Hans van Baalen, u weet wel, de Wiegel-wannabee, de Sjaak Swart (ooit talentvol rechtsbuiten, maar runt nu een sigarenwinkel) van de VVD had tijdens de EU-grondwet-campagne veel praatjes. En niet alleen praatjes, hij deed ook ferme beloften. Nu blijkt, dat de Vrijsprekers niet een stelletje azijnpissers zijn die constant zeuren en klagen over onbetrouwbare politici, maar dat zij al die tijd het grootste gelijk van de wereld hadden: Politici komen hun beloften nooit na (dus ook Hans van Baalen niet).

<%image(20060311-valk_1.jpg|621|2194|)%>Of het nu komt omdat Hans van Baalen het te druk heeft of omdat hij al zijn zakgeld verbrast heeft aan een stropdas voor Mark Rutte, de kersverse Wouter Bos (niet zo’n lekker kontje, maar wel net zo socialistisch) van de VVD, feit blijft dat Hub met smart op een etentje zat te wachten. Al maanden! En dat kan je een man op leeftijd niet aandoen van Baalen! Een beetje RESPECT voor de grijze haren misstaat niemand.

Dus toen ik van de week Hub in een zwaar ondersuikerde toestand aan de telefoon kreeg, is in overleg met de overige Vrijsprekers besloten een voorschot te nemen op dat beloofde dineetje.

En dus hebben wij vrijdag op kosten van Hans van Baalen ons kanaal flink vol zitten douwen bij ome Gerrit in Breukelen. Helaas wist niemand bij Hotel Breukelen wie Hans van Baalen was, dus moesten wij na lang aandringen van de manager zelf de kosten voorschieten. Daarom hierbij het bonnetje met de gemaakte onkosten (even rechtsklikken en saven Hans!) met het vriendelijke verzoek het totaalbedrag binnen 14 dagen over te maken op het bankrekeningnummer van het Libertarisch Centrum.<%image(20060311-valk_2.jpg|621|1258|)%>

Voor alle duidelijkheid: Hub heeft van nijd die hele fles Clos de Merlot (een droge Merlot) opgezopen en Martin heeft geloof ik die 17 glazen bier naar binnen laten glijen, maar verder heeft een ieder zich keurig gedragen.

Oh, ja, een paar die-hards hebben na afloop nog even een afzakkertje gehaald in de bar. Dat moet je er nog even bij optellen.

**“Voor de laatkomers, enkel de beenderen”

8 REACTIES

 1. Beste Hans (van Baalen),
  Wat doen we hiermee? Zolang jij niet reageert, voel ik me ook opgelaten. Daarom reageer eens.

  BTW, ander punt: Wat is jouw mening over de uitspraken van Hirsi Ali over de Vrijheid van meningsuiting?
  VG
  Hub

 2. Helaas is het bonnetje niet zo goed leesbaar. Hoe weet Hans nou wat hij moet overmaken?

 3. Gaan de giften van derden aan het centrum op aan allerlei slempartijen?
  Waar kunnen we ons opgeven of is dit alleen voor de incrowd?

 4. geen zorgten peterk, na betaling van de hosting en de enorme bandbreedte die we met Vrijspreker met 9000 unieke bezoekers per dag vreten, is er geen geld over voor slemppartijen. Integendeel er moet nog steeds geld bij.
  Het incrowd etentje, bedoeld om de VS nog beter en leuker te maken, ( heb jij ook nog suggesties?) werd in afwachting van van Baalen door de VS vrijwillegers zelf voorgeschoten, zo ook hun reiskosten en hun tijd.

 5. Een tijdje geleden nog in het tweedekamerrestaurant gegeten: 8 euro 90 voor een flesje cola, een portie Indisch en een kop koffie.

Comments are closed.