Dat wij door volslagen waanzinnigen en criminele oplichters worden geregeerd blijkt uit het voorstel van staatssecretaris Van Geel van milieu om 5 tot 10 EURO “milieuheffing” op vliegtickets te gaan heffen, dit omdat vliegtuigen het milieu zouden vervuilen.

Dit geld wordt vervolgens, na aftrek van de ambtelijke rondpompkosten weer als lastenverlichting aan de belastingbetaler teruggegeven.

Hoe vliegtuigen het milieu precies zouden vervuilen maakt deze voormalig provinciaal planoloog die het woord milieu niet kan spellen niet duidelijk en wat het milieu beter wordt van deze oplichterij is nog onduidelijker. De staat krijgt hierdoor nog eens enige honderden totaal nutteloze klerken bij terwijl de belastingbetaler zo’n 10 EURO netto per jaar terugkrijgt.

In het kader van de pathologische drang van de staat om steeds meer geld binnen te graaien dat vervolgens in de staatsbietenbak verdwijnt is het tegenwoordig kennelijk voldoende dat willekeurige bewindslieden maar wat roepen om een nieuwe belasting te rechtvaardigen.

Het wordt echt de hoogste tijd om deze monsterlijke staat de nek om te draaien en deze oplichters op te pakken en te veroordelen.

2 REACTIES

  1. Goh ja zeg, voor het Internationaal tribunaal in Den Haag, mag Van Geel naast Milosevic zitten, als die daar geen bezwaar tegen heeft.
    ­čÖé

  2. Beter nog een volkstribunaal zoals in frankrijk een paar eeuwen geleden, want dat tribunaal in den haag is niks minder dan een farce opgericht door diezelfde laaienlichters. denk aan het stukje over milosovitch als onderhandelobject ivm toetreding turkije vs croatie en oostenrijk.

Comments are closed.