Vroeger, toen er nog geen discriminatie was, leerden we op school dat een dreigende overheersing door de enorme bevolkingsgroei in China een gevaar voor het westen was.

Daar moest ik weer aan denken toen ik onderstaand NOS bericht las.

De Chinese CDA burgemeester van Medemblik adviseert om alleen op een Chinees te stemmen. Of die nu VVD of communist is, doet er niet toe. Als het maar een Chinees is.

Gedurende de afgelopen weken heb ik ook kreten gehoord om toch maar op allochtonen te stemmen.
Met behulp van die allochtonen zouden bvb de socialisten (PvdA) kans maken in Rotterdam weer de grootste partij te worden!

Zelfs was er een minister, die schreeuwde dat je op een vrouw moest stemmen. Dit leverde Aart Jan de Geus op 13 februari de Politicus van de Week Award op.
Zie www.vrijspreker.nl/blog/ind…

Kennelijk valt ook niemand van de PC-club over deze duidelijke Rassen en Seksuele discriminatie!
Let wel, ik heb helemaal niets tegen chinezen, allochtonen of zelfs tegen vrouwen. Ik heb er alleen iets tegen als mensen, wie dan ook, naar macht over anderen streven.

Dit zijn trieste voorbeelden van hoe diep de politiek is gezonken. Het gaat helemaal niet om een goed bestuur, om goede projecten en al helemaal niet om principes. Het gaat alleen en uitsluitend om de eigen macht. Proberen zoveel mogelijk poppetjes op een plek te schuiven die ten dienste is van de eigen macht en glorie!

Het is daarom zo belangrijk dat iedereen die dit begrijpt, probeert dit aan zoveel mogelijk vrienden en kennissen door te geven. De Vrijspreker wil daar graag behulpzaam bij zijn.

4 REACTIES

 1. Wat te denken van de Marokkaanse vaders die in Amsterdam Slotervaart bij stemhokjes assisteren om de slecht geïntegreerde kiezer te helpen.

  Oh, en nee, er worden geen stemadviezen gegeven!

  ja ja, ik geloof het direct

  Zie teletekst 105/2 op de publieke omroep.

 2. [1] Ik risel, Jij ritselt, Hij ritselt,
  Wij ritselen, Jullie ritselen, Zij ritselen.
  De hele vervoeging voor de inburgeringscursus!

 3. Uitstekende observatie Hubert. Dit geeft ook aan hoe diep Nederland is gezonken, dat racisme en sexisme tot algemene politiek wordt verheven.

 4. Positieve dicriminatie noemen ze dat.
  Wat een lacher. Degene die het meest gedicrimineerd is de blanke nederl.man.
  En vooral door hun eigen soortgenoten.
  Het gaat met stemmen niet om of die vrouw is of niet, etc.
  Inderdaad, door die allochtonen is PvdA zo groot.
  Zien jullie dan niet dat de balanken bijna niets meer te vertellen hebben, vooral in de grote steden.
  Kan het nog erger in dit land?

Comments are closed.