maandag, 6 februari 2006
Doorsturen Doorsturen   Printen Printen

SUCCES van de Vrijspreker

De VrijsprekerSchrijvers zijn er een beetje trots op om te vermelden dat hun inspanningen om te komen tot een vrijere en morelere wereld succes blijken te hebben.

Dit is te concluderen uit de constante (spectaculaire?) groei van de Vrijspreker.

De Vrijspreker is nu de grootste Nederlandse site die Persoonlijke Vrijheid, (libertarisme), van ieder mens en Objectiviteit publiceert en daardoor werkt aan een nieuwe samenleving met minder geweld, meer welvaart, meer vrede.

Er komen steeds meer bezoekers en reacties vanuit Nederland en Vlaanderen waarvan velen weer hun bijdragen leveren om tot die betere objectiviteit en hogere moraliteit van de samenleving te komen.

We vermeldden vroeger al dat we in 2005 boven het half miljoen bezoekers zouden uitkomen. Het werden er meer dan 600.000!
Nu zijn er in 2006 alleen al in januari meer dan 100.000 bezoekers. Als we dit volhouden, dan komen we in 2006 ruim boven het miljoen. Met hulp van ons allen, kan dat wel 1,5 miljoen worden.

Als u het met ons eens bent, dat een vrije maatschappij, een maatschappij op libertarische grondslag, de enige mogelijkheid is voor een vreedzame, welvarende samenleving, help dan mee om die te verwezenlijken. Een maatschappij waarin iedereen respect heeft voor ieder ander (die dit verdient) en voor zijn eigendom.

Begin maar met te zorgen dat er dit jaar 1,5 miljoen bezoekers komen. Stuur berichten door aan vrienden en kennissen. Vertel aan anderen over de Vrijspreker. Geef ons uw ideeën. En zo mogelijk kunt u ons ook nog financieel steunen.

Uiteindelijk zullen we winnen en een betere samenleving tot stand brengen.
Het ligt gewoon aan “ONS”!

 
Waardering: 
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Door , topic: Libertarisme
Reacties op dit artikel kunnen gevolgd worden op de RSS 2.0 feed.
Reacties
 1. Krijn schreef op : 1
  Krijn

  Gefeliciflapstaart!

 2. Arby schreef op : 2

  Van harte, ga zo voort!

 3. Tofuburger schreef op : 3

  Ik heb sinds begin januari een vrijspreker spakenflitser! En ik vertel inderdaad aan iedereen die het horen wil over het bestaan.

 4. Tofuburger schreef op : 4

  [3] Serieus: ik denk dat het komende jaar de Vrijspreker c.s. kan uitgroeien tot een vaste woordvoerder in de media.

 5. peterk schreef op : 5
  PeterK

  Heel erg mooi, denk ik.
  Als ik tien keer per dag de site bezoek,tel ik voor tien neem ik aan. Is er een manier om het aantal verschillende mensen te tellen? Dat zou helemaal mooi zijn.

 6. martin schreef op : 6
  martin

  [5]Als het goed is wordt je maar één keer per dag geteld, tenzij je vanaf meerdere PC’s de site bezoekt, b.v. zoals ik overdag vanaf werk en ’s avonds thuis.

 7. Anne Hilverda schreef op : 7

  Het is nu al het eerste wat ik doe, even de berichten op vrijspreker en dan pas de e-mail, als het iedereen zo vergaat …… Anne

 8. Cincinnatus. schreef op : 8

  [7] 🙂

 9. Karel de Grote schreef op : 9

  Gefeliciteerd allemaal. Ik vertel het ook aan iedereen door. De enige vrije pers in Nederland.

 10. Anne Hilverda schreef op : 10

  [9] nee.wij hebbem ook de Republikein, verschijnt 4x per jaar.Erg leuk.En je raadt het nooit,maar het Katholiek Nieuwsblad schijnt helemaal onafhankelijk te zijn,wordt niet gecensureerd of gescreend. Maar dan moet je je wel door het Rijke Roomse Leven heenworstelen natuurlijk.Voor wat hoort wat.Anne

 11. Pim schreef op : 11

  dag anne. kwam op de site van edwin de roy jouw reactie tegen. je geeft af op simpele families, als ik je verhaal goed reconstrueer. leuk zoals je reageert op de kleinburgerlijkheid die sommige mensen zelfs op een weblog maar moeilijk weten te verbergen. moet ik erg om lachen. wij weten immers wel beter, als lid van de wat toch beschouwd moge worden als hogere sociale klasse. ‘zaklopen met de familie’ haha, stel je voor. laat mensen ons maar als arrogant bestempelen. wij doen, gesteund door tenminste iets van een behoorlijke opleiding, ook een duit in het zakje. stelletje proleten! toch? meid, ga zo door. schaam je vooral nergens voor.
  hai hai

 12. Harry schreef op : 12
  Harry

  Proficiat Hub en alle andere Vrijsprekers ! Wedje maken ? 2 mio unieke bezoekers op 31-12-2006.

  [11]
  "als lid van de wat toch beschouwd moge worden als hogere sociale klasse."

  Een soort "klassenmaatschappij" begrijp ik. Moet ik me daar dan wéér een (ander) zelfgenoegzaam establishment bij voorstellen ?

  Zoiets schijnt het staatshoofd, die het over haar "onderdanen" heeft, namelijk ook te menen. Daarom ben ik erg benieuwd, wat je daar nu mee wilt zeggen, Pim.
  Wil je dat nog even verduidelijken ?
  Groet,
  Harry