Wouter heeft een nieuw rood boekje geschreven. Zie voorgaande artikel.

Peter heeft niet voldoende mensen kunnen overtuigen dat hij een “aanwinst” is voor de politiek. Hij heeft “maar” 31,4 % gehaald ipv de door hemzelf geëiste 41.

Dat hij nu niet gaat draaien om alsnog in de politiek te gaan, pleit voor hem.

In een Poll op de Vrijspreker (www.vrijspreker.nl/blog/?it… )kwam al vlug dat de meerderheid (50%) vond dat Peter maar zo snel mogelijk moest inpakken en wegwezen. Maar toch ook een 42% die hem wel een kans wilden geven.

Daarna kreeg Peter van de Vrijspreker de Award Politicus van de week, (Zie: www.vrijspreker.nl/blog/?it… ) mede naar aanleiding van het door hem gepresenteerde programma met socialistische en fascistische elementen. Bij deze benoeming schreven we o.a. “Maar of we blij moeten zijn met een programma waarin ook gepleit wordt voor de herinvoering van slavernij (‘sociale dienstplicht’), ‘gratis’ openbaar vervoer en een verhoging van de ontwikkelingshulp, is eigenlijk niet eens echt de vraag.”

Toch zegt Peter: “Onze veelbesproken stelling ‘Peter R. de Vries is een aanwinst voor de politiek en moet dus naar Den Haag’ wordt door 3,925 miljoen mensen onderschreven.” Dat zijn dan kennelijk die 31,4 %.
Dat zal dan wel waar zijn, al hebben wij onze twijfels over dergelijke onderzoeken en dergelijke nauwkeurigheden.

Peter gaat zich nu weer op zijn gewone werk storten. Om de hierboven geciteerde programmapunten, kunnen we daar alleen maar blij om zijn.

3 REACTIES

  1. Herinner me nog een ratelband, welke poffertjes zou gaan bakken in Australie, maar hield hij woord?

Comments are closed.