Ja, u leest het goed! Ook de vraag of u seks mag hebben is met ingang van vandaag onderhevig aan de welgevalligheid van AMBTENAREN! In Nijmegen geldt een plaatselijke verordening die sex in privé-gelegenheden schijnt te kunnen verbieden. En daar maakt de sterke arm van de wet nu dankbaar gebruik van.

Discotheek The Matrixx heeft namelijk van de Nijmeegse politie te verstaan gekregen bezoekers van haar drie-maandelijkse Erotixx-feest niet meer toe te staan om “oraal, anaal of vaginaal contact” te hebben. De sterke arm van Nijmegen heeft de directie van de discotheek verzekerd, dat indien zij toch deze vunzigheid toe staan, men moet rekenen op een fikse boete.

Nu heb ik tijdens mijn zeer korte studie rechten geleerd, dat plaatselijke verordeningen NOOIT bepalingen mogen bevatten die het private domein betreden, maar ik kijk inmiddels nergens meer van op. Dus in plaats van commentaar te geven op dit schokkende bericht, raad ik u aan gauw uw partner een enorme beurt te gaan geven. Het kon wel eens uw laatste kans zijn…

38 REACTIES

 1. [4] PRECIES! Je kunt het zo gek niet bedenken of de werkelijkheid is jou al WEER een stapje voor in krankzinnigheid!

 2. Dat sommige mensen wensen dat de overheid zich met het sexleven van mensen bemoeit verbaast mij niet. Er zijn nog vele maagden van 35+ van linkse en rechtse huize die zonder tussenkomst van ambtenarij nooit van hun maagdelijkheid afkomen, want ze zijn niet aantrekkelijk genoeg om op de vrije huwelijksmarkt een kerel te vinden. Idem dito voor hun mannelijke tegenhangers. Zonder ambtelijke relatieregulering zal men veroordeeld zijn tot de ’toys’ van de plaatselijke sex shop en kijkt men rancuneus naar de mooie en gelukkige mensen die kunnen neuqen als konijntjes.
  Dankzij islam en staatsinterventie kan dit binnenkort allemaal veranderen. Wie weet is er nog hoop voor de impopulairen…

 3. Ik begrijp dat de vrouw, de vriendin en de secretaresse van Hank een onrustige nacht tegemoet gaan…

 4. [6] Tja, betaalde sex floreert als nooit tevoren, van beide zijden. Proberen ze ook uit alle macht te bestrijden, want het zou "onfatsoenlijk" zijn om naar de hoeren te gaan…. In Frankrijk gaan sinds jaar en dag de hoogst geplaatsten zelfs naar de hoeren. Calvinistisch Nederland zullen we maar zeggen.

 5. Nu zit ik zo eens te denken… Zou een Islamitisch seks gebied als "de Wallen" wellicht wat zijn om de integratie te bevorderen en de rust in Amsterdam weer wat terug te krijgen? Gemummificeerde prostituees voor de raam? Een kans voor Job?

 6. [6] het voordeel is dat ze dan vanzelf uitsterven…
  [8] maar gecombineerd met Mavericks commentaar: misschien kunnen die 35+ maagden verplicht worden zich op de Wallen ‘onder het volk te begeven’

 7. Geachte Vrijsprekers,

  Eventjes voor de correcte en goede orde.
  Er zijn sekshuizen in het leven geroepen voor behoeftes.

  `n Discotheek is in m`n ogen altijd nog `n geheel ander apsect voor gehel ander vermaak en entertainment.

  Aannemelijk dat men in deze begrippen toch wel kan plaatsen ?
  ____________________

  Een zelfde kolder als ik hier keertje las inzake vuurwapens,
  Waar zit het verstand bij de vrijsprekers eigenlijk ?
  Hoogachtend, De Voorzitter
  Politieke Partij Good ALL

 8. [13] Ik heb er voor de zorgvuldigheid even de Dikke van Dale op nageslagen. Discotheek: ‘uitgaansgelegenheid waar wordt gedanst op popmuziek’. Er staat niet vermeld dat dit gekleed dient te geschieden. Ook niet of de geslachtdelen zichtbaar of juist niet dienen te worden geetalleerd. Maar vertel eens met jou verstand…

 9. Jan, ook ik moet bekennen dat wij achter de kansel in onze kerk over een ‘darkroom’ beschikken. Wij verlichten deze met kaarsen en een gebed, samen met onze misdienaars. We drinken wat wijn en daarna… tja bidden, bidden en nog eens bidden!

 10. [8] Hoezo, in Frankrijk? In Nederland worden ze zelfs lid van de koninklijke familie!

 11. [13] Jan,

  Tegenwoordig heb je naast de discotheek ook de erotheek, dat is een
  soort kruising van een danstent en een sextent.

  Groetz,

  Cincinnatus.

 12. Even een ‘oude koe’: 20 tot 25 jaar geleden. IN de 2e kamer. TWEE VVD leden, mannetje en vrouwtje. Lieten zich aldaar erotisch fotograveren (handje op de blote bil) door een Playboy fotograaf welke de foto’s in het eerder genoemde blad plaatste. (Beiden hadden eerder besloten de politiek te verlaten) Eigenlijk was de politiek TOEN de trendsetter van wat er vandaag gebeurd, Jan. Zou zo’n foto vandaag ook met Balki en Hishi denkbaar zijn?

 13. [20] Ik kreeg al zo’n vermoeden dat J.M. te S. een eenzame ziel is in het Nieuwegein van Rotjeknor, en bij gebrek aan een "baron van Wippestein" maar raadsels post op internet… 8)

 14. Van betrouwbare bron (een Vlaamse radiouitzending) nam ik kennis van een andere procedure.
  Onze zuiderburen hebben een vreemdgangers politie. Als je partner niet op tijd thuis komt, bel je de STERKE ARM en die gaat voor je op zoek.
  Zo kan het gebeuren, dat je al wippend gestoord wordt en je je onmiddellijk met kleren en al in de kast moet verstoppen.
  Vervolgens valt hermandad de slaapkamer binnen en voelt c.q. besnuffelt het ledikant.
  Als je pech hebt (temperatuur, geur, geluid of wat dan ook) wordt een nader onderzoek ingesteld.
  Bij gebreke van de sleutel wordt de kast ingebeukt en word je bij tegenstribbelen in adams/eva’s kostuum de arrestatiewagen ingesleurd voor een gratis ritje naar huis.

  De overheid staat U graag ten dienste.

 15. [6]
  Als je Sji’iet bent valt dat relatief mee: je kunt "trouwen" voor 5 minuten tot 99 jaar met wie je maar wilt en daarna wordt het "huwelijk" ontbonden. Gebeurt in Iran… 😉

 16. Nijmegen zei U,dat klinkt mij bekend in de oren,ze willen ook geen grote auto s daar,stel je voor dat die lieden met meer comfort neuken dan die andere rooie stemmers in een 2 e hands fiat punto en een uitkering.

 17. [13] Een bed is in het leven geroepen om in te slapen. Een bank om op te zitten en een keukentafel om van te eten.

  Waar doe jij het, Molendijk?

  Oh,laat maar… :-0

 18. Nijmegen? Da’s toch die stad waar de hippies aan de macht zijn?

  Waar ze het bezitten van fijne grote auto’s willen verbieden en nu ook mooie jonge mensen die het voor de lol met elkaar doen in vette tenten als The Matrix tegen willen houden?

  Daar mag je van de Linkse Maffia alleen maar in koude gekraakte panden met een geitenwollen trui diepe gesprekken over Trotskistiese Dialektiek voeren terwijl je je eigen helaal naar de tering blowt in plaats van gewoon je studie af te maken!

 19. [25] Ja, Nijmegen is ook de grote voortrekker voor "anoniem solliciteren". Misschien mag je wel neuken als je het anoniem doet?

 20. [27] Maar ja die Hippies waren juist weer wel de ultieme strijders voor juist Vrije-Sex! En een grote ‘Van’ (alhoewel meestal met bloemetjes) waren ze ook niet vies van. Het zijn in Nijmegen dus ook al geen hippies. Wat het dan wel zijn? Misschien zou een "status Aparte" of afscheiding een optie zijn.

 21. [29]
  Sander,
  Nijmegenaren zijn vaak besmet met het gevaarlijke virus van Jurgens-de Gaay Fortman. Een typisch gedegenereerde Rooms-Rood-Calvinistische hybride van wraakgierige machtswellustige renegaten.
  Begrijp dat dan. 😉
  Groet, Harry

Comments are closed.