok en datgene zei wat zijn mening was, ook nog onderbouwd. Het mooiste van vrijspreken is dat je daardoor de eerlijkste discussie kunt voeren die er maar bestaat. Laat de angst los en merk dan dat je vrij bent. Als een ieder die vrijheid weer terug wil halen, zoals het van nature bij de mens hoort, is het niet meer nodig om over respect en normen en waarden te spreken, want dat heb je dan automatisch wel. Zucht….zag een ieder dit maar in! Leve de Vrijheid van Meningsuiting!

 7. Ach ja die Nederlandse vlag ik mis alleen een rond gat in het doek zelf

Comments are closed.