Teneinde een einde te maken aan het racisme, heeft de taal-SS het woord ‘negerzoen’ gedeporteerd. Nu roepen wij hier wel vaker dat onze overheid een beetje aan het doorschieten is, maar dit slaat echt alles…
We verwachten dat onze vrienden “jodekoek” en “blanke vla” hetzelfde lot te wachten staan.

Aanleiding voor het onderzoek is een brief die de fabrikant ontving van de stichting Eer- en Herstelbetalingen Slachtoffers Slavernijverleden Suriname. De briefschrijvers noemen de naam negerzoen ‘discriminerend’.

Ik denk dat er momenteel geen enkel begrip zo inhoudsloos is als het woord “discrimineren”. Een beetje Google-en op “negerzoen” doet nog veel leukere informatie naar voren halen.

De censuur van het “linkse gedachtengoed” neemt steeds grovere vormen aan. Onder het mom “discriminasie” kun je tegenwoordig zowat alles gedaan krijgen!

48 REACTIES

 1. Ach, als ik weer eens thuis kwam na een mislukte poging om te fierljeppen (polsstokverspringen) en onder de blauwe drek thuis kwam zei mijn moeder altijd:
  je ziet er uit als een turk, buiten uitkleden.

  Of ze toen ooit geweten heeft hoe een Turk er uit zag……….

  Hmmm, lekker, een Fries Duumke met een Fries bakkie pleur.

 2. Naast het feit dat de regering al heel lang bezig is ons landje naar de Filistijnen (discriminerend?) te brengen worden nu ook onze producten en onze taal om zeep geholpen.

  Ik ben de volgende “verboden” zaken al tegen gekomen.
  • Blanke vla;
  • Jodenkoeken;
  • Jodenkerk;
  • Jodelaar;
  • Jodendom;
  • Arnhemse meisjes;
  • Negerinnenmelk;
  • De negerhut van oom Tom;
  • Zwarte pare;
  • Negeren;
  • Blankhouten;
  • Zwartboek;

  En zo kan ik nog wel even doorgaan.

 3. Ook maar gelijk geen Turks Fruit meer, he? En dan met zijn allen naar het huis van Jan Wolkers om voor straf alle ruiten in te gooien, zeker….

  Pffff, wat een discussie, zeg. Veel gekker wordt het toch niet, hoop ik? Straks is er geen bruin brood meer te krijgen uit voorzorg tegen aanklachten wegens racisme, de Zwarte Dood wordt uit de geschiedenisboeken geschrapt, gooi het allemaal maar in mijn pet.

 4. [33] black beauty
  witte vlag

  zijn ook verdacht
  misschien maar meteen alle ‘zwart’ black etc en vooral de WERKwoorden daarvan, uitbannen?

 5. [29] "Veel negers kun je inderdaad als slechoffer van slavernij beschouwen."
  Je bedoelt de negers die in Afrika zijn achtergelaten?

  Negerzoen is een afkorting van ‘Neger zoenen’. Niets mis mee lijkt me. Chocotiet is de wat directere optie. Kan dat door de beugel?

 6. [37]
  Vermoedelijk is het zoenen van negers politiek niet-correct?
  Lekkere snoepjes: slegs vir blanke?

 7. Uitstekend, laten we de naam ‘blanke vla’ook maar verbieden.
  Telkens als ik door de supermarkt loop en ik kom langs de zuivelafdeling voel ik me telkens vernederd en gediscrimineerd door de benaming ‘blanke vla’. Ik kan er soms niet eens door slapen.
  Even voor de goede orde, Nederland is echt zielig, heel er zielig.
  Danks zij die afschuwelijke(extreemlinkse)’wereldverbeteraars’mogen we niets meer zeggen.
  Valt me op dan een heleboel negers er helemaal geen bezwaar tegen hebben, maar het zijn juist die blanke wereldverbeteraars die hiervoor zorgen.

 8. Als ik negerzoenen koop moet er negerzoenen opstaan anders vreet ik ze niet dan heb ik liever nog een zoen van een echte neger !niet dat ik homo ben maar het is bewijs van spreke !
  Khou meer van negerinnen en vooral dat gedeelte waar je een krat bier op kan zetten !
  Daarom ga ik elk jaar naar Kwakoefest om me visueel met de negerinnenderieres te verbroederen
  in Frankrijk worden negerzoenen ,negerinnentieten genoemd ben ik meer een voorstander van en is niet discriminerend maar gewoon geil !

 9. [41] Hee Peter,

  Groots weer wat van jou te lezen.Hoe staan de zaken ?

  Op welke gedeelte van een zwarte dame kun je een bak bier zetten ? Ik veronderstel het hoofd ? Vind ik wel gaaf hoe ze in Afrika vanalles verplaatsen door op hun kop te zetten.
  Schijnt goed te zijn om in rechte houding leren te lopen.

  En voor de rest : nou ja…je weet wat ze zeggen : If you ever had black, you never want back.

  Groetz,

  Cincinnatus.

 10. [42] God jullie belgen hebben ook geen fantasie die krat gaat niet op dr hoofd maar op die dikke kont van dr !
  ik zie dr wellus 1tje door de stad marcheren met van die mooie dikke vlezelige lippen van dr ,dan gaat je fantasie toch werken plus de rest (cacoaufantasie)
  Het gaat de laatste tijd goed ik werk nu bij Hitachi daar zijn de verdienste wat beter en er werken 21 nationaliteiten dat is niet mis
  Ik ben niet voor multikulgekte als ideaal van de overheid maar werk leuk samen met mn collegaas ondanks dat het gedwongen relaties zijn werken we voor het zelfde en helpen we elkaar zover dat gaat !
  Voordat ik er kwam waren er wat knokpartijen het bedrijf streeft er nu naar om wat een meer gemeleerder publiek aan te trekken(vreemd) maar ik denk dat ze bedoelen wat oudere blanke Nederlanders maar dat mogen ze niet hardop zeggen denk ik !

  Een maat vanmij deed de lay-out voor de ravage(links actieblad) en stond dicht bij dat linkse wereldje en het viel hem altijd op dat die felle anti racisten totaal geen allochtone vrienden hadden
  Ik denk altijd maar doe maar gewoon en neem de mens zoals die is dan hoef je je nergens druk om te maken en ben je al leip genoeg !
  Een zwarte surinamer (creool) die mij inwerkte in het werk bij Hitachi ,zei ik voor de gein heb je nou je zin
  hij vroeg hoezo? nou zeg ik dat negerzoenen niet meer genoemd mag worden !
  Hij vondt het gewoon belachlijk waar die mensen zich mee bezig houden hem maakte het nix uit zolang ze maar van zn portemenee afbleven
  Kijk een meer Libertarische opmerking kon niet, vondt ik
  Ik zei dat ze die blankevla ook maar moesten afschaffen we hebben wel ff gelachen heerlijk als je zo je werk kan doen dan ga je er met plezier naar toe 🙂
  Tsja ik denk dat ik niet zoveel commentaar op dit blog lever omdat de kritieken hier al zo goed zijn dat ik er soms niks an toe kan voegen ik blijf dit blog gewoon geweldig vinden leuke help en ondersteuning voor vurige discussies met groenlinkse meiden en rondbuikige s-pejers in de kroeg ghi ghi ik hoop weer es voor een meeting maar toegegeven ik heb er zelf ook niet veel moeite voor gedaan odanks dat voel ik me een heuse Libertarier
  leuke term maar het draait uiteindelijk allemaal om de mens dus geef mij nog maar zo een lekkere negerzoen kheb er trek in !

 11. alle blanke zijn dom altijd racistese dingen ik ben een chinees en dat zie ik alle gekleurde mensen zij aardig don niet racisties. of als je zogenaamd blank bent is alles goed ja zal wel want niemand niet in de wereld zegt dat blanke slecht zijn dus die racistiese dingen zijn niet nodig want als je een rascist ziet is die altijd blank

 12. ik geloof het niet dat alle blanken racist zijn want iedereen is anders.
  dus kun je het niet weten

Comments are closed.