Op de dag voor Kerstmis demonstreerde de Russische strategische krijgsmacht haar nieuwste intercontinentale raketten voor atoombommen die volgens hen door elke defensie heen zullen gaan.

Dit is kennelijk een hint (of dreiging) dat het Amerikaanse beschermingsschild hen niet kan tegenhouden om eventueel Amerikaanse steden te bombarderen.
De Topol-M heeft een actieradius van minstens 10.000 km waardoor de Russen elke plaats op aarde kunnen bereiken. Zeker als in de loop van 2006 de mobiele lanceringsversie van de raket gereed komt.
Tot nu toe draagt de raket een enkele atoombom, maar de plannen zijn al gereed om ze uit te rusten met drie bommen voor drie afzonderlijke doelen.

VREDE OP AARDE 2
China is (volgens World Tribune.com bezig met het aantrekken van de beste en knapste IT deskundigen uit Amerika en andere landen.

Deze gaan werken aan de Internet revolutie in China en aan een “cyberwarproject”.
Noord Koreaanse hackers zijn ver gevorderd met het onttrekken van geheime informatie uit het Internet en met het verspreiden van virussen die vijandelijke computers onbruikbaar kunnen maken. Noord Korea wil de komende 5 jaar nog eens 600 “gekwalificeerde hackers” laten opleiden in China!
Storingen en onbruikbaar maken van het Internet zijn in toenemende mate gevaren bij een oorlogsvoering of bij terroristische aanslagen.

Duizenden jaren “beschaving” heeft de mensheid nog niet erg verstandig gemaakt!

3 REACTIES

  1. Putin klampt zich wanhopig aan de macht vast nu al dan niet verlichte despoten in de landen rondom Rusland het veld moeten ruimen. Zogenaamde militaire suprematie hoort daar bij.

Comments are closed.