Zoals we begin november al verwachtten *), hebben we nu reeds definitief het aantal van 500.000 bezoekers in 2005 overschreden.

Met uw hulp wordt dat in 2006 meer dan 1.000.000!

Dat danken we aan onze schrijvers die interessante stukken weten te produceren, en aan onze lezers; zij steken er regelmatig wat van op, vinden ideeen die bruikbaar zijn om ook aan anderen te vertellen en op die manier helpen om te komen tot een meer morele maatschappij.
Ook wordt er regelmatig gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een artikel door te sturen aan anderen. Ook dit is een grote hulp om de maatschappij vrijer te maken.
Eveneens het commentaar en de adviezen van de lezers om de Vrijspreker te verbeteren helpt enorm. Blijf ons uw adviezen sturen.

Al zijn we zeer tevreden met de groei van de Vrijspreker gedurende 2005, we realiseren ons dat we er nog lang niet zijn. We zijn nauwelijks aan het begin!
Maar zeker is dat wij het “Vrijheidsvlammetje” brandende houden, en straks zal daardoor het vrijheidsvuur zorgen voor een maatschappij waarin de mensen vrij, veilig, welvarend en welwillend met elkaar kunnen samenleven.
—————————————
*) zie www.vrijspreker.nl/blog/?it…

5 REACTIES

 1. Hub, weet je zeker dat dit ook 500,000 unieke bezoekers zijn en geen hits? Dus 500,000 verschillende IP adressen?

 2. [1] Lijkt mij ook nogal sterk. Ik hoop het uiteraard maar ik dek van niet. Ander zou de vrijspreker zo’n fenomeen zijn dat het vaak spontaan in de media zou komen. Voorlopig is zulks me nog niet opgevallen.
  Maar laten we hopen dat het wel zover komt.

 3. [1] [2] Dat klopt. Het is een kwestie van de normaal gebruikte terminologie.
  Die telt PER DAG de unieke bezoekers, en daarna per maand/jaar die dagtotalen bij elkaar.
  Daardoor worden "recividisten" dus vaker geteld. Hoeveel unieke in een jaar zitten, zou wel interessant zijn om te weten.
  We blijven ons best doen, want het is de methode om het ideaal verder te verbreiden.

 4. Nieuwtje:

  Mijn broer, fervent Groen Links lid, leest door mijn gehamer op de onbenulligheid van zijn watermeloen filosofie (van buiten groen, van binnen rood) nu ook af en toe deze site.
  Van een aantal punten is hij al redelijk overtuigd geraakt! Hij begint te beseffen dat kapitalisme als filosofie ethisch juist is en mensen de meeste vrijheid garandeert. Hij vindt het alleen nog niet eerlijk dat de een dan meer heeft dan de ander.

  De vrijspreker is dus al hardcore collectivisten aan het bekeren!
  Kaye

 5. [4] Fantastisch nieuws, Kaye.
  Informeer ‘m misschien ook over Bjorn Lomborg.
  http://www.lomborg.com/
  Kadotip: geef ‘m het boek ’the sceptical environmentalist’ van Lomborg kado.

Comments are closed.