Regeltjes, we hebben er allemaal last van, er is genoeg over te vinden op deze site, maar soms zijn ze best leuk…

Zoals de regel dat je je kieslijst moet inleveren vóór 15:00 uur. De PvdAGroenLinksD66-combinatie in een gemeente in Limburg was te laat en is zodoende uitgesloten van deelneming.

10 REACTIES

 1. ja erg leuk bericht, deze partijen zitten ook altijd te zeuren als de trein van ns eens een minuutje te laat is!

 2. In de marine zeiden we vroeger: "Er is maar één vermaak, en dat is:
  Leed Vermaak!"

 3. Wel vermakelijk, de collectivisten zijn door hun eigen regels in de kou komen te staan. How does it feel, guys?

 4. Hoe vervelend de partijen van deze combinatie landelijk ook kunnen zijn, hier zijn ze maar een klein partijtje met 2 zetels heb ik begrepen en dus niet verantwoordelijk voor het beleid tegen deze boer. Ook zijn zij niet de ambtenaren die deze boer sarren met de regelgeving.

  Verandert er iets? Nee. 1zeteltje gaat naar de SP en 1 zeteltje naar het CDA. Niet echt een vooruitgang. Als hij al iets doet is het zich verlagen tot hun niveau met nul resultaat. (behalve kwaad bloed zetten)

  Misschien is het zo dat de boer terecht boos is op de linkse partijen vanwege allerlei onterechte milieumaatregelen maar vergeet niet dat de meeste boeren CDA stemmen, ook een zeer collectivistische partij, en door jarenlang gelobby voor allerlei onliberale wetgeving gezorgd hebben; subsidies enz.

 5. [7]Ik zag het bericht, en ik vond het geinig. Ik heb er niet heel erg strategisch over nagedacht. Was dit het CDA of de VVD overkomen had ik het ook grappig gevonden.

Comments are closed.