De nieuwe puinhopen van 4 jaar een links bestuur in Nijmegen worden opgemaakt. Een desastreus parkeerbeleid kost de gemeenschap vele tonnen aan geld en nog meer aan verloren omzet.
Eerder liet ik al zien hoe stompzinnig het linkse beleid van Mao destijds was. Na zijn enorme debacle in de landbouw was nu de staalindustrie aan de beurt, alles werd omgesmolten maar men wist nog geen bestemming hiervoor.
Je ziet zonder meer de grote parallellen tussen Mao zijn stompzinnigheid en het linkse bestuur in Nijmegen.

De Vereniging Binnenstad Ondernemers (VBO) in Nijmegen wil Duitse kooplustigen een aantal malen gratis laten parkeren in het centrum van de stad. Op die manier hoopt de vereniging Duitse klanten terug te winnen, die wegbleven wegens de parkeerchaos in Nijmegen. Dat heeft Ch. de Klein, voorzitter van de VBO, donderdag bevestigd. Volgens De Klein is er binnen het gemeentebestuur al positief gereageerd op het voorstel. Dat had de VBO volgens hem ook wel verwacht, want de nieuw gekozen gemeenteraad wil graag iets doen voor de binnenstadondernemers, die zeer ontevreden waren over het beleid in de afgelopen vier jaar.


Teneinde de parkeerinkomsten een beetje op te krikken zijn er overal parkeermeters geplaatst die alleen op een chipknip werkten. Dit heeft klanten, zeker uit Duitsland, ervan belet te komen shoppen in Nijmegen.

Nu zijn er weer nieuwe parkeermeters geplaatst. U mag raden wie voor alle kosten opdraait!
En het milieu? Is dat nu echt verbeterd? Waarschijnlijk is de overlast die de auto’s veroorzaken toch minder erg dan de overlast van een slecht lopend bedrijf.

Mao maakt ook diezelfde fouten, door iets te willen bewerkstelligen waar geen behoefte aan was. De schade was voor de burgers.

3 REACTIES

  1. In Kleef, 20 KM verderop parkeer je gratis en heb je prima winkels waar ze Nederlands goed verstaan. Waarom zou je dan naar Stalingrad aan de Waal gaan? Om te genieten van het fijne Soosjalistiese beleid? Huizen kopen over de grens is ook stukken goedkoper, of je woont voor het zelfde geld 2 keer zo groot. En het heeft ook nog wat fiscale voordelen, want je kan op een of andere manier van twee walletjes eten.

  2. De linksen vinden dat het linkse bestuur van Nijmegen het goed doet…. Rare invulling van goed hebben die mensen toch.

  3. Mee eeens!
    Als ik die burgemeester al zie van Nijmegen, dan heb ik al geen honger meer.(Guusje Terhorst).
    Het zijn gewoon radicaal linkse figuren in Nijmegen,een voorbode wat heel nederland te wachten staat.
    Ben blij dat ik niet in die stad woon!

Comments are closed.