Als je het maar op “mijn” manier doet!

Wij schreven eerder over het “Anoniem solliciteren” in de gemeente Nijmegen. Ook de gemeenteraad van Den Haag wil, op voorstek van de VVD, anoniem solliciteren invoeren.*)

Maar de verantwoordelijke wethouder, van Woensel, is tegen. En wel omdat het averechts kan werken; hij wil namelijk net meer allochtonen aannemen en dat zou dan moeilijker kunnen worden!
Wat een redenatie! Positief discrimineren is kennelijk geen discrimineren!
——————–
Zie ook Anoniem Solliciteren I
www.vrijspreker.nl/blog/?it…

4 REACTIES

 1. Niet mee eens, kijk de allochtonen zijn al in de meerderheid in alle nederlandse steden(officieel al in 2010), dan moeten de overheidsbaantjes ook vergeven worden aan deze groep!
  De meerderheid beslist!

 2. [1] Beste Joop,

  Ja, helaas zijn de nederlanders binnenkort allochtoon en een minderheid! In eigen land!
  Zullen ze ons ook zo behandelen als wij altijd gedaan hebben?
  Denk het niet.

 3. [1] Belastingbetalers mogen van de overheid verwachten dat ze ambtenaren aannemen die hun taak zo efficiënt mogelijk uitvoeren. De overheidsdienst is geen sociale werkplaats. En als het percentage allochtonen in de steden toeneemt, zou je mogen verwachten dat daar ook meer bekwame werknemers tussen zitten, dus dat er vanzelf meer allochtonen aangenomen worden. Tenminste als er geen rednecks op PZ zitten.

 4. hoi ik vindtb dat buitenlanders ons land overnemen ik snap dat ze komen omdat er oorlog is maar er zijn mensen die komen voor het geld dat cindt ik juistr heel oneerlijk dat die mensen dus wel geld krijgen tewijl ze gewoon weer terug naar hun eigen land kunnnenn
  dikke kus hvj maarit

Comments are closed.