Melkert wie?
Ad Melkert!

Herinner je je hem niet? Die man van de PvdA die toen Pim Fortuyn nog leefde het in een debat in zijn broek deed!

Ad Melkert was toen het falende opperhoofd van de PvdA. Daarom hebben ze hem toen afgevoerd.
Ze hebben hem toen een mooi goedbetaald baantje gegeven bij de Wereldbank in New York. De Bank die zorgt dat uw belastinggeld op de Zwitserse bankrekeningen van onderontwikkelde opperhoofden komt.

Ad krijgt nu echter nog een mooier baantje. Hij wordt vice-president van de UNDP, de ontwikkelingsorganisatie van de Verenigde Naties.
En om daar vanaf het begin goed ontvangen te worden, is het natuurlijk geweldig als een Nederlands leger “ontwikkelingswerk” in Afghanistan gaat doen. Die missie moet dus doorgaan!

Ad zegt: “Nederland moet die zeldzame kans benutten”.
Een dergelijke kans krijgt Ad misschien voorlopig niet meer!
Daarom komt er nu uit de blauwe lucht ineens een oproep van Ad aan zijn oude PvdA, om toch vooral vóór die missie te stemmen.

Luister, en huiver: (citaat NRC):
“Volgens Melkert biedt Nederlandse deelname aan de ISAF-missie van de NAVO in Uruzgan “een zeldzame kans een signaal van nationale vastberadenheid af te geven met werkelijke invloed op internationale stabiliteit en vertrouwen. […] De uitkomst van het debat zal terugslaan op Nederland zelf, nu in de afgelopen jaren het zelfonderzoek naar de identiteit van de natie twijfels heeft gezaaid over de steun voor een blijvend open, internationale grondhouding“, aldus Melkert.

Dit moet je echt een paar keer lezen.
Als je na de tweede keer lezen niet gillend wegloopt, heb je het niet begrepen.

12 REACTIES

 1. Laat Adje maar lekker zelf naar het front gaan als die dat zo belangrijk vindt. Hij praat nog steeds dezelfde wartaal als vroeger toen hij nog uitverkoren leek om de nieuwe Fuhrer van Nederland te worden. Sinds dat ene gedenkwaardige TV-debat met Pim Fortuin kijkt Adje permanent zo zuur. Hij had beter lakei kunnen worden op paleis Noordeinde. Alleen waarom probeert hij via de achterdeur weer terug te komen? Kom op Ad, haal je plunjezak van zolder.

 2. De man is een groot gevaar en dien je ver uit je buurt te houden.

 3. Ik kan nooit meer aan die man denken zonder dat die onvergetelijke scene weer op mijn netvlies staat.HET ALLERMISERABELSTE VERKNEPEN GEZICHT WIT ALS EEN VAATDOEK en het leuke open vrolijke gezicht van Pim.Wat was hij klein, die Ad. We hadden hem inderdaad in zijn keldertje met zweepjes moeten opsluiten.Zijn bijnaam Rupsjenooitgenoeg maakt hij weer waar.Anne

 4. Nee hoor, het is een prima idee van Ad dat we hier op Vrijspreker allemaal moeten ondersteunen. Hij roept de socialisten immers impliciet op om mee te gaan naar Afghanistan om het begrip internationale solidariteit weer nieuw leven in te blazen.
  Daar kan Nederland alleen maar veel leefbaarder door worden.
  Stimuleren dus. Op socialisten, sluit de rijen en allemaal in ganzenpas naar Afghanistan! Misschien kunnen we die opstandelingen nog wat wapens verkopen, is er meteen een ‘level playingfield’ en snijdt het mes aan twee kanten.

 5. [4]
  HAHAHA! Dat was ik vergeten… ik heb gelijk even gegoogled:
  http://www.google.nl/search
  [7]
  Ik vind het prima dat allerlei collectivisten als Balkie en Melkie een leger naar Verweggistan willen sturen. Alleen laten zij dan zelf gaan onder de vlag van een vreemdelingenlegioen. Bij dit soort wereldverbeteraars zie je altijd dat een ander zijn leven moet wagen opdat de wereldverbeteraar dan fijn met zijn luie reet op het pluche kan blijven plakken.

 6. Welke idioot wil nu naar een land als Afganistan,wat hebben we daar te zoeken.
  Economiche belangen,ja voor Mink K ?maar die kan dat zelf regelen, wordt helemaal ziek van al die regelende sukkels.We verdedigen alleen ons land,lijkt mij het beste,daarvoor betaal ik immers al die"helden"wat een dom circus.

 7. [7] Ja, laat de socialisten maar naar afganistan gaan, zijn wij van ze verlost.
  Uiteraard mogen ze niet terugkomen.

Comments are closed.