De eerste wet van (Bart) Croughs, ‘De wet van het abjecte Westen’ luidt: ‘Bij een conflict tussen westers en niet-westers kiest de progressieve intellectueel voor niet-westers’.

Een verfijning van die wet die geldt voor zowel voor de linkse intellectueel als voor de Moslim: “betrek bij ieder willekeurig conflict tussen wie dan ook altijd de Joden”.

We hebben gezien dat toen in 1982 Christelijke Arabieren in Libanon twee kampen met Palestijnse Arabieren hadden uitgemoord (Sabra en Shatila) in linxe- en Islamitische kringende de Joden in het algemeen en Ariel Sharon in het bijzonder daar de schuld van kregen.

En nu Deense kranten wat spotprenten over Mo hebben gepubliceerd plaatst het AEL in Belgie anti-semitische karikaturen op zijn website als wraak.

Dat zal die Denen leren.

47 REACTIES

 1. [30]
  Iran (AP) – The West’s publication of the Prophet Muhammad cartoons was an Israeli conspiracy motivated by anger over Hamas’ win in the Palestinian elections, Iran’s supreme leader, Ayatollah Ali Khamenei, said Tuesday.

  http://news.yahoo.com/news?…

  Nou dan?

 2. Wat betreft de AEL.. de wet van Croughs gaat ook op als het gaat over Nova.. Want de voorman van het AEL krijgt direct een podium van de Nova redactie.. Misschien kunnen ze hem beter in dienst nemen… dit terwijl de cartoons van het AEL nog niet zijn verschenen in toonaangevende kranten..

 3. [33] Krijgen zij geen soepsidie dan? Want ruim tweederde van de bevolking parasiteerd op de 10 % die echt geld in het laatje brengen. Nu al geeft de overheid 57% van het BNP uit en dat ook nog eens weer als "omzet" wordt bij geteld, terwijl het geen rooie cent netto inbreng oplevert.

  Men is in feite parasiet niet alleen als men in de vangnetten ligt en/of het van de oetkeringen moet hebben, maar ook als men ambtenaar is bij de overheid of semi-overheid of in het infrastructuur "werkt", bij de pliesie of brandweer danwel anderen "onderwijst", verpleegt of verzorgt of "helpt". Daarom zijn ook de voorlieden vam de AEL, de MDI, de NOS en Nova en ontelbare stichtingen en instellingen allen maatschappelijke parasieten.

  En wellicht is Hans zonder het te weten dateveneens zelf, omdat inmiddels een merendeel van het volk speelbal en slachtoffer van een zich met letterlijk alles bemoeiende overheid.

 4. Ik parasiet?

  Mijn reactie sloeg op de 1e wet. verder weet ik niet wat je wil zeggen.. misschien even rust nemen en dan alles rustig op schrijven..

  De subsidie verhalen ken ik allemaal wel, ik ga ervan dat dat de gemiddelde lezer daarvan inmiddels wel op de hoogte is..

  Het viel me alleen op hoe Nova iedere keer weer een AEL voorman in huis haalt.. Niet dat ik daarover verbaasd was hoor..

 5. [35] Dat Nova een AEL de bal toespeelt, is helaas je gewoonste zaak (geworden). En dat men van beide (Nova en AEL) zijde het ook nog van de belastingbetalers moet hebben … eveneens.

  Wat in deze "nieuw" is, is het feit dat meer dan tweederde van all "eerbare" belastingbetalers echter defacto ook maatschappelijk parasieten zijn. Enwel omdat IEDEREEN dat is … wanneer zij geen kersverse nieuwe revenuen voor land en volk weten bijeen te schrapen en in te brengen.

  M.a.w. is Hans ambtenaar, hulpverlener of student dan is in feite … parasiet…

  Hangt dus van af wat Hans doet om in leven te blijven. Wat zijn bijv. zijn eigen "eindproducten". Brengt dat geen echt nieuw bij de meerderheid die het van herkauwde economische activiteiten moet hebben. En dan is het klagen over soepsidigasten als de AEL of de Nova-lieden nog weinig steekhoudend.

 6. [36] waar ik deze reactie dan weer aan verdiend heb??

  Tuurlijk ben ik parasiet.. ik rij n.l. auto en maak gebruik van de openbare wegen.. Daarnaast werk ik voor een Amerikaanse corp.. dus dubbel fout. Ook is mijn onderwijs met belanstinggeld betaald..

  Ik heb ook nergens geklaagd.. Ik constateerde echter alleen een feit. Dat is dan kennelijk niet steekhoudend. Gelukkig bestaan er ACP’s: "kersverse nieuwe revenuen voor land en volk weten bijeen te schrapen en in te brengen" NSB program gelezen?

  I swear by my Life and my love of it that I will never live for the sake of another man,nor ask another man to live for the sake of mine. http://www.working-minds.co

 7. [37]
  John Galt loelt helaas in de ruimte, want hij had veel eenvoudiger, en meer naar waarheid, het alsvolgt kunnen stellen:

  "I will never live OFF another man, nor alow another man to live OFF me …"

  En als Hans tot de overgebleven miljoen behoort die nog voor een netto cashflow voor Nederland zorgen , zoveel te beter. Want dan kan hij met recht zeggen … screw Nova en screw AEL …

 8. [32]

  Eerst komt dit nog:

  Syrian paper accuses Israel of having spread bird flu to kill Arabs
  Roee Nahmias

  The state-run Syrian daily al-Thawra lately hinted that Israel developed the bird flu virus to harm the genes of its Arab neighbors.

  An article published by the newspaper argues that Israel spread the virus in the Far East to mislead the world.

  The newspaper backed its suspicions by citing a 1998 report in the Sunday Times that Israel is developing a biological “ethnic bomb” that would kill Arabs and not Jews.

 9. The paper also accused Israel of killing Yasser Arafat using biological viruses which can be used against the Arabs. “We recall that the assassination of Yasser Arafat was done using a biologically engineered virus to which only the Zionists had a remedy,” the paper wrote.
  http://www.ynetnews.com/art

 10. [40]
  De God van Abraham, Isaak en Jacob, de Schepper van alles, wordt op grote schaal gehaat.
  Zijn normen wil de gevallen mens niet.
  De haat komt terecht op de hoofden der Joden, de nakomelingen van Abraham, Isaak en Jacob.
  Vervolgens zeer waarschijnlijk op hen die geloven in de Jood Jezus, de Christus.
  Onvermijdelijk, maar wee hen die er aan meewerken.
  Bij de islam is sprake van een godsdienst die de Arabieren in de plaats van de Joden wil stellen.
  Vandaar hun grote vijandschap tegenover Israel, en de grote gelijkenis met het Oude Testament. Niet Israel moet het uitverkoren volk zijn, maar de Arabieren.
  Dat verklaart ook dat Arabieren zich graag als slachtoffers, gelijk de Joden, afficheren.
  Ik kan de ontwikkelingen niet anders zien.
  Het is niet bepaald libertair/objectivistisch. Dat begrijp ik.

 11. [41] ik ben het met je eens (hoe kan het ook anders). God heeft een eeuwige strijd met Amalek (de duivel) die er altijd op uit is de Joden uit te roeien. Amalek neemt verschillende vormen aan, Hitler Duitsland was dat bijvoorbeeld terwijl het huidge Amalek de Islam is en wat je altijd ziet is dat wie aan de Joden komt uiteindelijk ten onder gaat.

  Het huidge Iraanse regime is duidelijk de volgende kandidaat om onder te gaan.

 12. [42] Volgens mij is het allemaal veel meer down to earth. Namelijk … suvival of the fittest.

  Daarom zullen de wereldmachten deze eeuw bestaan uit: 1). De Engels, Yiddisch, en Hebreeuws-sprekende volken. Gevolgd door 2). De Chineesschrijvenden en 3). De Cyrilisten … in prcies die volgorde.

 13. Het is ALTIJD de fout van de Joden …

  "" … Up-Date: The book In Search of Elvis Presley’s Jewish Roots outline numerous aspects of Elvis’ Jewish identity, including the fact that his mother, Gladys, was part Jewish and part Indian. William Mansell married Morning White Dove, a full blooded Indian. They had several children, one of which was John Mansell, who fathered White Mansell. White Mansell married Martha Tackett. Martha’s mother Nancy was Jewish….""

  http://www.elvispresleynews

 14. [44] zelfs Elvis besmet… Dolf Hitler was ook niet helemaal kosher wat dat betreft.

  [43] En dat het regime in Iran zijn langste tijd heeft gehad staat oa in het volgende artikel http://www.haaretz.com/hase

 15. Hij is er weer:

  Uit The Jerusalem Post

  President Mahmoud Ahmadinejad blamed the United States and Israel on Thursday for the blowing up of a Shi’ite shrine’s golden dome in Iraq, saying it was the work of "defeated Zionists and occupiers."

  Speaking to a crowd of thousands on tour of southwestern Iran, the president referred to the destruction of the Askariya mosque dome in Samarra on Wednesday, which the Iraqi government has blamed on insurgents.

  "They invade the shrine and bomb there because they oppose God and justice," Ahmadinejad said, referring to the US-led multinational force in Iraq.

 16. [1] Nou eh sorry hoor maar wat heeft Anna Frank misdaan en Job cohen. In de westerse filosofie in de kabala staat ook dat wraak niet mag. Kitney Knappert. En waarom is er altijd 4 en 5 mei? Om te lachen of zo

Comments are closed.