Ik hallucineer! Of heb ik te veel gedronken?

Op het NOS nieuws lees ik (21.47 uur):
—————————————————– ——-
Links meest gewenste coalitie
Ruim eenderde van de kiezers heeft de voorkeur voor de vorming van een linkse coalitie van PvdA, GL en SP. Dat is daarmee de meest gewenste coalitie, blijkt uit de internetpeiling van Maurice de Hond onder 6000 mensen.

Van de kiezers wenst 34 procent een linkse coalitie, 24 procent voortzetting van de huidige coalitie van CDA, VVD en D66 en 18% een coalitie van PvdA en CDA. 13% wil een PvdA-VVD-kabinet.

Bijna de helft van de kiezers (47%) ziet PvdA-leider Bos het liefst als premier. Een kwart wil Balkenende als premier houden, eenvijfde is voor Wiegel, en eentiende voor Van Aartsen.
——————————————————————

Ik loop al weken rond in de veronderstelling dat er in Nederland GEMEENTERAADS??VERKIEZINGEN zijn.

En nu schrik ik wakker.
Dit slaat nergens op. Zijn we nu al in 2007? Ben ik een paar jaar kwijt?
Ben ik zolang in coma geweest?

Of zijn ze in Nederland hartstikke gek?

Please help. Help me om weer bij de werkelijkheid te komen.

Ik hoop dat u me niet gaat vertellen dat wat ik zie echt de werkelijkheid IS.

33 REACTIES

  1. [30]
    Niet te danken. 😉
    Maar wat is een gevaar van moslims als grootste fractie? Ze blijven een minderheid. Van de miljoen moslims is bovendien een groter dan gemiddeld deel minderjarig. En als ze al allemaal konden stemmen, maken ze dus hoogstens 10% van het electoraat uit. Bij een opkomst van 50%, en uitgaande van een opkomst onder moslims van 100% (inclusief de 0-18 jarigen dus), zouden ze hoogstens zo’n 20% halen. En dan alleen nog als ze allemaal voor één fundamentalistische partij zouden stemmen. Gezien het onderscheid tussen Turken, Marokkanen, Somaliërs, Soennieten, Shi’ieten, en seculiere moslims, lijkt me een verenigd front echt bijzonder onwaarschijnlijk. Fundamentalisten zijn bijzonder slecht in samenwerken omdat iedere factie vindt dat zij het heiligste en meest orthodoxe zijn. Het CDA is ook pas ontstaan toen de voorgaande protestantse en katholieke partijen hun meer fundamentele punten opgaven. En ik kan me een onderzoek herinneren dat hier tijden geleden is rondgegaan, waaruit bleek dat 33% van de moslims in Nederland voor een vorm van Shariah is (nog buiten beschouwing latend welke vorm). Dat betekent dat nu al 67% van de moslims tegen shariah is. Hoe groot acht je de kans dat die groep kleiner wordt naarmate de moslims langer in Nederland verblijven en iedere generatie meer moslims zich vermengen met autochtonen? Tenzij ze aan het fokken gaan als konijnen (en dan mogen ze wel gezinnen van 10 kinderen nemen willen ze enige impact maken), of ineens de grenzen weer worden opengegooid (ook niet echt waarschijnlijk), zie ik voorlopig geen "groen" gevaar. Of het moet Groen Links zijn natuurlijk. Al vrees ik dat het vooral de gematigde socialisten en burgerlijke conservatieven zijn die het grootste gevaar vormen voor onze vrijheid. Het soort mensen, de overgrote meerderheid van Nederland, dat alles over heeft voor "bescherming" tegen "terrorisme" of "armoede". We laten ons veel te veel afleiden van de echte vijand door al die hysterie over islam. We leven hier (god zij dank) niet in het Midden-Oosten.

Comments are closed.