Politici liegen nooit, behalve wanneer ze hun lippen bewegen. Dat weten u en ik al lang. In Duitsland is men de afgelopen week ook wakker geworden. Bild Zeitung, het ‘boulevardblad’ van wijlen socialisten-vreter Axel Springer, heeft de Duitse regering aangeklaagd wegens leugens en bedrog over de pensioenen in Duitsland.

De politici in Duitsland hebben namelijk tot nu toe altijd volgehouden, dat de pensioenen, die in Duitsland uit de lopende begroting worden gefinancierd, gewoon welvaartsvast zijn, dat er geen vuiltje aan de lucht is en dat iedereen rustig kan gaan slapen.

Niks van waar natuurlijk. De pensioenen vormen een molensteen om de nek van de Duitse staat en zijn dadelijk alleen nog op te brengen door de staatsschuld verder op te laten lopen, geld bij te drukken of gewoon, net als vroeguh, een oorlog te beginnen.

Bildzeitung heeft nu de aanval geopend en een strafklacht ingediend tegen de leugachtige politici. Benieuwd hoe dat gaat aflopen…

PS: Als u die vervelende Karma-punten zonodig wilt uitdelen, geef ze dan aan Samuel.
Alvast bedankt.

10 REACTIES

 1. Wat zeur je nou, Hank. De rente waarvan in Duitsland de pensioenen betaald worden is toch ook zeker? Wanneer het geld op is, drukt de Staat gewoon wat bij!

  Bad Karma!

 2. [1] Je weet toch ook, dat de truc van het geld bijdrukken niet voor eeuwig kan worden uitgehaald. Op een gegeven ogenbik (uno momento dado) ploft de boel. En als Duitsland tekorten financiert door geld te creeeren, betaal jij als NL’er de rekening in de vorm van inflatie…

 3. [1]

  Karma police, arrest this man
  He talks in maths
  He buzzes like a fridge
  He’s like a detuned radio

 4. Op Daanspeak staat een heel artikel over de VS.Die zijn juist op grote schaal dollars aan het drukken die dan via de Cariben in omloop worden gebracht.En dat zal ons ook de kop kosten t.z.t.
  Ik zie Angela Merkel nog niet de derde wereldoorlog uitroepen,maar in ieder geval worden hier op grote schaal oranje helmen vervaardigd,dan zijn wij tenminste goed beter voorbereid dan toen, je weet wel, ooit …. Anne

 5. [2] beneficium accipere libertatem est vendere, dus je moet je voor je pensioen niet van de Staat afhankelijk maken.

  Maar vertel dat maar aan de mensen die jaren premie hebben betaald aan de Duitse overheid.

  Het grote probleem met de Euro, en dat wordt alleen maar groter nu ook Slovenië en de Baltische staten mee willen doen, is dat de landen die hun financiën in orde hebben opdraaien voor de fouten van andere landen. De politici weten dit.

  actum est de Euro.

 6. [3] Karma police, arrest this girl, her hitler hairdo, is making me feel ill
  And we have crashed her party
  This is what you get, this is what you get
  This is what you get, when you mess with us

 7. [5] Dus we zijn het gewoon eens Krijn?

  Zet maar een Karma-puntje bij Samuel.

 8. Inderdaad, poilitici liegen altijd.
  Daarom moeten ze ook zeggen:wij liegen nooit.Als ze zouden zeggen:we liegen altijd, dan spreken ze de waarheid.
  En omdat ze de waarheid nooit zeggen, moeten ze wel zeggen: we liegen nooit.
  Daarom is het stemadvies van mij:nooit gaan stemmem!

 9. Ziehier wat ik over dit wereldwijde (*) probleem eerder schreef.

  http://www.chinaeconomicrev

  In elk geval goede actie van Bild.
  en goed artikel hier. Karmapuntje voor wie het maar wil.

  (*) althans behoudens enkele landen waar men wel een gezonde bevolkingspiramide heeft, zoals Mexico, India en … (helaas) de moslimwereld.

Comments are closed.