SLAAP MAAR LEKKER DOOR, NIET-LINKS NEDERLAND.Eindelijk plukt de PvdA, en ook Groenlinks, de vruchten die ze op kosten van de oorspronkelijke Nederlanders hebben gecreëerd: de multi-culti-gemeenschap. De SP deed ook mee maar kwam iets later uit die ruif vreten.

De bestuurlijke dwarsverbanden van de voornoemde politieke volksverlakkers met de Derde Wereldbeweging, de vluchtelingenindustrie, zorgden ervoor dat gelukzoekers huis en haard verlieten en met de trein, schepen en vliegtuigen naar ons kleine polderland kwamen. Juridische bijstand, medische zorg, uitkeringen, huis, tuin en meubels, alles werd voor het nieuwe stemvoer geregeld.
Protesten hiertegen werden door rijkelijk gesubsidieerde anti- racisme/fascisme groepen en bevriende media de kop ingedrukt. Ook hier waren de linkse bestuurlijke dwarsverbanden te talrijk om op te noemen.

Intussen werd de Nederlandse burger het slachtoffer. Om de onstilbare honger van het voornoemde linkse kerk circus te kunnen financieren bleven de belastingen alsmaar stijgen. Daaronder behoorde de enorme uitbreiding van het linkse buitenparlementaire netwerk: de NGO’s (Niet Gouvernementele Organisaties). Ze schoten als paddenstoelen uit de grond.

Ook het politiek gekleurde ambtenarenapparaat groeide tot ongekende hoogten en zorgde er in belangrijke mate voor dat het linkse multi-culti-circus kon blijven draaien. Miljoenen euro’s belastinggeld vloeiden in de bodemloze multi-culti-put zonder noemenswaardige controle op de bestedingen of effecten ervan.

Waarschuwingen over fraude of onjuist gebruik van de gelden werden door ambtenaren en politiek genegeerd. Optreden paste niet in hun politiek straatje want …… het toekomstige politiek stemvoer moest ongehinderd kunnen groeien.

Ook de voornaamste oorzaak van de teloorgang van onze sociale voorzieningen werd onder het tapijt geveegd. Neem de miljoenen euro’s aan ondeclarabele rekeningen waarmee artsen en ziekenhuizen werden/worden opgezadeld doordat asielzoekers zonder belemmering gebruik kunnen/konden maken van onze gezondheidszorg. De linkse kerk overstemde alle protesten en gilde ‘vergrijzing’ is de oorzaak.
Ook de zittende regering houdt haar kaken stijf op elkaar om de voornaamste oorzaak van de kostenstijgingen in gezondheidszorg of teloorgang van onze voormalige WAO aan de kaak te stellen.
Ze zijn doodsbenauwd voor het linkse front haar multi-culti-achterban.
Voor de goede orde wil ik nog één opmerking over de linkse multi-culti-maffia aantekenen.
Ik heb het hier niet over onze Nederlandse-Surinamers, -Antilianen, -Molukkers en -Indonesiers of voormalige gastarbeiders. Zij vormen onlosmakelijk een onderdeel van de Nederlandse geschiedenis en worden door dat zelfde linkse-front al jarenlang misbruikt, belazerd en politiek uitgemolken.

Niet-links Nederland, wordt wakker, ga de straat op. De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Doe onderzoek naar de verborgen ‘misdaden’ van het linkse front waarmee de sociale voorzieningen en veiligheid in ons land aan de rand van de afgrond is gebracht.

Ingezonden door Peter Siebelt
——————————————————————————
Naschrift Redactie: Wij hebben hier al vaker gewaarschuwd voor de overheidsreclame om mensen naar Nederland te lokken door beloftes dat ze hier “alles gratis voor niets krijgen”. We zien al lang dat dit niet echt werkt.
Een libertarische oplossing is: grenzen volledig open, maar iedereen die komt moet voor zichzelf en de zijnen productief bezig zijn. Geen enkele voorziening uit het belastinggeld.

9 REACTIES

 1. "Een libertarische oplossing is: grenzen volledig open, maar iedereen die komt moet voor zichzelf en de zijnen productief bezig zijn. Geen enkele voorziening uit het belastinggeld."
  Prima, zolang men nog niet echt geïnvesteerd heeft, krijgt men ook geen rechten. Maar dit kan natuurlijk nog niet gelden voor al die Nederlanders die al tig jaar (verplicht)premie voor hun verzekeringen hebben betaald.

 2. [1] "Maar dit kan natuurlijk nog niet gelden voor al die Nederlanders die al tig jaar (verplicht)premie voor hun verzekeringen hebben betaald"

  Dat lijkt inderdaad netjes. Terecht staat er "nog niet". Daarvoor moet er dan een soort afbouwregeling komen.

 3. Leuk, die linker column uit de nazi-propaganda. Je zou haast denken dat Hitler helemaal niet verslagen is!

 4. "Doe onderzoek naar de verborgen ‘misdaden’ van het linkse front waarmee de sociale voorzieningen en veiligheid in ons land aan de rand van de afgrond is gebracht."

  Goed plan; het is alleen zo jammer dat deze verborgen misdaden, volgens mij, meer een intrinsiek onderdeel van een collectiverend politiek systeem, dan dat het uitgesproken doelstellingen van aanwijbare personen lijken te zijn.

  >Tijdens het partijcongres ( van de SP, sic) van 24 mei 2003 zijn de volgende voorstellen aangenomen voor de komende periode:

  Voorstel 23: Burgers van allochtone afkomst
  De SP is volgens verschillende onderzoeken voor steeds meer burgers van allochtone afkomst een aantrekkelijke partij. Veel allochtonen hebben bij de Kamerverkiezingen voor de eerste keer SP gestemd. Langzaamaan beginnen zij zich ook via een lidmaatschap van de SP actief met onze politiek te bemoeien. Er is echter nog steeds sprake van ondervertegenwoordiging en dat dienen we te veranderen.
  Een toenemend deel van de jeugd is van allochtone afkomst. We moeten ervoor zorgen dat we voor velen van hen een aansprekende politieke partij worden. Dit heeft alleen kans als we meer met deze jongeren gaan praten, hun ideeën die overeenkomen met de onze omzetten in actie en deze actie samen voeren. Ook dienen we ons meer in te zetten voor verbetering van de positie van oudere allochtonen en allochtone vrouwen. Dat kan voor nieuwe Nederlanders inspirerend werken om zich bij ons aan te sluiten.
  http://www.sp.nl/nieuws/nws

  En dan:

  Stemrecht allochtonen uitbreiden

  … Stemrecht voor gemeentelijke – en voortaan ook provinciale – verkiezingen dient gegeven te worden aan iedereen die ten minste drie jaar rechtmatig in Nederland verblijft. …
  http://www.sp.nl/partij/the

 5. [6]
  Natuurlijk zijn er geen complotten.
  Natuurlijk krijgen onze en andere gezichtspunten net zoveel exposure als de gedachten van de politieke elite in de publieksmedia.
  Natuurlijk worden per ongeluk practisch alleen ingewijden steeds weer opnieuw benoemd in allerlei bestuurlijke baantjes.
  Natuurlijk wordt elk geval van overheidsfraude ontdekt door de overheid zelf.
  Natuurlijk zijn die bijna 1 miljoen ambtenaren in Nederland nodig en zijn ze er niet voor om de elite hun macht te laten behouden.
  Natuurlijk hebben wij als volk niet miljarden betaald om Lubbers en Kok aan Europese topbaantjes te helpen.
  Natuurlijk heeft minister Veerman gelijk als hij zegt dat een onderzoek naar zijn doen en laten alleen maar meer verwarring zal stichten. En natuurlijk zweeg de hele tweede kaer niet toen Veerman dat zei.

  Nu stop ik. Ik wordt namelijk een beetje gefrustreerd van het ontrafelen van al die niet bestaande complotten.

 6. [7] Peterk, wat jij zegt, zie ik ook, dat ziet iedereen, behalve zij in The Hague. Peter Siebelt daarentegen ziet dingen die hij alleen ziet (Spekkoek-theorie e.d.)!

 7. [8]
  Janus, als jij het mij eens bent, zie je dus ook het volgende van mijn bovengenoemde epistel:"Natuurlijk worden per ongeluk practisch alleen ingewijden steeds weer opnieuw benoemd in allerlei bestuurlijke baantjes."
  En dat is toch oa. wat Peter Siebelt schrijft.

  Trouwens Janus, Ik wou dat iedereen het allemaal zag. Ik vrees dat een heleboel mensen het dus niet zien, niet willen zien en niet zien zoals jij en ik het zien, maar het zien als iets moois (omdat ze er aan verdienen).

Comments are closed.