- Vrijspreker.nl - https://www.vrijspreker.nl/wp -

Guantanamo Bay vs Socialisme

Veel Europeanen, en met de socialisten onder ons, maken er vaak een sport van om op alle mogelijke manieren de Verenigde Staten te bekritiseren. Zo beweren zij momenteel ook dat de Verenigde Staten stelselmatig terroristen martelt. Losstaand van het feit dat dit best wel eens waar kan zijn, is het vrij frappant om te zien dat de socialisten zich, weliswaar onbedoeld, ook schuldig maken aan martelingpraktijken.

En dan nog geen eens op terroristen maar op de gehele bevolking, schuldig of onschuldig, het maakt voor hen niets uit. Zo onderdrukken zij met het grootst mogelijke geweld, op zoveel mogelijke manieren, zoveel mogelijk andere mensen. Denk maar eens aan de volgende feiten:

Dus daarom mijn vraag: Wat is erger: Een jaar of een paar jaar in je leven in Guantanamo Bay psychisch gemarteld worden maar dan voor de rest van je leven in vrijheid leven of je hele leven lang onder een socialistisch bewind leven? Ik denk persoonlijk het laatste. Kan je dan bijvoorbeeld de Socialistische Partij beter beschrijven als een martel brigade i.p.v een politieke partij?. Ik denk het wel…..

Bijdrage van Mike Madison.

P.S.
Het moge duidelijk zijn dat ik natuurlijk beide gevallen van terreur afkeur!