Ongetwijfeld zal de “kleine” rel omtrent de Deense cartoons u niet ontgaan zijn. De echte verliezer is Salman Rushdie. Hij had destijds een compleet boek nodig voor een enkele fatwa, decennia later bereiken Deense grappenmakers met wat simpele cartoons hetzelfde inclusief wereldwijde chaos. Hoezo verloedering?

Ik hoop dat u heeft kunnen lachen om bovenstaande opmerking. Humor is belangrijk. Serieus kun je de gebeurtenis nauwelijks nemen. Wat er omheen gebeurt, ook niet.

Gisteravond laat zag ik nog een debat met Balkenende en hoe hij de financiele hulp voor de Palestijnen maar bleef verdedigen. “We moeten sociaal zijn, bla, bla, bla. We mogen niet de bevolking duperen enz.“.
Er is een bedrag van ¤ 10 miljoen mee gemoeid.

Rare redenering. Als Hamas zoveel zetels [lees: absolute meerderheid] krijgt dat zij kan gaan regeren, dan moet wel een groot gedeelte van de bevolking het met diezelfde Hamas eens zijn ook met haar ideeen om Israel van de aardbodem te vegen. Grote kans dat diezelfde mensen nu bezig zijn met het aftuigen van het Deense consulaat en op zoek zijn naar Deense gijzelaars.

De Turkse premier Erdogan heeft ook een duit in het zakje gedaan. Hij zei dat dan maar de persvrijheid aan banden gelegd moest worden. De man van de uitspraak “De minaretten zijn onze bajonetten, de koepels onze helmen, de moskeeën onze barakken en de gelovigen onze soldaten” is het nog niet verleerd. Nee, Tayip als hoge Euro commissaris, daar heb je wat aan!

Samengevat ondersteunt Nederland Hamas financieel en wil vanzelfsprekend Turkije in de EU krijgen. En daarmee krijgt [een groot gedeelte] van onze overheid rare nazistische trekjes. Natuurlijk bedoelen ze het goed, maar Hitler wilde ook alleen maar het beste voor zijn eigen volk.

En u? U mag dokken voor die ontwikkelingshulp en het salaris van deze politieke onbenullen. Libertariers hebben veel betere bestemmingen voor uw belastinggeld, namelijk uzelf!

Dat kunnen wij u helaas (nog) niet (terug)geven, ik hoop dat u smakelijk kunt lachen om de volgende retecool.com/comments.php?i…>Oerhollandse “fotofucks”. Als er al rellen ontstaan na de onschuldige plaatjes van de Denen, dan zou ik me maar naar de schuilkelders begeven.

31 REACTIES

  1. [30] Ik hou het op mijn stukje die ik had geschreven. Je hebt alles al gelezen wat ik heb geschreven dus valt er weinig erbij te voegen!

Comments are closed.