Overheden ZIJN geweld!
Alleen door (dreigen met) geweld kunnen ze hun plannen uitvoeren. Zonder dat zijn ze machteloos. Daarvoor vindt u op deze site honderden voorbeelden en bewijzen.

Daarom zijn overheden ook bang voor geweld. Ze willen zelf het monopolie op geweld houden.

Net vandaag is dat aangetoond door het Europese parlement. Ze hebben de “havenrichtlijn” verworpen.
De Europese Commissie wilde het werk in de havens van de EU liberaliseren. Veel havenarbeiders gingen vrezen voor hun baantje. Laden en lossen van schepen zou door die liberalisatie naar alle waarschijnlijkheid goedkoper worden. Door goedkopere arbeidskrachten en door inschakelen van het boordpersoneel.

Havenarbeiders togen naar Straatsburg en gingen de ruiten van het parlementsgebouw ingooien. De Parlementariƫrs hebben toen, met 532 tegen 120, die richtlijn maar afgestemd.

Dit heeft uiteraard invloed op de prijs die de consument voor de verscheepte goederen moet betalen. Die prijs blijft hoger dan bij de geliberaliseerde procedures.
Alle consumenten zijn dus slechter af.

6 REACTIES

 1. Ik ben ook benieuwd naar de film ‘V for Vendetta’ šŸ˜‰

  "People should not be afraid of their governments. Governments should be afraid of their people."

 2. [1] "Governments should be afraid of their people"? Je wordt op je wenken bedient Fukkov:

  (Novum 18-1) – Lonsdale-jongeren vormen een groeiende bedreiging voor de openbare orde in Nederland. Van een concrete dreiging voor de democratie is echter nog geen sprake. Dat staat in het onderzoek ‘Lonsdale-jongeren in Nederland’ van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD). Minister van Binnenlandse Zaken Johan Remkes (VVD) heeft dat woensdag naar de Tweede Kamer gestuurd.

  Het gaat om jongeren die zich hullen in kleding van het merk Lonsdale, dat wordt geassocieerd met rechts-extremisme. Het AIVD-rapport is een vervolg op bevindingen van mei vorig jaar. Doel van deze vervolgstudie was onder meer te onderzoeken in hoeverre groepen Lonsdale-jongeren een gevaar voor de democratie vormen. Remkes schrijft in een begeleidende brief aan de Kamer dat botsingen tussen allochtonen en Lonsdale-jongeren de verhoudingen in de samenleving verder op scherp kunnen zetten.

  Het grootste deel van de Lonsdale-jongeren is niet rechts-extremistisch, zo bleek al uit de AIVD-rapportage van vorig jaar. Dat is nu bevestigd. Vreemdelingenhaat, nationalisme en frustraties over de multiculturele samenleving zijn wel wijdverbreid onder Lonsdale-jongeren, door de AIVD ook betiteld als ‘gabbers’. Het nieuwe onderzoek toont nogmaals aan dat Lonsdale-jongeren nauwelijks georganiseerd zijn in bredere verbanden dan lokale groepen.

  Het gebruik van rechts-extremistische symbolen en van provocerende taal zorgt volgens de AIVD voor confrontaties met allochtone jongeren, met name in kleinere gemeenten. Op termijn kan dit maatschappelijke gevolgen hebben, schrijft Remkes. Ook meldt hij dat de Lonsdale-cultuur en zijn rechts-extremistische imago ‘nergens een zodanige vlucht hebben genomen als in Nederland’.

  Na het verschijnen van het eerste rapport kreeg de AIVD kritiek van belangengroepen en onderzoekers van racisme. De problematiek zou niet serieus genoeg zijn genomen. Remkes zegt nu dat de dienst de bedreiging die Lonsdale-jongeren zouden kunnen vormen voor de openbare orde zeker niet bagatelliseert. De aandacht van de AIVD wordt de komende tijd gericht op de rol die rechts-extremisten spelen bij het radicaliseren van Lonsdalers.

 3. [2] Dit is het begin van repressie.
  Je verzet je tegen het overheidsbeleid en zorgt er dus voor dat de democratie wordt bedreigd.

  De drie stappen:
  1. De overheid regeerde in een tijd waarin de burger nog tevreden was.

  2. De overheid regeerde in een tijd dat niet iedereen meer tevreden was- ze heeft daarom een lange tijd aan veel mensen cadeautjes weggegeven. Men hield daarmee veel mensen tevreden.
  3. De overheid heeft geen geld meer- de burger is niet meer tevreden te houden. De overheid moet daarom repressie gaan toepassen.
  Ik vrees dat die tijd nu is aangebroken.

 4. [3] "De overheid moet daarom repressie gaan toepassen. Ik vrees dat die tijd nu is aangebroken"

  Als je denkt aan de recente ideeen van Maxime Verhagen en de CDA over "haat zaaien" en onderdrukken van de vrije meningsuiting, kon je wel eens gelijk hebben!
  Zie ook:"Haat zaaien of Vrije Meningsuiting":
  http://www.vrijspreker.nl/b

 5. Kijk naar BelgiƃʒƂĀ«. Daar is een reeks muilkorfwetten in productie die politiekers ervan moet weerhouden dingen te zeggen die niet in overeenstemming zijn met de wet.

 6. [2] Lonsdale-jongeren vormen een groeiende bedreiging voor de openbare orde in Nederland. En de Marrokanen, Turken, Russen, Rokers, Dikkerds, Bijstandtrekkers, Top-graaiers, corrupte overheidsdienaars,…..

  Zeg, hebben we het hier niet over de totale Nederlandse bevolking?

Comments are closed.