Op donderdag 15 december organiseren het European Independent Institute (EII) en het Libertarisch Centrum (LC) een seminar.De OverhheidsGezondheidszorg zal met ingang van 2006 een grote verandering ondergaan. Hoewel er grote bedragen belastinggeld aan reclame en voorlichting worden besteed, lijkt het of de meeste burgers er nog niet veel van begrijpen en het lot maar gelaten afwachten.

Deze week noemde Minister Cees Veerman het uitgangspunt van grotere keuze nog “Onzin en Volksverlakkerij”. Hij zei later wel dat hij spijt van die uitspraak had, want die viel niet goed bij zijn collega’s. Maar de mening van een deskundige was ondertussen beschikbaar.

Op 15 december zal Eline van den Broek een toelichting met discussie geven onder de titel: “Herdefiniërening van “Solidariteit” in de gezondheidszorg”.Eline zal haar libertarisch standpunt daarbij duidelijk onthullen!

Eline is president van het EII en gespecialiseerd in systemen voor gezondheidszorg en in het bijzonder het Nederlandse systeem. Zij is zeer critisch over zowel het huidige als het nieuw geplande overheidssysteem. Mogelijkheden om de fouten er uit te halen en te komen tot een vrije markt systeem zullen besproken worden.

PROGRAMMA:
GEZONDHEIDSZORG
-18.30 begin samenkomen
-19.00 Opening
-19.05 Lezing met discussie door Eline van den Broek:
“Herdefiniërening van “Solidariteit” in de gezondheidszorg”
-.Waarna Pauze…. Discussie ….Samenzijn ….
-22.00 Sluiting

LOCATIE:
Het European Independent Institute
Noordeinde 10 D, Den Haag.

AANMELDING
Het aantal deelnemers is (vanwege de ruimte) beperkt.
Daarom is het noodzakelijk het zodanig te regelen dat degene die zich het eerst aanmeldt, den eerste stoel krijgt !!! First come First deal!
Meld je aan (of vraag verdere info bij broek@european-independent.org of bel +31 70 3925180
Of mail naar info@vrijspreker.nl