Het onderstaande bericht kwam binnen in onze mailbox. Bij deze geplaatst! Het is niet zo belangrijk dat een iemand veel bereikt, maar dat velen iets bereiken en bijdragen!!

Beste ‘Dirty Harry’ dank voor deze bijdrage!

Beste Vrijspreker,

Er wordt zo nu en dan geklaagd door Libertariers over het feit dat het moeilijk is om de gewone burger te bereiken en hem ervan te overtuigen dat onze samenleving beter af is met een zeer compacte overheid.

Wellicht dat de brievenrubriek in de gratis krant Metro een uitkomst kan zijn. U zou op uw site een oproep kunnen plaatsen aan Liberariers om via die rubriek onze mening te verkondigen. Dit kan bijvoorbeeld door overheidsfalen aan de kaak te stellen en daar een vrije markt alternatief voor aan te dragen, op het moment dat zo’n overheidsfalen actueel is. Via Metro worden honderdduizenden lezers bereikt.
Pamela Hemelrijk weet er alles van. 🙂

Just my two cents…

Met vriendelijke groet,

Dirty Harry

5 REACTIES

 1. De brievenrubriek van Metro… Daar wordt je tenminste serieus genomen.
  hahaha

 2. Wellicht moeten de Libertariers ook eens voor de Aldi en Superdeboer gaan staan met een krantje. Het publiek laten lezen over een Libertarische maatschappij waar de Euro f4.40 waard is.

 3. Uitstekend idee, dat van de Metro. Ondanks dat sommigen gezien de eerdere 3 reacties het niet helemaal begrijpen, is het zeker de moeite waard om zo meer mensen te bereiken.

  Zelf heb ik al een aantal malen in de brievenrubriek van de Metro gestaan, tot mijn genoegen, kan ik je zeggen!

 4. metro is gratis ! iedereen leest het ! iedereen praat erover

  actueel is dat iedereen zich genaaid voelt en door het lezen van zulke berichten misschien de ogenen openen of tot bekering komen

  ik kijk er wel naar uit

Comments are closed.