Huiseigenaar met satelliet gecontroleerd
De Telegraaf herinnert ons er nog eens aan dat personen die iets aan hun huis willen veranderen, of een boom uit hun tuin willen verwijderen, dat ze continu gecontroleerd worden.

Gemeenten houden alles wat er aan en om de woning gebeurt in de gaten via beelden die om de drie dagen door een satelliet worden doorgegeven. Dit systeem werkt al bij meer dan 30 gemeenten en het is tot op de meter nauwkeurig!

Als je dus iets veranderen wil, wees er dan op voorbereid dat je wel heel snel een ambtenaar van Bouw en woningtoezicht op je dak kunt krijgen. Heb dan je vergunning of je argumenten klaar, want die persoon heeft macht!

We noemden eerder al eens dat er aan het systeem dat je auto continu volgt, wordt gewerkt. De stap om te controleren of je in je huis of in je auto zit, is dan niet ver meer verwijderd.
Over privacy kunnen we dan alleen nog maar in de geschiedenisboeken lezen.

7 REACTIES

  1. Dat schept ook mogelijkheden Hub. Als we nu allemaal gaan kappen, breken en timmeren in onze tuin dan zij er natuurlijk heeeeeeeeeeeeeeel veel ambtenaren/controleurs nodig om die ‘misstanden’ recht te komen zetten. Heel Nederland een baan, toch?! Ha, ha ,ha!!!

  2. "Over privacy kunnen we dan alleen nog maar in de geschiedenisboeken lezen." Hub, je bent een optimist! Het woord "privacy" kom je dan in geen enkel boek meer tegen. Dat bestaat niet meer.
    Héél misschien dat er véle jaren later een mens is die nog een vergeten boekje ergens tegenkomt met daarin het woord en het begrip "privacy". Denk aan het geweldige boek(je) van Ayn Rand "Anthem" (Loflied), waarin de hoofdpersoon het woord en het begrip "IK" hervindt!

  3. "De stap om te controleren of je in je huis of in je auto zit, is dan niet ver meer verwijderd."

    Die stap is 10 jaar geleden al genomen. Heet "GSM" en de meeste mensen zijn dol op het systeem en betaalt er graag zelf voor.

  4. Een nieuwe socialistische partij voor ambtenaren in wording, de SFSS staat voor: Science Fiction Socialistisch Systeem. Volgens mij is dit het begin, wordt nog veel erger, ondertussen neemt iedereen het als kennisgeving aan. We dronken een glas, deden een plas en alles bleef zoals het was. (dat weten ze in Den Haag inmiddels dondersgoed)

  5. Ik denk dat Bos van de pvda het een prima idee vindt,die satellieten maar iemand als Marijnissen ziet het geld liever anders besteed dan aan zulke dinestklopperij.Dit land wordt onleefbaar!!!!! Anne

Comments are closed.