Deze week publiceerde de EUObserver een artikel over een obscure instelling van de EU genaamd Euro-Med Assemblée. Deze ‘veroordeelde’ o.a. de Deense Mohammed-cartoons.

Deze Assemblée werd gehouden in Brussel. Ze wilden ‘respect’ voor religies en het bevorderen van ‘tolerante waarden’, ‘vrijheid’ en ‘multiculturalisme’. Tevens werd er een resolutie aangenomen door dit bonte gezelschap van nationale parlementsleden en Euro-parlementariërs, die Israël en de Palestijnen aanspoorden om met elkaar te overleggen, waarbij nooit de vraag werd gesteld hoe je kunt overleggen met een terreurgroepering die jou wilt vernietigen. Zo ver reikten de hersencellen niet.

Maar geen woord over de situatie van niet-moslims of afvalligen in de moslimwereld. Want de Eurokruipers kijken daar wel voor uit, deze aardslafaards vinden het heerlijk om hun enorme salarissen te ontvangen, die gestolen zijn van de belastingbetalers in de lidstaten en tegelijkertijd zich te prostitueren voor hun betaalmeesters in het Midden-Oosten.

Het is wel duidelijk dat de EU en de Eurocraten er alles aan gelegen zijn om zoveel mogelijk voor de islam te kruipen. Eurokruipers als de odieuze Javier Solana en onze eigen nationale ex-Eurozakkenvuller Hans van den Broek vormen hiervan een onderdeel. Het is daarom zaak voor alle politici van alle lidstaten duidelijk te maken aan deze aspirant-dictators, dat hun gedrag niet langer meer geaccepteerd wordt.<%image(20060401-Van den Broek.jpeg|73|101|)%>

Ben Bot heeft duidelijke taal gesproken richting Solana dat hij zijn gedrag voortaan dient te veranderen en werd terecht publiekelijk uitgefoeterd. Ik zou zelf nog een stap verder gaan en al deze Eurokruipers direct de wacht aan te zeggen.

Met de vrijheid van meningsuiting komt ook de vrijheid om te kwetsen, vooral als het een totalitaire ideologie als de islam betreft. Elke Eurocraat die maar de moed heeft om onze vrijheden aan banden te leggen, dient direct uit zijn of haar ambt te worden gezet door de lidstaten. Dit als waarschuwing dat er met de liberale westerse waarden, waaronder de vrijheid van meningsuiting niet te spotten valt.

Het is ronduit schandalig dat we dit moeten tolereren en dit luidt het einde in van de Europese Unie als zij doorgaat met dit soort onzinnige zaken, tezamen met de financiering en ondersteuning van islamitische terreurgroeperingen als Hamas en de PLO. Dat moet direct afgelopen zijn.

Aan alle politici wil ik dit duidelijk, wij zijn niets verplicht aan moslims of aan islamitische staten en zij dienen onverwijld onze westerse waarden te accepteren en daar valt niet over te discussiëren en zeker niet met Eurokruipers.

euobserver.com/?aid=21269
www.arabnews.com/?page=1&se…
www.frontpagemag.com/Articl…
www.frontpagemag.com/Articl…
www.frontpagemag.com/Articl…
www.answeringislam.org/Auth…
www.investors.com/editorial…
www.nationalreview.com/comm…
www.libertarian.nl/NL/archi…

8 REACTIES

 1. Ik weet niet wie de auteur is van bovenstaande tekst, maar ik hoop van harte dat hij gelijk krijgt met wat hij schreef:

  "Het is ronduit schandalig dat we dit moet tolereren en dit luidt het einde in van de Europese Unie als zij doorgaat met dit soort onzinnige zaken".

  Politici, ga zo door aub, en we zijn dan snel van de EU af.

 2. "Ik zie tot mijn verontwaardiging dat de toneelcensuur weer ingesteld wordt en de persvrijheid afgeschaft; ja, die wet zal erdoor komen, want de volksvertegenwoordigers zijn niet meer dan een weerzinwekkend stel verraders, hun filosofie heet eigenbelang, hun voorkeur laaghartigheid, hun eergevoel is niets dan stompzinnige trots, hun ziel slechts een hoop modder (…)"
  [fragment uit een brief van Gustave Flaubert aan Ernest Chevalier, 1835]

 3. Javier Solana heeft 4 petten op:
  1) Een knalrooie als ambassadeur van de Socialistische Internationale
  2) Een blauwe met de 4 windstreken als ex-SG van de NATO
  3) Een blauwe met 12 gele sterretjes als beoogd minister van BuZa van de EU
  4) Een groene met een halve maan, als ambassadeur van de Arabische Liga.

  Quisling was maar een klein stuk onderkruipsel vergeleken bij dit exemplaar.

 4. als ze nou ook eens kropen en &#8216;respect&#8217; hadden voor religies en het bevorderen van &#8216;tolerante waarden&#8217;, &#8216;vrijheid&#8217; en &#8216;multiculturalisme&#8217; in de vorm van ….het libertarisme…
  Want dat maakt het echt wat uit.
  oja het hoeft niet naar het oosten hoor;

 5. Leuke botsing van culturen:
  Moslims beschouwen de opmerking ‘zonen van varkens en apen’ als een grote belediging.
  Westerse intellectuelen daarentegen, beschouwen zichzelf, gehoorzamend aan de profeet Darwin, vrijwillig als zonen van varkens en apen.
  Gaat mijn sympathie in deze toch uit naar de eerste groep.

 6. [6] Ik zie de botsing niet.
  Ik zie moslims OOK als neefjes van chimpansees.
  Voorzover ik een westers intellectueel ben natuurlijk.

  Beek, Beek, jij moet je leraren tot wanhoop hebben gedreven vroeger 🙂

  Huub

 7. Die hele EU positie is geheel gestoeld op het neo-marxisme, waar de volkeren der wereld zich "verenigen" in de internasjionale en het geheel met wimpels, vaandels en rode halsdoeken gevierd … Binnen DAT proces zijn de barmhartigen in feite slechts … binnensluipers …

  Alles goed en wel, maar men vergeet te memoreren dat die internasjionale GEEN multicul evenement was, maar zuiver op monoculturele basis gebeurde … Met name het … (inmiddels verslagen) COMMUNISME.

  Waar dat echter helaas op duidt is uiteraard dat er altijd al MEER commies BUITEN de soviet unie rondliepen, dan binnen. En die nu met behulp van de "derdeweg" shitsjiaal "democraten" in Brussels zijn neergestreken.

  Hoe eerder wij ons van die shitsjiaal democraten weten te ontdoen, hoe beter dus. Niet slechts op landelijk niveau maar vooral ook op het Europese ….

  Bij de EU doet men of men reeds de baas is over heel Europa, zowel als haar lidstaten … en daar moet urgent een stokje voor gestoken worden … Of niet soms?

Comments are closed.