Volgend de EUobserver hebben de personen die, volgens EU-verkiezingen, de houding aannemen uw vertegenwoordiger te zijn in het Europarlement, besloten om net als in het verleden, de ontiegelijke hoeveelheid belasting-euro’s gewoon door te betalen aan de terroristische Hamad-beweging.

Het gaat om 500+ miljoen euro’s. Plus de lieve gestes van Balkenendes en anderen.

De Eu blijft daarmee de grootste betalende gek aan de Palestijnse Autoriteit.
Een papieren voorwaarde is wel, dat deze terroristen in de toekomst het gebruik van geweld moeten afzweren. De terroristen beloofden dat uiteraard in allerlei superlatieve ontwijkende taal; maar de staat Israël erkennen is er natuurlijk niet bij!

Het EU parlement zwijmelt bij het idee dat Hamas toch aan de macht is gekomen op een “democratische wijze”! Net als Hitler!
Terwijl op hetzelfde moment in Gaza Hamas Palestijnen de EU-ambassade omsingelden en dreigden het gebouw op te blazen als er niet binnen 48 uur een excuus kwam voor de cartoons over Mohammed die een Deense artiest had gepubliceerd.

Er is kennelijk een heldhaftig Europarlement dat binnen de povere macht die het heeft, de belangen van iedere Nederlander en Belg in ieder geval met mooie woorden probeert te behartigen. Ook Jan Peter Balkenende heeft gepleit voor het niet-stoppen van die geldstroom. Dat zou “ongewenste gevolgen” kunnen hebben.

Dat die Nederlanders en Belgen daarmee worden belazerd en uiteindelijk de dupe van zullen zijn, zien jammer genoeg nog maar enkelen.

Hoe kunnen we de schellen van die ogen laten afvallen?

14 REACTIES

 1. Als dit dezelfde mensen zijn die het goedkeuren om zonder waarschuwing schoolbussen op te blazen, dan heeft Balkenende veel uit te leggen waarom daar belastinnggeld heen moet.

 2. [1] Er is maar één doel waar belastinggeld heen moet: Dat is terug naar de betaler!

 3. Dat genante gekruip van onze zogenaamde ‘vertegenwoordigers’ jegens radicale moslims wordt steeds stuitender en pijnlijker om te moeten aanzien. Hebben ze dan zelf niet een beetje ruggegraat, of heeft Gretta ze bij de ballen beet? Als 70% (of zo iets) van de Palestijnen op de terroristen stemmen, dan zegt dat genoeg. Laat al deze zelfbenoemde heiligen die subsidies maar uit eigen zak betalen. Te beginnen met Sint Jan Peter de beschermheilige van de balkende ezels.

 4. HAMAS verdient alle steun. Binnen kort wordt eenzijdig de staat Pletsen uitgeroepen. Als die terroristen zijn dan veranderd in een regulier leger. De joden weg uit de bezette gebieden. en onderhandelen over de nieuwe grenzen en Jerusalem onder internationaal bestuur

 5. Stuur onze militairen ipv geld, en laat ze EU (ons) bezit beschermen
  oftewel die meute gewoon afknallen als ze aan ons bezit komen, wedden dat ze binnen no-time respect hebben voor de EU.

  spotprentje en all moslims helemaal over de jank, andere religies of anderdenkenden geen ruimte geven vervolgen en/of vermoorden, en vervolgens de verantwoordelijkheid afschuiven op extremisten en een hoger entiteit oftewel god.

  Wat mij betreft nuken die hap en de olie gelijk verdelen over alle westerse(beschaafde) naties

 6. [6] Marc,

  Ben jij alle 1 miljard Moslims dan gaan vragen wat ze over die cartoons denken ?

  En ook in onze westerse, beschaafde landen zijn er tal van lui die over de
  rooie gaan wanneer hun heilige huisjes
  worden ingetrapt…

  Groetz,

  Cincinnatus.

 7. Cincinnatus Schreef:

  (1)Ben jij alle 1 miljard Moslims dan gaan vragen wat ze over die cartoons denken ?
  92)En ook in onze westerse, beschaafde landen zijn er tal van lui die over de
  rooie gaan wanneer hun heilige huisjes
  worden ingetrapt…

  (1) Ik niet … Maar hoeveel moslims heb jij zien protesteren tegen deze georchestreerde hysterie ??
  Ik 1!! … en die is nu ontslagen EN gearresteerd!

  (2) Klopt helemaal … en hoeveel van hen hebben gedreigt met het opblazen van gebouwen, het gijzelen en vermoorden van andersdenkenden of hebben deze mate van intolerantie laten zien … Ik GEEN …

  Wel graag een beetje het perspectief bewaren Cincinnatus

 8. Aanvulling:

  Niet dat ik het zo eens ben met Marc en zijn doorgeschoten reactie maar …
  Begrip en respect voor andere religies/culturen gaat maar zover ..
  Zeker als zij duidelijk, en totaal, maar dan ook helemaal geen enkel greintje respect voor ons en onze overtuigingen kunnen opbrengen.

 9. Natuurlijk is mijn reactie volledig doorgeschoten maar het is niets meer dan een spiegel voor de moslims die masaal roepen iedere andersdenkende te onthoofden of wat voor ernstige verminkingen ze voor anderdenkenden in petto hebben. helaas voegen ze woord bij daad en niemand van hun soort (sorry voor m’n woordkeus maar je bent een van hen of je bent niets) die ook maar iets doet voor het lot van een ander (niet moslim) en dat alemaal in de naam van een sprookje met de daarbij horende indoctrinatie. ben je moslim dan ben je niet compatible met de rest van de beschavingen op deze aarde. gelukkig zijn ze in de minderheid +/- 20 % van de hele wereldbevolking dus eigenlijk moeten ze zich gewoon een beetje aanpassen aan de rest. en wat mij betreft hebben ze het wel een beetje gehad en wordt het tijd om eens een wreed antwoord te geven

 10. [10] Kierewiet,

  Ik heb helemaal geen respekt voor de Islam dat mij een gigantische hoax toeschijnt maar om nu ff te zeggen "nuken die hap" lijkt mij ook nogal kort door de bocht.

  Omdat een groot aantal Moslims van hun oren maken over deze cartoons en dreigen met geweld dan maar alle Moslims ( 1 miljard mensen) af te slachten , lijkt mij inderdaad een beetje doorschieten,een beetje heel erg doorschieten eigenlijk.

  1) Je kent dus al 1 Moslim die er anders overdenkt…dus "all moslims over de jank" minus die ene goeie (of moet die ook boeten voor de extremisten ? )…Denk je niet dat er onder de 999.999.999 resterenden nog wel enkelen zullen zitten die ook niet
  opgezet zijn met die fundamentalisten en extremisten ?

  2)Volkert Van de Graaf was volgens mij
  geen Moslim, de kerel die destijds een brandbom bij de CP binnenwierp (bij welke aanslag de vriendin van Janmaat een been verloor) evenmin.

  Groetz,

  Cincinnatus.

 11. [11] Bovenstaande reaktie was reaktie op Kierewiet

  [8] [9]

  Cincinnatus

 12. Volgens de wet is het verboden om een terroristische organisatie geldelijk te steunen.

  Onderstaande informatie komt van de site van het ministerie van financien en heeft betrekking op een wetswijziging. Let op punt 3 onderaan.

  Eigenlijk voel ik er wel wat voor om eens te bekijken in hoeverre men een aanklacht in kan dienen tegen de Nederlandse overheid als zij de Palestijnen geldelijk blijven steunen, nu ze worden geleid door een terroristische organisatie.

  Maar wellicht dat Hamas op een of andere manier uitgesloten wordt van artikel 83, zoals in punt 3 wordt vemeld.

  zie http://www.minfin.nl voor meer info, of gebruik google.

  ———-
  Wijziging van de Wet melding ongebruikelijke transacties en de Wet identificatie bij dienstverlening met het oog op de explicitering van de reikwijdte, versterking van het toezicht op de naleving alsmede het aanbrengen van enkele andere wijzigingen
  NOTA VAN WIJZIGING

  Artikel I van het voorstel van wet wordt als volgt gewijzigd:

  Onderdeel A komt als volgt te luiden

  I

  Artikel 1 wordt als volgt gewijzigd:

  1. In het eerste lid wordt, onder vervanging van de punt aan het slot van onderdeel g door een puntkomma, een onderdeel toegevoegd, luidende:

  h. financieren van terrorisme:

  1º. het opzettelijk verwerven of voorhanden hebben van voorwerpen met geldswaarde, bestemd tot het begaan van een misdrijf als bedoeld in artikel 83 van het Wetboek van Strafrecht;

  2º. het opzettelijk verschaffen van middelen met geldswaarde tot het plegen van een misdrijf als bedoeld in artikel 83 van het Wetboek van Strafrecht; of

  3º. het verlenen van geldelijke steun, alsmede het werven van geld ten behoeve van een organisatie die tot oogmerk heeft het plegen van misdrijven als bedoeld in artikel 83 van het Wetboek van Strafrecht.

Comments are closed.