Onze MP Bakellende was op snoepreisje in Indonesie, het land dat geregeld in het nieuws is vanwege allerlei problemen die (extremistische?) moslims veroorzaken. Toen hem een vraag gesteld werd over democratie, kon hij het niet laten een voorbeeld te noemen waarbij hij tegen het homohuwelijk had gestemd, hoewel dit wel is aangenomen vanwege een meerderheid die voor stemde.Als fanatiek religieuze ben je daar vanzelfsprekend tegen. Daarnaast deed hij nog meer dwaze uitspraken. Leest u even mee?

dump.geenstijl.nl/mediabase…” width=”352″ height=”308″ wmode=”transparent”>dump.geenstijl.nl/mediabase…” />

Indonesie, het land waar vorige jaar nog 3 christelijke meisjes werden onthoofd, waar men tegenwoordig weer loopt te rellen omdat er een Playboy uitkomt, bezit een zogenaamde seculiere regering die wel aanmoedigd welke god dan ook te aanbidden. Voor de mensen die zich afvragen hoe minderheidsgroeperingen als homo’s eraf komen daar, dag mag u zelf raden. Ook Amnesty heeft zich in het verleden meermalen gebogen over de mensenrechten van niet-homoseksuelen. Een beetje Googlen doet wonderen.

Nova-link

Vanzelfsprekend doe je dan natuurlijk vermelden dat je zelf wel tegen het homo-huwelijk hebt gestemd.

Voor de lezers onder ons: dit soort mensen gaven nu hun buren aan tijdens WOII.

Mocht de simplistische gedachte van het Libertarisme nog niet bekend zijn over items als homohuwelijk bij nieuwe kijkers: alles mag, zolang je maar van mijn bezittingen afblijft.

14 REACTIES

 1. Balkenende op staatsbezoek is een nieuwe episode uit het avonturenboek "Malle Henkie gaat op reis door de grote boze buitenwereld".
  Het is een trieste zaak dat deze wereldvreemde professor Zonnebloem ‘leider’ (dorpsgek?) is van dit land. En nog droeviger diens onnozele uitspraken, die in Indonesie de extremisten in hun ‘gelijk’ bevestigen. Met sommige ‘vrienden’ heb je geen vijanden nodig…

 2. Over domme uitspraken gesproken, een journalist vroeg aan Balkenende wat hij van de buitenechtelijke relaties, van onze wijlen prins Bernhard vond mede dat hij een jonge vrouw van 19 zwanger had gemaakt op 53 jarige leeftijd. Balkenende antwoorde "ach in iedere familie komen geheimpjes voor." Graag zou ik Balkenende zijn gereformeerde gezicht willen zien als zijn dochter op 18 jarige leeftijd thuiskomt en zegt "pappa ik ben zwanger van een 53 jarige man die ook nog opa wordt." [1]

 3. [2] ‘Graag zou ik Balkenende zijn gereformeerde gezicht willen zien als zijn dochter op 18 jarige leeftijd thuiskomt en zegt "pappa ik ben zwanger van een 53 jarige man’…

  Ik weet niet of ze zwanger is maar voor het overige zal Balkenende wel terugvallen op de ervaringen van de even zo gelovige minister Bot! Daarbij kun je met het christelijke geloof een heel eind komen hoor. Het was Den Here die sprak "Gaat heen en vermenigvuldigt u", Hij noemde daarbij geen leeftijden… Hij sprak ook "Laat de kinderen tot mij komen"… Nou, een klein beetje pedofiel met een beetje advocaat… Nu ik erover nadenk: was dat niet in de VS waar de christelijke, kerkelijke voorgangers, de kantoorknaapjes in serie verkrachtten?

 4. [3] Buiten het feit dat Bernazi met belastingsgeld z’n fratsen financierde, zie ik in dit concreet geval geen probleem.

  Ik kan me wel voorstellen dat een beetje kerel wel es wat anders wou dan die geflipte Juliana ( in de middeleeuwen borgen ze dezulken gewoon in een klooster op hetgeen mijns inziens niet onwijs was ) en als een leuke 19-jarige meid opziet tegen het vooruitzicht van hard te moeten werken, is zich laten dekken door een oude rijkerd zeker een optie…met het geld dat Bernazi (of beter gezegd de
  Nederlandse belastingbetaler) haar maandelijks zal hebben overgemaakt, was
  die juffer haar broodje gebakken.Binnen op een wip : toch de droom van elke escortdame of courtisane ?

  De grap zit ‘m er natuurlijk in dat die Bernhard decennialang in de Nederlandse
  pers is neergezet als voorbeeldige familievader en oorlogsheld (gedurende de oorlog zat ie soldaat te spelen in de Londense bordelen) en flipping Juliana die zwaar aan de mystiek zat als een soort vrouwelijke Solon.

  Groetz,

  Cincinnatus.

 5. Hier blijkt wel uit dat Balkellende iemand is, die zich graag laat prostitueren voor de islamieten. Wat een stuk onbenul zeg!

 6. Wat is precies het probleem?

  Het feit dat B zelf tegen het homohuwelijk stemde. (dat mag toch in
  een democratie)

  of

  het feit dat hij dat in Indonesië zei.

  Volgens de libertarische gedachte mag ieder mens toch zelf bepalen of hij voor of tegen iets is.

 7. Anita, daar heb je helemaal gelijk in. Maar Balkje had natuurlijk ook kunnen antwoorden: “In Nederland vinden wij vrijheid het hoogste goed. Daarom mag u in Nederland moslim zijn, u mag Christen zijn, u mag heterosexueel zijn, en ook homosexueel. Hoewel er veel mensen zijn, waaronder ikzelf, die homosexualiteit verafschuwen, geeft dat ons nooit het recht om iemand zijn vrijheid te ontnemen. Dat is waarin een vrij land verschild van een dictatuur.”

 8. [7]
  Dit stuk sneu mongool is wel in functie op het moment dat hij Nederland vertegenwoordigt in wat voor land dan ook. Hij moet zich houden aan de gedragscode die deze functie met zich meebrengt. Daar wordt hij voor betaald!!! Dat houdt m.i. in dat je niet zomaar zondermeer je eigen mening kan verkondigen. Hij is daar namelijk niet op vakantie.

 9. [7] Hoi Anita,

  Als individu heb je zulke rechten, ja. Hij was was echter als landsvertegenwoordiger op bezoek in Indonesie.

  Toen Nawijn op persoonlijke titel zei dat hij voor de doodstraf was, was het Binnenhof te klein.

  Waarom dan zo selectief zijn?

 10. [8] Kiwi,

  Dan zou hij serieus staan hebben liegen want Vrijheid vinden "wij" in
  Nederland niet het hoogste goed.

  Ja kerels mogen met elkaar trouwen maar daar houdt het dan ongeveer ook mee op : voor de rest moet je goed oppassen als je een dakpan verlegt of
  de politie staat bij je deur en zelfs voor een boom omhakken op je eigendom
  heb je een kap vergunning nodig.

  Het ware beter dat Balkenende inplaats van dat homohuwelijk
  in Indonesië gaan aan te prijzen
  en nihilisme en kont-kusserij-van-de-Islam te prediken als
  Westerse waarden , kon wijzen op
  wijzen op zaken als een harde munt, kapitalisme, lage belastingen, hoge
  spaarzaamheid, gezond patriotisme zich uitend in fierheid op het eigen land en volk als typische Nederlandse en westerse waarden.

  Groetz,

  Cincinnatus.

 11. Heeft iemand ooit geprobeerd in google (afbeeldingen) te zoeken termen "balkenende + kaal" of "balkenende + pruik" ? Google wordt hier "schoongemaakt" denk ik, door de onbekend censuur van onse kabinet…..

  Kijk maar zelf….

  En de vent is zo kaal als een ei… Hij draagt een pruik.

 12. [12] Joan,

  Ik ben verre van een Balkenende-fan maar … doet dit ter zake?

  Pim Fortuyn was ook kaal en hij was zelfs homo. Maar hoewel ik hem verre van perfect vond, beschouwde ik hem wel als de beste politicus van dat moment.

  Bij gebrek aan beters ben ik geneigd momenteel Wilders als minst slechte te beschouwen. Maar heb je die man zijn haar al wel eens bekeken?

  Esthetisch gezien heb ik dan liever een pruik dragende Balkenende dan die nar van een Wilders. Niettemin zou ik liever Wilders als premier hebben.

  Ik bedoel: als DAT je kritiek op Balkenende is, dan is je over zijn beleid kennelijk nogal wat ontgaan.

  Groeten,
  M

 13. [12] ***ROFLMAOPIMP***

  Geniale posting….

  Na een half uur bijgekomen van het lachen, ging ik es kijken bij meneer goegel en inderdaad…een heleboel links over de kwestie maar geen foto’s !!

  Balkenende zo kaal als een ei maar
  het bewijs wordt weggecensureerd….

  subliem subliem subliem !

  Weer een half uur liggen kronkelen van het lachen !!!!

  Weer ernstig moet ik zeggen dat het me
  allemaal niks zou verwonderen : indien z’n haardos echt is, zou het het enige zijn aan die kerel dat niet nep is.

  Een pleefiguur met een Harry-potter pruik blijft een plee-figuur.

  Groetz,

  Cincinnatus.

Comments are closed.