17 REACTIES

 1. [1] Over nagedacht! Dit is een nieuw verkeersspel, een soort bowlingbaan. Het gaat er om hoeveel paaltjes je in één keer omver kan rijden. Om het nog fraaier te maken zouden er koppen van ‘je-weet-wel’ lieden op aangebracht kunnen worden!

 2. [2] Dat zou mooi zijn! En dan met een tekst als, bijvoorbeeld: "Waarheen Overheidsbeleid U leidt!".

 3. Grandiose oplossing. Fietsers zullen heel blij zijn, vooral in het donker is succes verzekerd.

  Welke idioot verzint nu zo iets.

 4. Ik kan hem plaatsen op mijn wallpapersite !!!

  Als niemand daar bezwaar tegen heeft tenminste.

 5. [4]
  Precies Saartje, met onderaan http://www.vrijspreker.nl
  Overigens, waar, wanneer en door wie werd deze schitterende foto genomen ?
  Opsturen naar World Press Photo zou ook wel leuk zijn.
  [6]
  Vraag het Jodocus zou ik zeggen. Die zal je graag verder helpen.

 6. Ongelooflijk, daar moet je de intelligentie van een ambtenaar voor hebben om dit te ontwikkelen.

 7. In welke plaats staat dit juweeltje?
  En welke gemeente heeft dit door de schoonheidscommissie gekregen?

 8. Deze foto heb ik een tijd geleden al op internet gevonden. Ik weet niet meer waar, maar ik vond ‘m schitterend, en echt Nederlands!

 9. De werkgroep ‘paaltjes’ valt niet direct onder de directie ‘stedelijke vernieuwing’, waardoor de er enige verwarring ontstaan is over de te gebruiken, meest recent geaccordeerde tekening. En om het daarnaast ook nog kort te sluiten met de afdeling ‘renovatie’ van de NS en de uitvoerende aannemer is, in de inwerkperiode van de nieuwe coördinator ‘infrastructuur en openbare ruimte’, helaas niet helemaal gelukt. Maar als gemeente willen wij benadrukken dat hier geen sprake is van een structurele fout in het onderlinge afstemmingsproces, maar meer van een opeenstapeling van onnauwkeurigheden en menselijke fouten.
  De situatie zoals die er nu ligt zal bekeken worden door de gemeentelijke stuurgroep ’toegankelijkheid’ en het advies daarvan zal door de gemeente als bindend beschouwd worden voor een volgend herinrichtings- en revitalisatieproces.
  Helaas valt een wijziging van de huidige fysieke situatie buiten de provinciale subsidietoewijzing waardoor de herinrichting van ons stationsgebied mogelijk gemaakt is.
  Naar een budget om de niet-logische bewegwijzering te verwijderen of om te zetten in een voor iedereen aanvaardbaar eindresultaat zal in overleg met het buurtcommitee ‘stationswijk e.o.’ door de wethouder van stadsvernieuwing gezocht gaan worden.

 10. In veenendaal had je pas geleden ook zoiets.. een weg gaat over in een mooi tweerichtingen fietspad met als afscheiding twee mooie paaltjes..

  Nu staat er één paaltje, die mag ook wel weg maargoed. Ik heb trouwens s’nachts een keer aan zo’n paaltje staan trekken maar hij zat vast met een slotje.

 11. [13] Goed gevonden! Volgens mij heb ik ‘m destijds ergens anders ook nog gevonden.

Comments are closed.