Als je nu niet braaf wordt, dan . . . . .

In Palestina worden de kantoren van de EU en Westerse landen regelmatig aangevallen en Westerse personen gekidnapt.

De EU financiert dat als grootste donor van Palestina met jaarlijks 500 miljoen euro belastinggeld. Met nog extra belastinggeld van een aantal EU landen, waaronder Nederland. Alleen in februari heeft de EU net 120 miljoen euro belastinggeld aan de Palestijnen geschonken.


Maar nu heeft de EU-Commissaris Mevr, Ferrero-Waldner toch echt gedreigd dat ALS dat aanvallen en kidnappen niet ophoudt, dat het dan misschien mogelijk is dat dat belastinggeld niet meer aan de Palestijnen wordt geschonken. Hoe durft ze!

5 REACTIES

  1. [1] Nee, ik bedoelde hoe ze durft haar collega’s te dreigen dat die ons belastinggeld niet meer krijgen.:-)

  2. Ik had nooit gedacht dat ik de Palestijnse extremisten nog eens zou willen stimuleren om door te gaan met hun praktijken.

    Alsjeblieft ontvoer er nog een paar, brand nog wat hulpposten en vertegenwoordigingen plat onder luid geschreeuw. Dat scheelt weer belastinggeld. Ik ga er gemakshalve maar vanuit, dat niet verstrekte bedragen weer aan de belastingbetaler worden teruggegeven. Maar misschien is dat wel al te naïef gedacht …

  3. Iedereen begrijpt dat Hamas en de andere Palestijnen (incl. PLO/Islamitische Jihad/Al-Aksa brigade) geen vrede met Israël willen. Allemaal zijn ze al 60 jaar gebrand om de staat Israël te vernietigen. Waarom is het dat twee soorten personen dit niet begrijpen, dat zijn mensen met een IQ van 20 en EU-commissarissen. Of beledig ik nu ook de mensen van het IQ van 20? Sorry, dat was niet zo bedoeld.

Comments are closed.