Een maand geleden konden we met trots vermelden dat de Vrijspreker het vorig jaar meer dan 600.000 bezoekers had, en dat we wilden streven naar 1.000.000 bezoekers in 2006.

Een van onze trouwe bezoekers suggereerde dat we zouden moeten streven naar 1.500.000. Dat leek een maand geleden nog erg hoog.
Maar nu waren er al, zowel in januari als in februari, meer dan 100.000! Als we dit volhouden, dan komt die 1,5 miljoen al binnen het bereik. Te meer omdat we de laatste weken op een gemiddelde van 4000+ unieke bezoekers per dag zitten.
Ja, we hadden maandag zelfs een “all time high” van 5000+ en gisteren werd dat record al weer gebroken tot 6000+.

Het is in het belang van iedereen om in een morele maatschappij te leven. De enige morele samenleving is er een waar de onderlinge verhoudingen van mensen plaats vinden op basis van vrijwilligheid en niet op een basis waarbij een deel van de bevolking het andere deel dwingt te gehoorzamen. Zie het motto van de Vrijspreker op de voorpagina.

De Vrijspreker draagt dit ideaal uit door te wijzen op de fouten en zwakheden in de huidige maatschappij en tevens oplossingen aan te reiken voor een verbetering.
Voor die verbetering is allereerst nodig dat veel en veel meer mensen de moraliteit van een vrije, libertarische, samenleving begrijpen, en inzien dat deze dan ook tot grotere welvaart zal leiden.

Aan die weg kan iedereen meewerken door grotere bekendheid aan de Vrijspreker te geven. Wij hopen dan ook dat veel bezoekers, mede voor hun lange termijn eigenbelang, daar iets voor willen doen.

12 REACTIES

 1. Zeg Hub, wat schuift dat nog? Die links die ik links(!) en rechts geplaatst heb? 😛 😛 😛

 2. De vraag is waar al die hits dan vandaan komen. Zijn het rechstreekse hits of zijn er grote sites die verwijzen naar Vrijspreker en op die manier een hoop traffic genereren? Als dat zo is, dan is het zaak uit te zoeken of je ook traffic uit vergelijkbare sites kunt genereren. (Denk bijvoorbeeld aan het uitwisselen van links).

 3. Er mag echter wel wat worden gedaan aan de bereikbaarheid van de website. Vaakgenoeg krijgt ik:

  Could not connect to MySQL database

  tot m’n rekwest

 4. Te gek ,ik lees nog steeds je blog en vertel het tegen ieddereen die het maar weten wil ,ik geef geen commentaar meer omdat ik me over bepaalde onderwerpen zit op te vreten zoals die extreemlinkse minkukels die zich belachelijk gemaakt hebben op de dam tijdens de demonstratie voor vrije meningsuiting maar goed nou heb ik het er toch over ,bah !
  Nog even en niemand kan om de vrijspreker heen !als dat al niet was !

 5. Hub, is het misschien een idee om de lezer constant op de hoogte te houden van nieuwe records en misschien het gemiddelde van maanden en jaar.

Comments are closed.