Af en toe schijnt er AIDS-dag of liever anti-AIDS-dag of zo te worden gehouden met protesten, optochten, manifestaties en demonstraties tegen AIDS en overal mensen met opgespelde anti-AIDS lintjes.

Wij moeten met zijn allen AIDS de wereld uithelpen wordt er door het staatspropaganda-apparaat verkondigd. Ik vermoed dat de bedoeling is dat het Aids-virus zodanig schrikt van al die protesten dat het verdwijnt, al zie ik niet precies hoe dit wonder in zijn werk zou moeten gaan. In ieder geval kunnen een hoop politiekcorrecte zieltjes hun morele voortreffelijkheid etaleren en dat is ook wat waard.

Volgens de Spits van hedenmorgen hebben we zelfs een heuse AIDS-ambassadeur bij het ministerie van BuZa die samen met zijn staf van even nutteloze staatsparasieten namens de ministers van BuZa en Ontwikkelingshulp vanuit zijn kantoor bij het ministerie het Aids-probleem in de wereld bestrijdt. Hij doet dat door de wereld rond te reizen naar allerlei vergaderingen met andere AIDS-bureaucraatjes, kennelijk zijn die bijeenkomsten net zo afschrikwekkend voor het Aids-virus als al die demonstranten hier.

En meneer de AIDS-ambassadeur is het niet eens met het Amerikaanse beleid van onthouding, echtelijke trouw en condoompjes, dat zou niet genoeg rekening houden met de achterstandspositie van de vrouwen daaroo al snap ik niet wat hij bedoelt want huwelijkstrouw of condoomgebruik bij het vreemdgaan van manlief lijken mij juist deugden die deze vrouwen AIDS-vrij houden maar dat zal allemaal wel CIA-propaganda zijn. Hoe kan iets dat uit het Amerika van Sjors komt deugen ?

En we gaan vooruit aldus meneer de ambassadeur, tot voor kort was er maar EURO 400 miljoen beschikbaar voor AIDS-bestrijding nu is er al meer dan EURO 6 miljard voornamelijk te verdelen tussen de aasgieren van de onvermijdelijke NGO’s. Kortom, Aids-bestrijding is hele grote business geworden terwijl AIDS eigenlijk heel goedkoop te bestrijden is door een condoompje te gebruiken of zelfs door helemaal niet te wippen, daar is nog niemand aan gestorven.

Echter, dat soort zelfwerkzaamheid mag je volgens de politiekcorrecte smaakmakers niet van Afrikaanse mensen verwachten want uiteindelijk is die Aids-epidemie de schuld van het kolonialisme en de slavernij waar wij aan hebben gedaan en natuurlijk van de paus en van de blanke meneer in het algemeen (ik dus) en niet van mensen die willens en wetens weigeren om in hun eigen belang zo’n kapotje om te doen. En ik geloof niet dat er ook maar 1 Afrikaan in heel Afrika rondloopt die niet weet dat je van onbeschermd wippen AIDS krijgt, daar hebben ze echt geen jaarlijks terugkerende en miljardenverslindende voorlichtingscampagnes voor nodig.

We hoeven ze toch ook niet vertellen dat het onverstandig is om in een meer vol met krokodillen te gaan zwemmen, dat weten ze zelf ook wel. Die voorlichtingscampagnes zijn juist het toonbeeld van linx racisme omdat Afrikanen voor idioten worden aangezien die niet in staat zijn om zelf gevaren te onderkennen, nee daar hebben ze de superieure blanke NGO-voorlichters voor nodig.

AIDS is geen ziekte in linxe ogen maar een sociaal onrecht dat Afrikanen wordt aangedaan en die hebben kennelijk het recht om onbeschermd te wippen en wij Westerlingen zijn de aangewezenen om voor dat recht te betalen, vanwege onze slechtigheid in het heden en het verleden. Onze overheden steken jaarlijks miljarden in AIDS-onderzoek dat uiteindelijk tot doel heeft om Afrikanen het genot van een wip zonder condoom te gunnen. Dat geld wordt wel onttrokken aan onderzoek naar kanker en andere ziekten die niet redelijk eenvoudig te vermijden zijn zoals AIDS dat is en waar ook miljoenen mensen jaarlijks aan sterven.

Uiteraard is het zielig voor de mensen die besmet zijn en zeker de kindertjes maar is zo’n AIDS-kindje dan zoveel zieliger dan een kindje met lepra, malaria, kanker, tbc, diarree en noem maar op ? En dat die kindertjes AIDS hebben is niet mijn schuld, ze zijn niet mijn verantwoordelijkheid zoals de AIDS-industrie insinueert maar die van hun ouders, die waren in de positie om te voorkomen dat deze kinderen zo geboren zijn.

Het heeft geen enkele zin om oorlogen te voeren die bij voorbaat verloren zijn en Aids-bestrijding in Afrika is duidelijk zo’n oorlog.

39 REACTIES

 1. Ondanks al die aids doden oorlogen en natuurrampen groeit de Wereldbevolking met 1 wereldburder per/sec.
  Inderdaad condooms moeten Wereldwijd gratis verstrekt worden.
  Ook op de Antillen is een geboortebeperking de oplassing voor de ontspoorde jeugd die naar Nederland komt om hier te roven,gratis de pil en condooms ipv ontwikkelingshulp dat helpt niet dat is al bewezen.

 2. Tuurlijk is de stelling AIDS = BIG BUSINESS juist. Geen discussie. Daar gaat het dus niet over.

  Maar ik dacht, dat men bij de Vrijspreker nu wel langzamerhand zou weten, dat:

  1) AIDS geen besmettelijke ziekte is, maar een ernstige immunologische conditie, die indien niet behandeld, tot een vroegtijdige dood leidt;

  2) Dat men in Afrika iedereen, die aan een besmettelijke ziekte lijdt of ondervoed is, zonder behoorlijke diagnostiek al met anti-AIDS-medicijnen bestookt;

  3) Dat men Afrikaanse AIDS in eerste instantie met infrastructurele maatregelen dient te bestrijden, zoals door het aanleggen van goede waterleidingen en behoorlijke rioleringen. En dus niet met anti-AIDS rommel. Maar dat roepen en in praktijk brengen is politiek en commercieel incorrect.

  Daar gaat het om.

 3. [3]
  N.B. Uiteraard dient ook de gezondheidszorg veel beter georganiseerd te worden, zodat behoorlijke diagnoses plaatsvinden en adequate behandelingen kunnen worden ingesteld. Maar dat is om andere redenen buitengewoon moeilijk en daarvoor dienen de economische condities te worden verbeterd.

 4. [5]
  Wladi,
  Maar dat was de discussie helemaal niet, als ik zo vrij mag zijn. Die gaat over het feit, dat het AIDS-vraagstuk leidt tot een extra gigantische subsidiestroom maar de Derde Wereld, die uiteindelijk in de zakken van de multinationals terechtkomt. En waarbij men dit continent opzettelijk de mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen afpakt.

  Maar als jij een anti-neukpil zou ontdekken, verdien je eeuwige roem hoor.
  🙂
  Groet,
  Harry

 5. [3]
  Harry,

  Dat verhaal heb ik nu al een paar keer eerder gehoord, maar hoe zit het nu precies?
  Als je niet neukt dan krijg je toch geen AIDS? Dat lijkt me nou een zeer sterke aanwijzing voor de besmettelijkheid van AIDS. (of dat nou via HIV of wat anders loopt)

 6. [7]
  Joep,
  Wie niet neukt, kan toch echt AIDS krijgen en wie wel neukt met een AIDS-patient, hoeft geen AIDS te krijgen. Dat hangt af van de oorzaak van het betreffende ziektegeval.

  Als je anti-neukpillen zou gebruiken (die indicatie bestaat officieel niet) kun je natuurlijk ook AIDS krijgen (dat was maar een grapje :-)).

  Dat heeft er allemaal gewoon weinig mee te maken:
  AIDS is een aandoening van het immuunsysteem, rechtstreeks gekoppeld aan het lichaam. Er zijn een 30-tal mogelijke OORZAKEN voor die conditie, waaronder allerlei besmettelijke endemische Afrikaanse ziekten, zoals malaria en TBC. En die moeten causaal behandeld worden, vóórdat het AIDS behandeld wordt. Een AIDS-behandeling moet ook met een geregelde medische controle gepaard gaan en die mogelijkheid ontbreekt in de meeste Afrikaanse landen.
  Daarom is het strooien met AIDS-remmers medisch onverantwoord, zeker als de AIDS-diagnostiek niet deugt. Gesnopen ?

  [8]
  Mike, dat brengt me op een idee. Er bestaan inderdaad nogal wat geneesmiddelen, die de potentie verminderen, maar die hebben dan weer zo hun "bijwerkingen" :-).
  Groet,
  Harry

 7. [7] [9]
  PS: Ook ondervoeding (w.o. uitdroging) kan tot AIDS lijden. En dat is toch echt niet besmettelijk.

 8. [6] Een antineukpil?
  Waarom zou een pilletje de oplossing bieden?
  Denk eens aan castratie, neukpoppen of -erg goedkoop en altijd beschikbaar- ’s mans rechterhand (links als hij linkshabdig is).
  OK, de paus zal het wel afkeuren maar buitenechtelijke seks keurt hij eveneens af, dus dat maakt niets uit.

 9. Ik vind het nogal typisch dat de paus altijd de schuld krijgt van het AIDS-gebeuren. "Van de paus mogen ze geen condooms gebruiken." Dat klopt, maar van de paus mogen ze ook niet met iedereen de koffer in duiken, dus waarom luisteren ze in het eerste geval wél naar de paus, en in het tweede geval niet. M.a.w.: onzin.

  Dan is er natuurlijk nog de vraag of AIDS daadwerkelijk (altijd) door HIV veroorzaakt wordt, en of het dus sexueel overdraagbaar is. Het grootste gedeelte van de wetenschappers zegt van wel, maar er zijn wetenschappers die er anders over denken:

  http://en.wikipedia.org/wik
  http://en.wikipedia.org/wik

 10. [11]
  eM,
  Dat idee van die pil kwam zomaar bij me op. Wordt de homo sapiens misschien wat verstandiger van, ook al duurt het maar ff-tjes. 🙂
  Maar als het spul in het drinkwater gestopt wordt, zal de hitsigheid van de hele mannelijke populatie verminderen. Vervolgens zou de dokter Viagra uit kunnen delen aan geselecteerde gezonde mannen om de bevolking op peil te houden.

  Ik weet het, het is niet-libertarisch, maar ik zie ook geen oplossing voor dat continent op de korte termijn.
  Groet, Harry

 11. Aids (anti-immuun denk-systeem), krijg je ook door links overspel. Het kan de geestelijke weerstand ernstig aantasten.
  Gelukkig is Wladimir hier een kundig geneesheer!

 12. Zie je wel je hoeft je als geitenneuker zijnde echt niet te schamen (dus Theo was nog zo beledigent nog niet)
  Ik gaf eerst ook aan het aidsfonds(3 euro p/m)maar dat ik me begon te realiseren dat de heren,dames lopen te graaien en de homo s (sommige) aan het Berrybeggen(anaal neuken zonder regenjasie) was het gauw over met mn contributie en ik vindt toch al vreemd waarom duurt het zolang eer er een medicijn gevonden is ,misschien vanwege die Big buinizzz?

 13. Schitterend artikeltje, ik heb ervan genoten en het 2 keer gelezen (doe ik normaal enkel met die van mijzelf 🙂 ).
  Overigens bestaat er een relatie tussen Catholicisme en AIDS in Afrikaanse landen. Hoe katholieker een land, hoe minder AIDS. tekeningetje overbodig.

  Verspreiding van het katholicisme in Afrika:
  http://www.cmu.org.uk/relig
  Kan je significant over de kaart van aidsverspreiding leggen.
  http://en.wikipedia.org/wik

 14. [17] "gelezen (doe ik normaal enkel met die van mijzelf"
  Sta je dan elke keer versteld van wat je geschreven hebt? 🙂

 15. hell no mother fucker. i fuck bitches all the tieme and ain’t got shit from them.

 16. Hey ihr dummen Kinder, wer Aids hat, ist selbst schuld. Guckt doch mal in Afrika, da ficken sie sich die seele ausm leib, kriegen kinder ohne ende und wundern sich warum es so viele sind. Sie sind oberndrein noch mit aids verseucht!

 17. Zoals sommigen van jullie weten ligt de oorsprong van HIV bij de apen (wel bij 26 apen) die het virus SIV bij zich dragen (de S staat voor simain wat aapachtig betekent). Afrika is besmet omdat ze apen eten (zoals de chimpansee en de Sooty mangabey) en de jonkies als huisdieren houden. Velen kregen bij het slachten en het in direct contact zijn met apen het virus SIV, wat na verstedelijking, slavernij en prostitutie zich zo heeft aangepast dat het een seksueel overdraagbare aandoening werd. Dus eet nooit aap!

  Ook hebben de bloedzuigende stalvliegen (wat heel vaag klinkt, maar toch echt een GROOTTE) rol heeft gespeeld in de verspreding van HIV.

  Landen als Egypte erkennen de ziekte aids nog steeds niet en zien het als "de ziekte van toeristen uit het vrije westen". OOk denken ze dat een samenzwering is van Israeliers tegen de Arabieren. Waardoor een man elke week bloed leverde bij een commerciele bloedbank 244 mensen besmet heeft gemaakt met het HIV virus.

  Ook in Nederland raken duizenden mensen besmet zonder dat ze GEEN SEKS (dat bestaat niet en als dat bij jou kan wil ik niet weten wat voor seksleven je hebt) hebben en het veilig doen!

Comments are closed.