Alle politici hebben gewonnen.

Maxime Verhagen krijgt zijn extra, Gerrit Zalm heeft niet toegegeven, Laurens Jan Brinkhorst zegt dat het voor iedereen een “goede deal” is, en het kabinet kan rustig doorgaan.
De kiezer mag weer stemmen!

3 REACTIES

  1. Die Brinkhorst, de Don Quixote van Nederland, zegt dat het een goede deal is? Dan zal het vast zo zijn!

  2. Klinkt als een sigaretje uit eigen doos. Even narekenen: Een pakje Camel filter kost 4,60. Delen door 25, dan blijft er 18,4 cent over. Yup, ik krijg van de regering een sigaret per week terug. Goeie deal!

  3. wat ik niet begrijp dat alle burgers zich zo laten beledigen;dat zit daar op onze kosten weken te steggelen over 35 euro;wat een verspilling van belastinggeld!wij moeten meer zeggenschap hebben over de verdeling van de belastinggelden;aan zogenaamde volksvertegenwoordigers kun je dat niet overlaten.Nieuwe grondwet, nieuwe regels,meer referenda.

Comments are closed.