vrijdag, 30 december 2005
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

Schuilen bij de Joden

De EU is erg dik met de Palestijnen; dat uit zich in politieke- en vooral financiele steun en heel veel begrip voor de Palestijnse kant.

www.jpost.com

De sympathiserende EU is zelfs zo aanvaardbaar voor de Palestijnen dat deze waarnemers mocht sturen om het personenverkeer bij de grensovergang Rafah tussen Gaza en Egypte te volgen, ook in het belang van Israel nu het zich geheel uit de Gazastrook heeft teruggetrokken.

Het is daarom erg opvallend dat op het moment dat de pleuris aan de grens van Rafah uitbrak doordat Palestijnse politieagenten daar met veel geweld en geschiet gingen demonstreren de EU-waarnemers meteen de benen namen en bij de Joden in een IDF-legerkamp gingen schuilen.

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Algemeen
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Karel de Grote schreef op : 1

  Gek dat je dat nooit verneemt van onze media en politici. Zou het iets te maken hebben met hun Palestijnofilie.

 2. Jodocus schreef op : 3
  Jodocus

  [2] De link ín het artikel werkt nu ook.

 3. Harry schreef op : 4
  Harry

  Staat EU niet voor EUrabia (en zoniet dan toch zeker voor EU-rabies 🙂 ) ?

  www.vrijspreker.nl…

 4. Wladi schreef op : 5

  die lui maken geen onderscheid tussen vrienden en vijanden als het blanken betreft. Die Engelse die gekidnapt werd met haar ouders is een sympathisant en werkte voor de Palestijnse zaak en die Italiaan die intussen weer gevonden is ook.
  Dat is waarschijnlijk de reden dat ome Dries van Agt en tante Duisenberg zich niet in Gaza vertonen om hun troeteltjes te troosten. Die zouden ook binnen twee minuten worden opgepakt zodat het wat veiliger is om vanuit Amsterdam Palestina van de Joden te zuiveren.

 5. Kaye schreef op : 6

  Zo zie je maar dat politieke correctheid de klap met de realiteit nimmer overleeft!

  Er worden agenten en marechaussees gestuurd om te laten zien dat de palestijnen betrouwbaar en PC oké zijn en helemáál geen mafiosi. Wanneer het tegendeel blijkt kan alleen de tzahal de waarnemers beschermen. De waarnemers zijn natuurlijk onbewapend… Heerlijk!

  En het is inderdaad heel typisch dat je dit op het NOS journaal niet hoort.